Şimdi Ara

(Birisi kısa bir süre önce Facebook şifrenizi yenilemek istedi) denen bir mail geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mail adresime böyle bir e posta gelmiş.Bu ne demek?

(Birisi kısa bir süre önce Facebook şifrenizi yenilemek istedi) denen bir mail geldi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Facebook Şifre Yenileme Talebi Aldınız

Facebook hesabınızla ilgili "Facebook şifrenizi yenilemek istedi" şeklinde bir e-posta aldıysanız, aşağıdaki adımları izleyin:

• E-postada yer alan bağlantıya tıklayarak Facebook hesabınıza giriş yapın.
    • "Şifreyi Değiştir" seçeneğini seçin.
    • Yeni bir şifre girin ve "Kaydet"e tıklayın.

Bu e-postayı almanızın nedenleri şunlar olabilir:

• Birisi Facebook şifrenizi yenilemek için bir talepte bulundu.
    • Hesabınızda şüpheli bir etkinlik tespit edildi.
    • Kendi şifrenizi sıfırlamak için talepte bulundunuz.

E-postada yer alan şifre yenileme kodunu girerek şifrenizi yenileyebilirsiniz. Ancak, bu kodu başkalarıyla paylaşmamanız önemlidir.

Bu adımları izlerseniz, Facebook hesabınızın güvenliğini yeniden sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biri hesabını çalmaya çalışıyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E postanı degiştir ve gizliligini sadece ben yap. Facebook epostasını devre dışı bırak. En üst güvenlik böyle saglanır :)

• Hesabını ele geçirmeye çalışıyorlar. Şifrelerini değiştir. E-posta şifreni de değiştir hatta
  • Bana da biraz once bu mail geldi. Gerçekten birisi ele mi geçirmeye çalışıyor hesabı. Facebook u cok da kullanan birisi değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umba U kullanıcısına yanıt
    En garanti çözüm giriş onaylarını etkinleştirmek. Bu sayede, kayıtlı olmayan cihazlardan giriş yapıldığında güvenlik kodu istiyor. Kod telefona geliyor, ve tek kullanımlık. Yani girince işi bitiyor. Ayrıca SMS ile ilgili bir sorun olması halinde girebilmek için ayarlardan 10 kadar kullanılmamış kod alabiliyorsun.
    En rahatı bu, gerisi hava civa.

• Hort, arkadaşlar aynı mail banada geldi ancak biraz uyduruk duruyor. Mail adresine baksanıza ayrıca kim niye benim dondurduğum feysbuk hesabını sifre değiştirip açmaya çalışsın anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O bağlantıya tıklamayın arkadaşlar. Şifrenizi kendiniz değiştirin hesap ayarlarından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.