Şimdi Ara

Samsung, ev aletlerinin garantisini 20 yıla uzattı: Peki gerçekte ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
7.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung, ev aletlerinin garantisini 20 yıla uzattı: Peki gerçekte ne anlama geliyor?



    Samsung, çamaşır makineleri, çamaşır kurutma makineleri ve buzdolaplarının temel bileşenleri olan patentli dijital inverter motorları ve kompresörleri için yeni 20 yıllık garantisini duyurdu. Böylece bu parçalar için on yıl olan garanti süresi iki katına çıkmış oldu.



    Ayrıca Bkz.YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı



    Yakında Samsung ürünlerinin üzerinde bunu duyuran etiketler görmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu, bir Samsung buzdolabı veya çamaşır makinesi satın alıp 20 yıl dayanmasını bekleyebileceğiniz anlamına mı geliyor? Gerçekçi olmak gerekirse cevap hayır. İşte nedeni.



    Aslında bu dijital invertör teknolojileri için 20 yıllık garanti anlamına gelmiyor. Bu, bir Samsung akıllı buzdolabı veya başka bir Samsung cihazı satın aldığınızda en fazla beş yıllık garanti anlamına gelmekte. O halde 20 yıllık garanti ne demek?



    20 yıllık garanti gerçekte ne anlama geliyor?



    Bu, Samsung'un donanımına büyük ölçüde güvenmesi anlamına geliyor. Eğer cihazlarından birini satın alırsanız, güvenilir ve verimli olacağını söylüyor. Birkaç yıl sonra arızalanmayacak, yavaşlamayacak ya da garip sesler çıkarmaya başlamayacak. Tamir için birini çağırmanıza veya yedek parça için para ödemenize gerek kalmayacak.



    Samsung, ev aletlerinin garantisini 20 yıla uzattı: Peki gerçekte ne anlama geliyor?



    Şirket, buz yapıcı çalışmayı durdurursa 19 yıllık bir buzdolabını değiştirmeyecek olsa da, bu süreden sonra arızalı bir motoru veya kompresörü değiştirecektir. Ancak en önemlisi, uzun garanti, cihazın şu anda olduğu gibi aynı enerji tasarruflu performansı sunmaya devam edeceğini gösterir.



    Samsung'un Dijital İnvertör Teknolojisi, motorun (çamaşır makinesi veya kurutucuda) veya kompresörün (buzdolabı veya dondurucuda) sadece açılıp kapanmaktan daha fazla seçeneğe sahip olduğu anlamına geliyor. Örneğin cihaz, yıkanan çamaşırların hacmine veya buzdolabında tutmanız gereken yiyecek miktarına bağlı olarak en uygun çalışma noktasını belirleyebiliyor. Bu nedenle de yeni makineler eski cihazlara göre daha enerji verimli.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-electronics-extends-home-appliance-warranties-to-20-years/







  • Bosh yazan olmuş. 30 yıllık bulaşık makinesi için servis çağırdık, yapamadı. Bunda sorun yok. Hiç gelmeye de bilirler, dediğim gibi 30 yıllık makine. Ama arızayı bile yanlış söyledi. Beyni bozulmuş dedi, parçayı bulsam alacaktım. Bulamadım, teknik servis çağırdık su alan parçayı değiştirdi. 175 TL para veriyorsun, sana arızayı bile doğru söyleyemiyor. Acaba Almanya'da böyle bir şey yapabilirler mi? Türkiye'de şikayet etsen tüketici haklarına git diyecekler. Ondan sonra AKP dünya lideriymiş.

    Adını vermek istemediğim bir firmanın çamaşır makinası bozuldu, garanti kapsamında beyni değişmesi gerekiyormuş ama Türkiye’de parça kalmadığı için yurtdışından sipariş edicez abi şu kadar tutar( döviz cinsinden diyor birde) bu kadar tutar diye sıkmaya başladığını duydum. Üstüne birde servis ücreti aldı, götürdük bir tamirciye abi 150₺’e yaparım dedi bir parça değiştirdi makina düzgün çalışıyor. Bu yüzden Türk markalarına çok güvenim yok.
  • Komprasör dışında sürücüleri de 20 yıl garanti kapsamına alıyor mu?

  • Garanti vermiyor. Sadece malıma 20 yıl güveniyorum, ama 6. yılda bozulursa da öperim, affetmem diyor.

  • Sadece motor için demiş o sensörler fln çabuk arızalanıyor asıl

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bosch alırım gerçek 8 yıl garanti veriyor.25 yıllık çamaşır makinesi hala çalışıyor bosch

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bişi anlamadık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti kapsamındaki bir çok arızayı bile müşteriye yıkıyor çoğu firma. Sözde garanti yersen.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miele pahalı ama ömürlüktür.

  • Digital inverter sistemi grantisi oldugu yaziyo kendi sitesinden bunu anladim ben. Sanırırım kompresörüde 20 yıl garantiye dahil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Burak -- 13 Eylül 2022; 21:27:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim çamaşir makinesi 5. Yılda bi parçası bozuldu. Samsung servisi geldi ellerinde parça yok diye 5 yıllik makineyi yenisiyle değistiler. Bu kadar iyi servis görmedim ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde bir tane samsung çamaşır makinesi var, 3. yılda arıza vermiş ve kart arızası. Oldukça kronik bir sorun. Dünyanın her yerinde şikayet var. Neyse belki ayağa kaldırırım dedim ancak kart 1700tl. şok oldum.

    Makineleri gerçekten güzel, tüketiciyi düşünüyorlar ancak arıza yaparsa sıkıntı. Her parçası arıza yaptığı anda bulması zor, hadi buldunuz parçası aşırı pahalı. Bize yani Türkiye ekonomisine uymaz yani ev ekonomisine. Vesaire vesaire


    Samsung, ev aletlerinin garantisini 20 yıla uzattı: Peki gerçekte ne anlama geliyor?Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bu videomda Samsung çamaşır makinelerinin tambur kısmında bulunan plastik kanatlar nasıl çıkarılır detaylı olarak anlattım. Videoda tambur plastiğini çıkardığım makine ecobubble serisi bir makine. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #samsung #püfnoktası #kazan #pratikbilgiler
    https://www.youtube.com/watch?v=wlIYksSN548&feature=youtu.be

    Videodaki bu parçanın böyle kolay sökülüp temizliğinin yapılabilmesi muhteşem bir şey. Beni benden aldı fakat sırf bu nedenden dolayı bu markayı tercih edemem.





  • Rüzgar yapmış Samsung

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoreXXX kullanıcısına yanıt

    Artık Bosch vs. de iyi değil hocam Alman kalitesiyle alakası da yok Çerkezköy'de üretiliyor Bosch-Siemens grubu. İsterse 50 yıl garanti verirse versin ne olursa kullanıcı hatası oluyor, ben bu zamana kadar gelin garantiden değişelim diyen firma görmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel Samsung sıkıntısı kullanıcı hatası der sizinde cebinizdeki parayı alır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok bir şey yapmalarına gerek yok ki. Eskiden üretilen hemen her şey yeni bebeği orta yaşa getirene kadar çalışabiliyordu zaten. Sonradan her şeyi bilerek bozdular. :)

  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hoover o konuda iyi hocam. Kurutmalı çamaşır makinası almıştık. 7 yıla uzattık garantiyi 2 kere parça değişimi vs yapıldı hatta makinayı alıp götürdüler getirdiler vs vs.

  • "Bu, Samsung'un donanımına büyük ölçüde güvenmesi anlamına geliyor."

    Güveniyorsan güvendiğin kadar garanti verirsin. Gerisi boş muhabbet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung yine alı Cengiz oyunları oynuyor 😃😃

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konu başlığında hata var.



    DIT teknolojisine sahip olan patentli motor ve kompresörleri için yedek parça garanti süresinin uzatılması söz konusu.


    şu anlama geliyor. bu işin bizdeki teknolojisi belli. bu sebeple her türlü yedek parçaya ulaşılabilirlik süresini yirmi yıla çıkartıyorum demiş oluyor. yani gerçek garanti süresinde bir değişiklik yok. DIT teknolojisi için 20 yıl ulaşılabilirlik garantisi veriyor. ancak 5 (gerçek garanti süresi 5 di di mi?) yıldan sonraki makine ile ilgili yapılabilecek diğer hasarlı tüm parçaların değişimiyle ilgili işçilik, belki makinenin yerinden alınması ve taşınması sonra tekrar yerine getirilmesi vb. tamamen yine makine sahibinin sorumluluğunda.


    bu yirmi yılı bizim vitrinlerde ve tv reklamlarında göstermeye çalışacağını ben zannetmiyorum. konunun başlığı böyle olursa, vatandaşın 20 yıl algısını düşünmeye çalışmak.. Samsung, ev aletlerinin garantisini 20 yıla uzattı: Peki gerçekte ne anlama geliyor? 




    geçen tebrik almıştı uğır hocamız. bu konu ile onu da kaybettik.. Samsung, ev aletlerinin garantisini 20 yıla uzattı: Peki gerçekte ne anlama geliyor? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 14 Eylül 2022; 7:54:45 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.