Şimdi Ara

Telekom Ne Yapmaya Calisiyor? Memurlar napsin????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 850 YTL gelirim var bir kurumda memur olarak calismaktayim.

400 kira
    20 su
    20 elektrik
    20 dogal gaz
    30 lira adsl KOTALI
    12 lira sabit telefon ucreti HIC KONUSMUYORUM BILE!!!!!! SOYUYOLAR!!!!!!
    20 lira cep

GERIYE 328 LIRA KALIYOR!!! BU PARAYLA NE YIYIP ICIYIM USTUME BASIMA GIYSI KIYAFET ALMAYIM MI VICDANSIZLAR ????? EN COK BU ADSL VE TELEFONA VERDIGIM PARAYA YANIYORUM!!!!! BARI KOTASIZ YAPIN 30 LIRAYA TTNET DUY BENI TEK EGLENCEM ZATEN INTERNET ONU DA ELIMDEN ALACAN BU UCRETLERLE!!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 600 e çalışan işçi ne yapsın peki?Ondan daha dşük fiyata asgari ücrete çalışmak zorunda kalan insan ne yapsın peki?
  • Hocam kusura bakma ama,asgari ücretle çocuk okutanlar var.Onlar ne yapsın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

600 e çalışan işçi ne yapsın peki?Ondan daha dşük fiyata asgari ücrete çalışmak zorunda kalan insan ne yapsın peki?

Haklısın arkadaşım ayrıca 400 milyon kira verilirmi.300 tamam 350 tamamda 400 ne.Ev ikrası bu kadar pahalı olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

quote:

600 e çalışan işçi ne yapsın peki?Ondan daha dşük fiyata asgari ücrete çalışmak zorunda kalan insan ne yapsın peki?

Haklısın arkadaşım ayrıca 400 milyon kira verilirmi.300 tamam 350 tamamda 400 ne.Ev ikrası bu kadar pahalı olurmu ?

İstanbulda oturuyorsan kiralar en az 500 YTL şehir merkezine yakın yerlerde
  • quote:

quote:

üzgünüm, normal bir evde oturuyorum, öyle lüks falan değil, 449 ytl kiram var. antalya -ısparta civar illerde kiralar uçmuş

daha ev sahipleri zam yapıyor ayrı bir konu

ek gelir sağlamasak topu diktiydik bu telekom yüzünden

• ben umutluyum hala.çocuklarım bu interneti daha ucuza kullanacak buna eminim.çünkü rekabet yok ve yakın zamanda da indirim yok demek oluyor.bugün kendi altyapısına sahip bir şirketin türkiyeye tamamen ağ örmesi yıllar demek.turbonet falan daha mahalle ağına sahip bırakın türkiye çapını.
    bu internet olayı bana gsm olayında turkcell'in tek olduğu zamanları hatırlatıyor.adamlar iliğimizi kemiğizi sömürüyorlardı.ancak şimdi rekabet geldi.müşteri çekmek için nasıl kampanya yapacaklarını şaşırdılar.
    bu internette de olacak tabi ancak gsmlerde olduğu kadar hızlı bir şekilde olmayacak tabi.yakın bir zamanda da değil yıllar sonra ancak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAI de calisan var mi?
    8 yıl önce açıldı
    bu seyirciler ne yapiyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte görüyorsunuz arkadaşlar bizim evde de 3 televizyon,devamlı çalışan pc, elktrikli su isiticı falan filan bütün bunlar için ödediğimiz elektrik faturası 27 ytl falan, doğalgaz da 30-40 ytl, su vazgeçilmez ama o da 30 ytl yi geçmez ama internet ve telefon için ödediğimiz fiyatlar bunlardan kat kat daha pahalı. İnternetin ve telefonun diğer bileşenlerden bu kadar pahalı olması resmen soygun,ahlaksızlık, ve çok garip bir durum.Turkcell,avea vodafone, ve telekomun Allah Belasını versin tez zamanda inşallah.Ve bu telekominikasyon hizmetlerindende toplam %33 vergi alındığınıda unutmayalım derhal bu vergilerin düşürülmesi lazım.Normal ev telefonunda yemin ederim konuşmuyorsun fazla minimum 20-25 ytl gelmeye başladı.Bu nedir ya!!!
  • E ama halkın yüzde 46 sı da memnun bu işten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

850 YTL gelirim var bir kurumda memur olarak calismaktayim.

400 kira
    20 su
    20 elektrik
    20 dogal gaz
    30 lira adsl KOTALI HEMDE ALLAHSIZLAR!!!!!!!
    20 lira cep

GERIYE 328 LIRA KALIYOR!!! BU PARAYLA NE YIYIP ICIYIM USTUME BASIMA GIYSI KIYAFET ALMAYIM MI VICDANSIZLAR ????? EN COK BU ADSL VE TELEFONA VERDIGIM PARAYA YANIYORUM!!!!! BARI KOTASIZ YAPIN 30 LIRAYA TTNET DUY BENI TEK EGLENCEM ZATEN INTERNET ONU DA ELIMDEN ALACAN BU UCRETLERLE!!!!!

çok iyi değil tabii ama kötüde değil haline şükret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 12 Ağustos 2007; 22:33:15 >
  • bence sen üstüne başına bakma geri kalanları eşine çocuğuna ver ben mesela üstüme bi t-shirt 5ytl birde pantalon 10 ytl hadi olsun 15 ytl 20 ytl yeter fazlası zarar bence zaten bilgisayar başında üst olmasa bile zararı yok bu havalarda kont kardeş sende haklısın bu arada halimize şükretmek lazım şurada 5-6 gün önce 49 ytl ye 256 kb bağlantım vardı 30 k ile indiriyordum şimdi 1024 oldu amin
  • O mantıkla işi olmayan ne yapsın ölsünmü?

Smile'dan 19ytl'lik limitli tarife alın?

Kablonet 128k alın? Madem dert ediyorsunuz?

Seçenek çok yani düşük bütçeye bile
  • quote:

Hocam naptın? Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbul'da nefes alabileceğin en alt düzey yerin kirası 400-500 YTL. Eğer nezih bir mahalleye gidersen en kötü ev 750 YTL. Yeni kiraya başlıyorsan 800-1000 YTL. İyi bir semtte 3 oda 1 salon masrafsız ev tutarsan yeni kiracıysan 1000 YTL+.

Ben evlenmeden önce 650 YTL'ye oturuyorduk 20 yıllık kiracı olduğumuz için. Yeni gelen kiracıya 1000 YTL istiyorlar. İstanbul uçtu hocam, akıllara ve bütçelere zarar. Ev almanın ise imkanı yok.

Bu başlıkta pek değinmek istemiyorum ama eşim de ben de çok iyi ücretler almamıza rağmen daha yıllarca para biriktirmemiz gerekiyor ev almak için.

• quote:

quote:

Hocam haberin yok sanırım istanbulda kafanı sokabileceğim en ucuz yerler 500 ytl den başlıyor 750 800 orta halli ben ankara çayyolunda oturoyurm ankaranın kaliteli bir semti 800 ytl kira ödüyorum.Tabi herkezin yaşam standartlarıda var istanbul küçükçekmeçe kanaryada kürtlerin olduğu yerde bile ev kiraları 500 ytl filan

• 4096 internet kotasız 20 lira olsun, boğaz köprüsüne donla çıkıpta şov yapacam televizyonlara
  • quote:

400 kira
    20 su
    20 elektrik
    20 dogal gaz
    20 lira cep

Haline şükret! Beterin beteri vardır. Asgari ücretle çalışan işçi naapsın? Onları düşün. Cebine hiç yoktan 328 Lira para kalıyor, kalmayanıda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Haline şükret! Beterin beteri vardır. Asgari ücretle çalışan işçi naapsın? Onları düşün. Cebine hiç yoktan 328 Lira para kalıyor, kalmayanıda var.

Beterin beteri vardır evet ama sadece şükretmekle de olmuyor ki, şükrettikten sonra durumumuzu birlerine haykırmamız gerekiyor ki ne olduğunu bilsinler.

Aksi takdirde oo bunların keyifleri yerinde deyip daha çok sömürüyorlar. TT 'nin bir açıklaması vardı. kotalı kullanıcılardan bir çoğu kotasını hiç aşmıyor diye. Bilmiyor ki kotayı aşmamak için 40 takla attığımızı.

O yüzden AB ülkelerinde olduğu gibi rekabetin önü tam olarak açılmalı ve şirketler benimle iki yıl anlaşma yapana 10 ytl indirim veya adsl modem yerine
    Benden 2 yıl anlaşma yapana kablosuz Hızlı internet + modem + X dakika telefon görüşmesi + hediye cep telefonu vs. gibi kampanyalar düzenlemeliler.

Sonra hıza ihtiyacı olan kişi hızı çok olan hediyesi az olanı seçer. İnterneti sadece evinde bulunsun diye alanlar hediyesi çok olanı seçerler.
    Benden kötüsü var diye sesimi çıkartmazsak hakkımızı alamayız.

Sırf kotalı internet kullanıyorum diye 10 gündür sorunlu olan Pardus işletim sistemi yeniden yüklemek için son sürümünü indiremedim. 10 gün sonra çözümünü buldum bu anı bekliyordum zaten ama ya bulamasaydım. 4 gb kotanın 1 GB 'ı cd 'ye gidecekti. ilk yüklemede ki güncellemeler falan derken kotanın yarısı 1 günde bitecekti.

Eğitim hakkımı, GELECEĞİMİ elimden alıyorlar sesimi çıkartamıyorum.

• Arkadasım eger tanıdıgın bir avukat varsa dava aç ben telefon istemiyorum sadece adsl istiyorum diye geçenlerde böyle birisi bi dava kazandı emsal teşkil etti dolayısıyla
  • quote:

400 kira
    20 su
    20 elektrik
    20 dogal gaz
    20 lira cep

Ben yaratıklar dedim diye adamın biri ( başka bişey diyecem ama )
    beni şikayet etmiş ve avatarımın altında görmüş olduğun gül
    gibi 5 kutucuk koymuşlar hemde 4 ü kırmızı
    Gık desem cezayı basacaklar!!!! Sende dikkat ette şikayet
    etmesinler malum edenler eğer onbaşıysa yarbay oluyorlar
    ve madalya almaya hak kazanıyorlar

• Senin uyarılarını biz görmüyoruz. Herkes kendi uyarısını görüyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.