Şimdi Ara

[size=2]TELEKOMUN KOTALILARA YENİ KAZIĞI..[/size]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün kota sayfasından kotaya baktım.(mart ayı)3.8 gb yazıyordu.bu gun baktık 5.8 olmuş.(sadece gazetelere baktık)yanı telekom kotaları şişirmeye başladı.gizli zamma kılıf bulmuş.dun tum internet gazetelerınde ..telekonmun şöyle bir uyarısı vardı:wireless adsl kullananlar şifresine dikkat etsınler başkaları kotanızı kullanır...deniliyordu.kılıf hazırdı.telekom şimdi diyecek ki,ben sizi uyardım.halbuki iş başka .bir gecede kotalara 1.5 veya 2 gb sessiz sedasız eklemişti.telekomu protesto ediyorum.(4 gb kotalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 21 Mart 2008; 14:26:43 >

• evet durumunuzu yazınız..
  • vallaha bence herkes sınırsız alsa 49 ytl den daha iyi olur. Adam kotayı aşıyor 60 70 milyon ödüyor. Telekomda ohh paracılar diye seviniyor ama herkes sınırsız kullansa fazla fiyat alamıyacak bence azda olsa bir darbe vurulur diye düşünüyorum.

Peki buna nedersin? Ben 3 aydır 4 mbit kullanıyorum. Bu ay başından beri 40 Gb lık bir ingilizce seti , 20 GB photoshop eğitim seti indirdim. Şu anda bunlar biteli 1 hafta oldu. Bu hafta içinde de 2 tane bir sezon dizi çektim ikisi toplm 10 Gb falan. Bir sürü belgeseller indirdim, onlar da 20 Gb tutuyor. Şu anda hepsi bitmiş durumda daha ufak tefek film müzik saymıyorum.

3 aydır hep böyle trafiğim var ve tt net kota sayfasına bakın bi... İndirdiğim dosyalar ile 1,5 paket 50 lik DVD harcadım gene dolu onlarıda çekersem 2 kutu dvd olacak. dvd tam dolmuyor bazen 4 Gb dan hesaplarsak 100 DVD 400 GB lık veri çekmişim 3 ayda

[size=2]TELEKOMUN KOTALILARA YENİ KAZIĞI..[/size]

• Ortalama aylık 2,5GB olan kullanım oranım henüz Mart'ın 20 sinde 3,07 olmuş . İnternet kullanma alışkanlığımda bir değişiklik te yok üstelik. Huylandım
  • Bu ne yahu

Mart
    (4,138 GB)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMİRCİEFE

dün kota sayfasından kotaya baktım.(mart ayı)3.8 gb yazıyordu.bu gun baktık 5.8 olmuş.(sadece gazetelere baktık)yanı telekom kotaları şişirmeye başladı.gizli zamma kılıf bulmuş.dun tum internet gazetelerınde ..telekonmun şöyle bir uyarısı vardı:wireless adsl kullananlar şifresine dikkat etsınler başkaları kotanızı kullanır...deniliyordu.kılıf hazırdı.telekom şimdi diyecek ki,ben sizi uyardım.halbuki iş başka .bir gecede kotalara 1.5 veya 2 gb sessiz sedasız eklemişti.telekomu protesto ediyorum.(4 gb kotalı)

Ben hiç böyle bir olay ile karşılaşmadım... Bilgisayarınıza trojan ve benzeri bir virüs bulaşmış olabilir.
    Ayrıca wireless'te şifre kıran hackerlar var bazı forumlardada kıran program dağıtıyorlar... kablo ile bağlamak daha sağlıklı bence...
  • benimki normal (2,664)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yeni birşey değilki,internet bölümüne nakarsan bazı kişilerin birkaç aydan beri böyle sorun yaşadığını görürsün.Hatta bende kontrol etmek için bakmıştım 1 günde 2gb'lık dosya indirdim ama kotam 4gb civarı artmıştı,sınırsız kullandığım için sorun değil ama sınırlı kullanıcılar için kötü bir durum.Ayrıca net kablosuz değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Bu ne yahu

Mart
    (4,138 GB)

arkadaşlar böyle küçük bi oranda geçrsek yine 50-60 lira faturamı ödüyoruz yoksa 100mb başı 1 ytlmi hiç anlamadım ücretlendirme neye göre yapılıyo
  • ocak.. 1.8 gb
    subart.. 2.5 gb

mart... 5.6 gb doktor bu ne !!! ...... ......
  • arkadaslar bu ttnet in uydurması wirelles güvenliği var yani sen istemeden kimse baglanamaz uydurmasın kıclarından

sınırlıları ezip duruyorlar kimse sesinide cıkarmıyor ben dava açmıştım

69 ytl 3ay telefon faturası gelmişti müderi gittik bizden biri girmiştir hemen düzeltiriz dediler daha fatura 15 i geçmedi bende telefonla video kaydı yapmıştım adamın haberi yoktu telefonla elimde oynuyor gibi yapıyordum davada delil olarak kullandık faiziyle 3x69 +faiz miktarını almıştık.

ttnet ve adamlarına ban
  • evet benim arkadaşında bi gecede 2 gb artmış ne indirdin dedim valla hiç açmadım bile dedi ama artmış 2 gb
  • 4.348.260.793
    (4,05 GB)

Bu akşam GB olur diyorsunuz yani
  • Konu farkli bir yere gidecek ama bir programdan bahsetti bir tanidigim programi yuklediginde sifreli wireless lari bile kullanabiliyormussun, sifreleri program kiriyormus boyle birsey varmi yoksa uydurmami? varsa eger cok kotu bir durum wireless modemleri bitirir bu olay
  • 2,5
    ole
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

2,5
    ole

İmza ? ve yazdığın mesajın içeriği.. Hoş
  • Kullandığım bağlantıyı düşününce 3,2 o kadar olmasa da biraz abartılı geliyor. Yanılıyor olabilirim de
  • 2,5 benimki şuan
  • Geçen ay 3,931gb...
    Şuan 3,101gb ...
    Birkaç adult filim indirmiştim. (sıkıntıdan)
    Bir daha indirmeyeceğim!
  • daha ayın 21 i hiçbirşey indirmediğim halde video bile izlemedim ama 4gb
    telekoma
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.