Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar'dan uzak durun**Ücret iadesi yapıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açma sebebim; bu firmayı daha once bilmemekle beraber bu bölümdeki güvenilir yorumlarına bakarak alışveriş yapmamdır.
    3 ağustosta sipariş verdiğim bilgisayar 4 ağustosta elime geçti. Bilgisayarı açtığımda ekran ışıgının titreme yaptgını farkettim aynı gün websitedeki canlı destekten aldığım ürünün ayıplı çıktıgını söyledim servisle görüşün dediler. Ertesi gün tekrar ayıplı cıktıgını soyledım yine servise gönderin değişimi servis raporuyla olur dediler.

Ebrar Bilgisayar'dan uzak durun**Ücret iadesi yapıldı.

(üsteki yazılar sayfa otomatik yenilendiği için kayboldu)

Lenovo servisine gönderdiğim ürün 1 hafta içinde sorun yoktur şeklinde geri geldi. Kutusuna jilet vurmuslar, Koruma bezlerini depmişler bilgisayarıda baloncuklu poşete koymuslar. Bu sefer Ebrara gönderdim bilgisayarı elinize varınca tel edin dedim(notada yazdım) ona bile zahmet etmediler, direk servise göndermişler. Bana seni yanlış yönledirmişik direk gönderseydin iade alırdık ama servis kaynaklı kutu hasarından dolayı alamayız servisten değişim/iade raporu bekliyoruz dediler.

15 gündür kullanmadığım bilgisayarın stresini yaşıyorum nekadar sürceğide belli değil. Bu bilgisayarı aldığım hafta ise 9dan22.00 ye kadar işteydim neyapmam gerekir falan hiç araştıramadım.
    Güvenilir yer demek gözüm kapalı alışverişimi yapcagım malının arkasında duran yer demek. Malesef bunu göremedim.

**

Arkadaşlar ücretim iade edildi. Size tavsiyem aldıgınız ürünü iade/değişim için sakın servise gondermeyin. Dilekçenizi yazın bir fotokopisi sizde kalsın ve ürünü aldıgnız yere gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doknisot -- 26 Ağustos 2016; 12:33:51 >

• Paylaşmanız çok iyi olmuş. Şahsım adına ebrar dan bir notebook alacaktım, şu an direk başka yerlere yöneliyorum. Tam da almak üzereydim. Teşekkürler.
  • Direk ebrar a yollamanız gerekirdi. Şahsen ben de ısınmadan dolayı ve olu piksel den yollamıştım nasıl geldiyse sıfır gibi koydum kutuya hiçbir sorun olmadi iade oldu. Ya siz yanlış anlattınız ya da onlar yanlış anlamış direk nasıl teslim aldıysanız 15 gün içinde öyle geri yollasaydınız kesinlikle iade oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: f.emre

Paylaşmanız çok iyi olmuş. Şahsım adına ebrar dan bir notebook alacaktım, şu an direk başka yerlere yöneliyorum. Tam da almak üzereydim. Teşekkürler.

Kardeşim çinden telefon kapağı alıyorum 1 dolar, 1ay sonra adam mail atıyor kargo ulaştımı memnumusun diye. Burda ise 2000 tl ye bilgisayar almışım adam benden cıktı gözüyle bakıyor.

Orijinalden alıntı: Invisible

Direk ebrar a yollamanız gerekirdi. Şahsen ben de ısınmadan dolayı ve olu piksel den yollamıştım nasıl geldiyse sıfır gibi koydum kutuya hiçbir sorun olmadi iade oldu. Ya siz yanlış anlattınız ya da onlar yanlış anlamış direk nasıl teslim aldıysanız 15 gün içinde öyle geri yollasaydınız kesinlikle iade oluyor.

Ben ürünü açtıgım gibi durumu söyledim. 2 kere aynı cevabı verdiler. İade ve değişim hakkı oldugunu biliyordum.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/iade-ve-degisim-pmm11

-Orijinal kutusu açılmış veya kullanılmış ürünlerin iade/değişimleri yetkili teknik servisten raporu ile kabul edilmektedir.

Şöyle bir cümle mevcut bende sistemin böyle işlediğini düşündüğüm için ürünü servise gönderdim. Dediğim gibi yogun oldugum için gerekli arastırmalarıda yapamadım. Onlarda yerse gözüyle bakıyorlarmıstı.

• quote:

Orijinalden alıntı: back_gear

quote:

Orijinalden alıntı: Invisible

Direk ebrar a yollamanız gerekirdi. Şahsen ben de ısınmadan dolayı ve olu piksel den yollamıştım nasıl geldiyse sıfır gibi koydum kutuya hiçbir sorun olmadi iade oldu. Ya siz yanlış anlattınız ya da onlar yanlış anlamış direk nasıl teslim aldıysanız 15 gün içinde öyle geri yollasaydınız kesinlikle iade oluyor.

Ben ürünü açtıgım gibi durumu söyledim. 2 kere aynı cevabı verdiler. İade ve değişim hakkı oldugunu biliyordum.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/iade-ve-degisim-pmm11

-Orijinal kutusu açılmış veya kullanılmış ürünlerin iade/değişimleri yetkili teknik servisten raporu ile kabul edilmektedir.

Şöyle bir cümle mevcut bende sistemin böyle işlediğini düşündüğüm için ürünü servise gönderdim. Dediğim gibi yogun oldugum için gerekli arastırmalarıda yapamadım. Onlarda yerse gözüyle bakıyorlarmıstı.

Eminim iade olurdu bir sıkıntı yaşanmış evet olabilir ama boyle bir başlık açmanız bir saçmalık ayrıca bu ebrar in değil servisin beceriksizliği biraz da ürünü iade almaları gerekirdi. Sonuçta vatan alsaydınız gene sorun çıksaydı servise gönderin rapor isteyin derlerdi rapor almazsanız iade olmazdı sorunu ebrar da değil serviste arayın.

• Ben ebrar bilgisayarı bilmiyordum bu bölümden tavsiyeleri aldım, başıma geleni burada paylaştım.
    Rahatsız olduysan şikayet edebilirsin.
  • Bence paylaşım güzel, faydalı ve gerekli olmuş. En azından cevaplar insanlara alınan ürünü direk iade etme haklarının olduğunu hatırlatıyor, ve bu firma gibi ciddiyetsiz firmaların kanunda yazmasına rağmen cayma hakkını yok sayıp teknik servis raporu istediğini ve alışveriş yaparken bir kez daha düşünülmesi gerektiğini hatırlatıyor.
  • Ben de bir laptop aldım 60tl nakit gerisi karttan. 10.gün iade ettim ve hiçbir sorun yaşamadım. 60tllik kısmı ödemek için 2-3kere arayıp iban istediler saygı düzeyinde. Üst cevaptaki şükrü adlı arkadaş neden ebrar ismini beğenmedi anlamadım mediamarkt olsa daha mı iyiydi ya da ultrapcsellertoworld olsa. Ebrar bilgisayar ne güzel işte...

• Desmond5 D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ebrar da direk iade alıyor normalde arkadaşı servise yollamak gibi bir gaflette bulunmuşlar serviste kutuya hassas davranmamış ve ürünün kutusuna zarar gelmiş ebrar da bu yüzden ürüne zarar gelmediğine emin olmak için servise yollamış. Vatan satılamaz veya kutusu çokca zarar görmüş ürünü geri alıyorsa helal olsun en azından n11 ebrar e reyon gittigidiyor gibi sitelerle oluşan ciddi fiyat farkını böylece kapatmış olur

• Yapariz efendim, hallederiz efendim diyip havale yaptim. Malum bildiğimiz isim ebrar bilgisayar. Ama meger firmanin gercek ismi histanbul imis:) havale de aciklama kismina histanbul yazmam lazimmis. Bunu ogrenmek icin cektigim cileyi bir ben bir Allah bilir :)

Orijinalden alıntı: Desmond5

Arkadaşı servise yollamak gibi bir gaflette bulunmuş diyorsunuz. Kesinlikle yapılmaması gereken bir hata değil mi sizce? Müşteriyi parasıyla rezil etmekten başka bir şey yapmamışlar sonuç olarak.

Kardeşim öncelikle ebrar bilgisayarda çalışmıyorum ya da burada savunduğum için para vermiyorlar baştam belirtiyim zaten gördüğüm kadarıyla bunu yapacak büyüklükte bir firma değil. Savunmın nedenı kusursuz bir iade geçirmem güler yüzlü hizmet yapmaları taahhüt etmediği hizmeti bile yapması ben de haliyle beğendim. Sorduğun soruya gelince belki müşterinin direk iadeyi düşünmediğini sanmış olabilirler ya da süreci zorlaştırmak filan istiyorlardır. Cihazı lenovo servisine yollatmanın onlara kar sağlaması için lenovonun tamir edip müşteriyi memnun etmesi filan lazımdı. Onun dışında nasıl kar ya da kötü bir amacı olabilir anlamıyorum. Şimdi vatandan lenovo garantisi olan bir şey alsan. Sorunlu çıksa arasan onlar da lenovo servisine yönlendir getirin biz yapalım mı diyecek. Olayda lenovonun hatası ebrardan büyük geldi bana kaldı ki halen iadeyi kabul edebilir ebrar hiçbir şey bitmiş değil. Tamamen ebrarı suçlayıp bir şey almayın demek o adamların ekmeğiyle oynamak demek. Gene de iadeyi kabul etmezlersr şimdi büyük bir hata yapmış olurlar o zaman ben de kötü düşünmeye başlarım haklarında

• menez323 M kullanıcısına yanıt
    Yukarda birisi de vatandan alsan da aynısı olur demiş. Ben de kendi aldığım yer olan vatanda böyle bir sorun yaşamadığımı söyledim o kadar. Ebrarı kötüleme gibi bi niyetim de yok ki zaten hiçbir alışveriş de yapmadım ebrardan.
  • ayıplı ürün aldıysan direkt geri yolla kabul etmiyolarsa iade et 2 hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade etme hakkın bulunuyor

Orijinalden alıntı: Woamad

ayıplı ürün aldıysan direkt geri yolla kabul etmiyolarsa iade et 2 hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade etme hakkın bulunuyor

Iade Almadilar servisten rapor bekliyorlar. Almazlarsada tuketici haklarina gitmeyi dusunuyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.