Şimdi Ara

Telekoma mail attım ve sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum 3-5 gündür yerlerde sürünen hızlardan dolayı bir mail yazdım telekoma ve arandığımda bilgisayarınızda virüs var gibi bir cevap istemediğimi makul ve anlamlı bir açıklama ile dönmelerini istemiştim. Aradıklarında karşımda anlayışlı biri vardı hat değerlerimin normal olduğunu ve speed test sonucumu sordu yurt içinde problem olmadığını fakat yurt dışı bağlantımın berbat olduğunu ilettim. Sorun devam ettiği taktirde tüketiciyi yanıltmaktan dolayı ve paramın karşılığını veremediklerinden dolayı noter huzurunda test yapıp dava açacağımı kendilerine bildirdim ve sorun devam ederse o testlere bizde kendi lap topımızla katılırız dediler , bakalım 2 3 gün daha böyle devam ederse gerekli işleme başlayacağım

• Hadlerini bildirmenin zamanı geldi artık.
  • Kendi laptoplarıyla katılırız demişler. Bak sen. Aslında sırf sen değil 10 kişi gidip noter huzurunda test yapıcaksın. 10 kişinin hızları düşük, o laptopun hızı yüksek çıkarsa telekom yapmıştır bir hilelik. Ama sırf bir kişiylr olucak iş değil bu. Telekom kendini ne yapar haklı çıkartır tek kişiye karşı. Grupça bir kaç kişiyle yapılıcak işler bunlar. Bence tek başına uğraşma. Biraz daha sabret.
  • Hangi Mail adresine Yazdınız Acaba ttnet sitesi iletişim bolumunde olan email adresimi yoksa baska bir email adresi varmı ?
    bende bir kac mail atmak istiyorum hatta butun forum atsın
  • ben olsam 5 laptop ile giderim ttnin laptop unda vardır elbet bi dümen
    ama bu işin peşini bırakma vakit ayırabileceksen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rx3004

Hangi Mail adresine Yazdınız Acaba ttnet sitesi iletişim bolumunde olan email adresimi yoksa baska bir email adresi varmı ?

ttnet in sitesindeki 4440375 numarasının hemen altında iletişim maili var ordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

quote:

Hangi Mail adresine Yazdınız Acaba ttnet sitesi iletişim bolumunde olan email adresimi yoksa baska bir email adresi varmı ?

hayret maillere cevap veriyorlar mı;
    büyük başarı telekomda ilerleme var demekki,

kaç kez mail attıysam geri dönen olmadığı gibi çoğunda da iletilemedi uyarısı aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cimer den gelen cevap
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

quote:

Lütfen haklı olduğunuzu unutmayın ve mücadelenizden vazgeçmeyin. Biz forum kullanıcıları olarak bu mücadeleniz sırasında yanınızdayız. En azından artık birilerinin, sizin gibilerin ortaya çıkıp buna dur demesinin vakti geldi.
  • Arkadaslar ßoyle olmayacak ßence Bunlari basina Vermek Lazim. Bazı gazatelerin köşe yazarlarina bu konuya deginmelerini saglayabiliriz
    Tv de fuarlarda Artislik yapiyorlar Hep Basinin sayesinde tepemizdeler Simdi Basinla Batiralim Sunlari
  • onlar senin PC ne güvenmiyorsa sen onlarınkine neden güveneceksin ki
  • Basın derken haklısın. Daha demin cnbc-e cebit fuarından canlı yayın yaptı. Kadının biri anlattıkca anlatıyor. Şu anki durumdan hiç bahsetmiyor. VDSL2'den bahsediyor devamlı. Basının bu hızlardan haberi yok bence.
    Kendileri hangi hızlarda internete bağlanıyor merak ediyorum...

quote:

Arkadaslar ßoyle olmayacak ßence Bunlari basina Vermek Lazim. Bazı gazatelerin köşe yazarlarina bu konuya deginmelerini saglayabiliriz
    Tv de fuarlarda Artislik yapiyorlar Hep Basinin sayesinde tepemizdeler Simdi Basinla Batiralim Sunlari
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

onlar senin PC ne güvenmiyorsa sen onlarınkine neden güveneceksin ki

onların pc'si önemli değilki yurt dışı çıkışları ortada , 1 hafta önce format attığım pc ile bağlantı kuruyorum evde iki bilgisayar ikiside mi bozuk , getirsinler dizüstü bilgisayarlarını ben yapacağım testleri biliyorum , onlar sadece kendi test sitelerini değerlendirmeye kalkacaklar ama ben her türlü download hızı ölçüm sitelerini denettireceğim , sayfa açılış hızlarınıda kontrol ettireceğim 4 browser yüklü hepsinde ayrı ayrı denesinler , artık çok bunaldım ya, sürekli bağlantı hataları , sürekli yurt dışı sitelerde beklemeler , download hızları zaten yerlerde. bakalım bekleyip göreceğiz

• altyapısız bir telekom vdsl2 getircek ilk once adsl i hizmetini dogru duzgun versinler nete girmekten sogudum. bu 4mb baglantılar dan once daha iyiydi baglantım. simdi yerlerde surunuyor. tr disina cikamaz olduk. rezillik başka bişey deil paranla rezil oluyorsun. kabul etseler içim yanmayacak.
    TELEKOM BU SÖMÜRGE DÜZENİNE ARTIK BİR SON VERİN! İNSANLARIN HAKLARINA TECAVÜZDEN VAZGECİN!!!
  • Evet bende mail attiktan 3 gun sonra kendi laptoplariyla geldiler. Test yaptilar ve hic bir sorun cikmadi... Sorun modem bozukmus degistirdim Ha bu turkiye ici hizlar icin gecerliydi yurtdisi hala yerlerde surunuyor o ayri.. Laptoplarinda hic bir hile yok emin olabilirsiniz alip kendim denedim onlarin laptopiyla... Sadece laptop degil kendi modemlerini de getiriyorlar bana gelenler zyxel modemle geldiler ethernet cikisli. Yurtdisi cikislari uzerine yatirimlar uzerine muhabbet ettik. Telekomun kendi calisanlari bile sikayetci durumdan hic bir yatirim yapilmiyor dediler zaten onlarda yakinda greve gidecekmis..
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.paprat

...Telekomun kendi calisanlari bile sikayetci durumdan hic bir yatirim yapilmiyor dediler zaten onlarda yakinda greve gidecekmis..

çalışanlar yurtdışı çıkışları düşük diye mi greve gidecekmiş
  • TTnetin gelip evinde laptopuyla hız testi yapacaksa gelsin hız da sorun çıkmazsa aynı laptopan birer tane alırıs, hatta ne gerek var direkt o laptopa el koyarıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.paprat

Evet bende mail attiktan 3 gun sonra kendi laptoplariyla geldiler. Test yaptilar ve hic bir sorun cikmadi... Sorun modem bozukmus degistirdim Ha bu turkiye ici hizlar icin gecerliydi yurtdisi hala yerlerde surunuyor o ayri.. Laptoplarinda hic bir hile yok emin olabilirsiniz alip kendim denedim onlarin laptopiyla... Sadece laptop degil kendi modemlerini de getiriyorlar bana gelenler zyxel modemle geldiler ethernet cikisli. Yurtdisi cikislari uzerine yatirimlar uzerine muhabbet ettik. Telekomun kendi calisanlari bile sikayetci durumdan hic bir yatirim yapilmiyor dediler zaten onlarda yakinda greve gidecekmis..

Senin Modemin Ne Sorunu Varmis ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.