Şimdi Ara

Telekom Ne Yapmaya Calisiyor? Memurlar napsin???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Senin uyarılarını biz görmüyoruz. Herkes kendi uyarısını görüyor.

Hımm bu güzel o zaman, Bi kara leke gibi görünüyor meret
  • bende gecende benzer birşey soyledım diye cezalandırıldım 4 gün boyunca laf etmeyin telekoma bence üstelik yöneticilerden gelen açıklama da devlet kurumuna hakaretti nasıl devlet kurumuysa artık fransız malı
  • quote:

Senin uyarılarını biz görmüyoruz. Herkes kendi uyarısını görüyor.

ben de diyorum bu uyarılar nasıl görünüyor? profili falan bayaa kurcaladıydım (bende yok da)
  • asgari ücretle ev geçindirenler var onlar napsın ozaman senin durumun çok iyi sus kes sesini diyenlere sadece
  • iyinin iyisi kötününde kötüsü her zaman vardır unutmayın acındırma biraz ayıp oluyor insan biyerden kısar net şart değil ev için insan cafedende işini halledebilir
  • İstanbul'da 2.köprüye yakın evlerin kirası 1800 YTL.(3+1)

Asgari ücretle çalışanlara 128 kbps,1 GB kotalı KabloNet öneriyorum(10 YTL).

Üzgünüm ancak düşük ücretle çalışanlar için Dial-Up(TTNet,yıllık 58 YTL+Her Ay Bağlandıkça ödersin) veya en düşük KabloNet uygun.Ya da int.kafeden girecekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

600 e çalışan işçi ne yapsın peki?Ondan daha dşük fiyata asgari ücrete çalışmak zorunda kalan insan ne yapsın peki?

Haklısın arkadaşım ayrıca 400 milyon kira verilirmi.300 tamam 350 tamamda 400 ne.Ev ikrası bu kadar pahalı olurmu ?

Bursa'da çarşamba'da (şehir merkezinde) 2+1 90m2 ev 600 YTL oldu kirası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordeniz

E ama halkın yüzde 46 sı da memnun bu işten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Richy

quote:

sallayınya takmayın daha kafanıza, böyle başa böyle tarak, bindik bi alamete gidiyoz gıyamate
  • quote:

Yaa Cumhuriyet tarihimizde ilk defa memur maaşları bu kadar düşük, ilk defa memurlar açız diyorlar.
    Zamanında tüp almak için, yağ almak için günlerce sıra beklemiş olan halkın (yani cezasınız çekmiş olan ayakların) verdiği bir karardır.

Dua edin geçte olsa özelleştirdiler telekomu yoksa hala çevirmeli ağ kullanıyorduk.

Ayrıca konuyu her zaman siyasete nasıl getiriyorsunuz anlamıyorum. Adam Telekoma olan şikayetini paylaşmış, bu hükumet neden zam yapmıyor onun yüzünden ucuz (!) olan İnterneti bile almakta zorlanıyoruz dememiş ki.
  • quote:

Adam olaydı da bundan önceki hükumetler daha pahalıya satsalardı o zaman. Gerçi vatandaşları sırada bekletmek için her şeyin kamusallaştırışması lazım.
    Özelleştirme yapılır mı hiç?

Ucuza da gitse diğerleri bunu da yapamadığı için mevcut hükumetimizin en iyisini yaptığını düşünüyorum.

Peki dostum sadece 1 yıllık kazancı kadar bir fiyata bir kurum ne amaçla satılır onu da açıklar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

850 YTL gelirim var bir kurumda memur olarak calismaktayim.

400 kira
    20 su
    20 elektrik
    20 dogal gaz
    30 lira adsl KOTALI
    12 lira sabit telefon ucreti HIC KONUSMUYORUM BILE!!!!!! SOYUYOLAR!!!!!!
    20 lira cep

GERIYE 328 LIRA KALIYOR!!! BU PARAYLA NE YIYIP ICIYIM USTUME BASIMA GIYSI KIYAFET ALMAYIM MI VICDANSIZLAR ????? EN COK BU ADSL VE TELEFONA VERDIGIM PARAYA YANIYORUM!!!!! BARI KOTASIZ YAPIN 30 LIRAYA TTNET DUY BENI TEK EGLENCEM ZATEN INTERNET ONU DA ELIMDEN ALACAN BU UCRETLERLE!!!!!

Hepsi soyuyor sadece telekom mu?
  • KIT'lerin cok karli sirketler oldugunu soylemek zor.
    Hangi postahaneye gitseniz, politik torpille ise girmis bir suru kalabalik goruyorsunuz.

Simdi daha iyi midir bilmem, ama benim cebimden cikan parayla bir suru luzumsuz adamin maas almasi da yanlis.

onlarca yil bu ulkedeki insanlar, zarar eden Zonguldak madenlerini finanse ettiler.

Artik bunlarin degismesi lazim

selamlar

quote:

quote:

Adam olaydı da bundan önceki hükumetler daha pahalıya satsalardı o zaman. Gerçi vatandaşları sırada bekletmek için her şeyin kamusallaştırışması lazım.
    Özelleştirme yapılır mı hiç?

Ucuza da gitse diğerleri bunu da yapamadığı için mevcut hükumetimizin en iyisini yaptığını düşünüyorum.

Peki dostum sadece 1 yıllık kazancı kadar bir fiyata bir kurum ne amaçla satılır onu da açıklar mısın?

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 18:0:20 >
  • elin çinlisi ne yapsın ayda 30$'a çalışıyor.. sonra diosunuz çin mutfağında neden böçek yemeği dolu...
  • Orjinalden alıntı: ketenhelva

Orjinalden alıntı: tatbkath
    daha yıllarca para biriktirmemiz gerekiyor ev almak için.

Maaşla çalışıyorsan biriktirerek ev almak neredeyse imkansız. Diyelim ki 100.000 liraya daire var. Sen de kenara her ay 3 bin lira atıyorsun. Yapar sana 33 ay. 33 ay sonra 100 binlik evin fiyatı kaçı bulur?
  • @ordeniz amaç zaten yönetimi devletin elinden almak... hiç bi devlet kurumu doğru düzgün çalışmaz bunları piyasaya kazandırıp yolsuzlukları engellemek amaç... develete kalsak hala 128 kb 49 ytl idi..
  • Mesajlarınızı Özenle Tarafsız Gözle Okuyorum Ve İçlerinden İğneleyicileri Kaldırıyorum. Konuşulanlar yanlış değil Ama siyasi İçerik Yasaktır.
    Lütfen Bu konudaki Hassasiyetimize saygı gösteriniz ve daha dikkatli yazınız.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Mesajlarınızı Özenle Tarafsız Gözle Okuyorum Ve İçlerinden İğneleyicileri Kaldırıyorum. Konuşulanlar yanlış değil Ama siyasi İçerik Yasaktır.
    Lütfen Bu konudaki Hassasiyetimize saygı gösteriniz ve daha dikkatli yazınız.
    Teşekkürler.

Belediye çalışıyor (burdada fenerbahçeye bi gönderme var ya çaktırma )
  • *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 21:6:43 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.