Şimdi Ara

Telekom Ne Yapmaya Calisiyor? Memurlar napsin???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi arkadaş çıkıyo şu kadar maaşla çalışıyom yettiremiyom demiş,öbürüde çıkmış demişki, haline şükret, ya asgari ücretle çalışan ne yapsın..bazısıda demişki o kirada ne öyle o kadar kiramı verilir....sıkıntı, çoğunluğun ortak sıkıntısı, kimse asgari ücretliye iyi demiyo ama bu arkadaşda yettiremediği için çıkmış yazmıştır,keyfinden yazmaz kimse...

hala babalarının ekmeğini yiyip,adsl faturalarını hala babaları ödeyen ve hayatta hiçbirşeyden haberleri olmayan,sadece önüne gelen hazır yemeği yiyenlerin,yorum yazmasına deli oluyom bende

çıkında, bi babanız olmadan görün, hayatın gerçek fotoğrafını..ondan sonra gelin burda yazın yazabilirseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazkartal -- 13 Ağustos 2007; 18:11:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazkartal

bi arkadaş çıkıyo şu kadar maaşla çalışıyom yettiremiyom demiş,öbürüde çıkmış demişki, haline şükret, ya asgari ücretle çalışan ne yapsın..bazısıda demişki o kirada ne öyle o kadar kiramı verilir....sıkıntı, çoğunluğun ortak sıkıntısı, kimse asgari ücretliye iyi demiyo ama bu arkadaşda yettiremediği için çıkmış yazmıştır,keyfinden yazmaz kimse...

hala babalarının ekmeğini yiyip,adsl faturalarını hala babaları ödeyen ve hayatta hiçbirşeyden haberleri olmayan,sadece önüne gelen hazır yemeği yiyenlerin,yorum yazmasına deli oluyom bende

çıkında, bi babanız olmadan görün, hayatın gerçek fotoğrafını..ondan sonra gelin burda yazın yazabilirseniz

tuzun kuru derler bizde

• tamamen gereksiz bi başlık,burda birton saçma karşılaştırmaya neden olunmaktan başka bi işe yaramaz bu tip şeyler.toplumumuzda çok uç gelire sahip insanlar bir arada yaamakta,hepsi dertlerini böyle bi platformda ADSL e tepki olarak dökerse ne derece sağlıklı olur bilmiyorum..
  • Sapphire ATI Radeon 9250 ddr 256 mb AGP 8x arkadasim satabildin mi bari sen cok yararli basliklar aciyon belli oluyor; basligi begenmediysen ne diye girip yorum yapiyorsun kardesim sen de o uc insanlardansinz herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

tamamen gereksiz bi başlık,burda birton saçma karşılaştırmaya neden olunmaktan başka bi işe yaramaz bu tip şeyler.toplumumuzda çok uç gelire sahip insanlar bir arada yaamakta,hepsi dertlerini böyle bi platformda ADSL e tepki olarak dökerse ne derece sağlıklı olur bilmiyorum..
  • Peki özelleştirme değilde düzenlileştime ve güzelleştirme ile bu sorunların üstesinden gelinemez miydi?
    En azından %51 değilde %49 satılabilrdi diye düşünüyorum.1-2 yıl içerisinde büyük problemlerin baş göstermeye başlayacağını düşünüyorum.
    Amerika ve avrupaya özeniyoruz ama yanlış.Çünkü temel sağlam değil.
    Tıpkı telekomun altyapı hazırlamadan hızları arttırmaya çalışması gibi.
    Liberal ekonomiye ya da özelleştirmelere karşı değilim ama Siyasi ve Fiziki coğrafya olarak bu denli önemli bir ülkede kamu teşkilatlarının yabancıların eline geçmesini de hoş karşılamıyorum.
    %51'i elinde tutmak şart.

%49 una çok talip olmaz.Herkes hükmetmek isterler böyle yerlere,Ya satacaksan öyle komedi gibi fiyatlara satmayacaksın.Çünkü o şirketler satın alındıkları parayı eğer iyi çalıştırılırsa kısa zamanda karşılıyorlar ve kara geçiyorlar.Ya da devredeceksin.Ama devletin elinde durması tehlikeli.Yakınan memurlar var kimileri haklıdırlar da ne kadar çok yan gelip yatan da var memurluk hizmetinde!

Ayrıca biri demiş %46 sı memnun bu işlerden.Bak kimse memnun olmaz.Zaten bu ülkede memnun olunacak parti yok kardeşim tamam mı??Biz sadece kötünün iyisini seçiyoruz.Ayrıca hükümete de aşırı yüklenmeyin eğer bidaha seçilmesini istemiyosanız.Çünkü bu yüklenmeler onların kazancına size söylemeliyim.Böyle ortaya çıkıp aşırı yüklenirseniz insanlarda antipati oluşturursunuz ve kaybedersiniz.Bkz 22 Temmuz.Hem madem %46sı memnundu diğerleri memnun değildide neden düzgün organize etmedilerde daha yüksek oy çıkarmadılar??Bunu sormak isterim --Doğu Anadolu,Güneydoğu Anadolu da CHP,MHP ve diğerlerinden eser yok.Yine heryere ulaşmasını bilen kazandı.CHP deniz kıyısı elit kesimle ilgilendi sonra kaybedince nerde yanlış yaptık diye düşünmeye başladı.MHP ise temel olarak sağlam bir fikir üzerine kurulmuş ama yöneticileri stratejisi sayesinde kaybetmiş bir bünye.

Neyse iyice girdik siyasete Telekoma derhal bi çare bulunması gerekli yoksa evde bazen çıldıracam
    Şöyle sağlam avukatlar çıksında tazminat davası açsınlar sağlığımız bozuluyor soyup soğana çevirsinler!

• telekomda calismani öneririm
    2mbit 10 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

850 YTL gelirim var bir kurumda memur olarak calismaktayim.

400 kira
    20 su
    20 elektrik
    20 dogal gaz
    30 lira adsl KOTALI
    12 lira sabit telefon ucreti HIC KONUSMUYORUM BILE!!!!!! SOYUYOLAR!!!!!!
    20 lira cep

GERIYE 328 LIRA KALIYOR!!! BU PARAYLA NE YIYIP ICIYIM USTUME BASIMA GIYSI KIYAFET ALMAYIM MI VICDANSIZLAR ????? EN COK BU ADSL VE TELEFONA VERDIGIM PARAYA YANIYORUM!!!!! BARI KOTASIZ YAPIN 30 LIRAYA TTNET DUY BENI TEK EGLENCEM ZATEN INTERNET ONU DA ELIMDEN ALACAN BU UCRETLERLE!!!!!

aman boşver git kahvede otur. boşver interneti. zaten bu ülkede memura -işçiye internette yasak tatilde bir sürü örnekler çoğaltabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: javaopera

telekomda calismani öneririm
    2mbit 10 ytl

4 mbit 30 ytl değil miydi o şu an ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.