Şimdi Ara

Televizyon APTAL kutusudur bana göre , sizce nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet televizyon ne kadar ihtyaç gibi görünsede aslında gereği yok zaman kaybı diziler,izdivaç vs....

• % 80 boş içerik
  • Klişe olmayın aç belgesel seyret bişey öğrenirsin müzik kanalı aç müzik dinle. Yani bi deli bi taş atıyor ugrasiyonuz çıkarcam diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmasaydı nolurdu acaba?
  • Bence de gereksiz ama eğer seçici olunursa işe yarar birkaç şey bulunabilir. Yararlanmasını bilirsen iyi ancak bunu yapabilenlerin oranı % 1 bile yoktur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 27 Nisan 2014; 6:09:07 >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    kitap okuma seviyesinde bir artış olurdu kesin....!
  • İhtiyacın yoksa veya gereksiz görüyorsan izlemezsin olur biter aptal kutusu demek ne demek

Artı tv deyince aklına sedece dizi ve kadın programları geliyorsa tvde sadece bunların olmadığını bilmen gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı yayınlar da var ama kaçımız bunları izliyoruz? Sınır koymasını bilirsen televizyon seni kısıtlamaz. Günde 3 saat televizyon izlemek, 2 saat kitap okumak gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziler sana zaman kaybı
    ama bende sevmiyorum artık tv izlemeyi
  • Televizyon artık eskide kaldı, çoğu zaten boş içerik ve yandaş medya ama iyi yayınlar da yok değil
  • ysn69 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ile uğraşı olmayan, mavi ekranla tanışmamış kişilere göre de bilgisayarlar aptal kutusu Demek ki herkes kendi ihtiyaçlarına göre yorumluyor
  • Televizyon gereksiz bir alet . Hani resmen Türk aileleri özellikle böyle yapcak işi olmadığı için falan izliyor . Habermi istiyorsun gazete alıp okumak daha mantıklı daha çok entellektüel bilgi edinme ihtimalin var. Belgesel mi istiyorsun çoğu güzel belgesel dvd/bluray şeklinde internette mevcut . Ha bilgisayar kullanamıyanlar yaşı geçmiş insanlar tabii ki buna muhtaç gibiler . 20-25 yıl sonra popüleritesini büyük ölçüde yitireceğini düşünüyorum . Aptal kutusu deyimi o zaman yerini bulabilir fakat şimdi bunu söylemek için erken . Ama kesinlikle %90 ı boş içerik . Yaklaşık 1 senedir izlemiyorum ve hayatımda hiçbir eksiklik hissetmedim açıkcası .Eğlence programları , kaliteden bihaber dizilerimiz bla bla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 5 Mart 2014; 16:13:47 >
  • günde aşırı izlemedikçe yararı bile var ; fakat günümüzde çoğu kişi bu miktarda kullanmıyor. bu yüzden aptal kutu değil aptal kutusudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

günde aşırı izlemedikçe yararı bile var ; fakat günümüzde çoğu kişi bu miktarda kullanmıyor. bu yüzden aptal kutu değil aptal kutusudur.

Yorum yapmayin beyler post kasarsiniz admin konu disina tasir konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: questovuoto

quote:

Orijinalden alıntı: cin

günde aşırı izlemedikçe yararı bile var ; fakat günümüzde çoğu kişi bu miktarda kullanmıyor. bu yüzden aptal kutu değil aptal kutusudur.

Yorum yapmayin beyler post kasarsiniz admin konu disina tasir konuyu

efenim
  • izlenecek dizi program bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda çok kalitesiz artık yapımlar
  • Akşamları haberleri dinliyorum 5-10 dakika o kadar. Bundan başka da televizyona bakmıyorum. Belgesel kanalım falan olsa izlerim de onlar yok gerisi de çöp zaten.
  • kardeş payı , güldür güldür +9999999
  • Tam olarak katılmasam da aynı düşünüyorum, çoğunlukla saçma ve boş programlar barındırıyor kanallar ama güzel programlar da var. Mutlaka her akşam Fox Haber izlerim, arada bir Habertürk'teki Okan Bayülgen Show'u izlerim, takip ettiğim tek bir dizi var o da Medcezir onun dışında pek izlemem. Genelde bilgisayarda takılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

% 80 boş içerik

+1 % kısmı değişebilir tabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.