Şimdi Ara

Telefonunuz rootlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceden çok uğraşırdım ama artık gerek kalmadı. Rootlayıp, rom atıp eklediğimiz özelliklerin çoğu default olarak geliyor yeni android sürümlerinde. Xposed modüllerini çok kullanırdım mesela ama gerek kalmadı artık.
    Bir de safetynet, knox, trim-area gibi şeyler soğuttu zaman içinde roottan, romdan.
    İşten güçten dolayı uğraşacak zaman kalmadı bide. Telefon iş güç sebebiyle sürekli lazım oluyor haliyle romda olabilecek bir ril bugı, batarya optimizasyon sıkıntısı vs. bütün her şeyi bozabilir sırf bu yüzden one ui beta testine bile katılmadım.
  • benimki iphone. tek tuşu olan home tuşu bozuldu. fotoğraflara giriyorum tüm fotoğraflara basıyorum şifre soruyor oradan telefonu açıyorum sonra üstten kaydırarak arama kısmına gelip uygulamalara öyle aratarak ulaşıyorum. sıkıntıdan başka bir şey değil pişmanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

benimki iphone. tek tuşu olan home tuşu bozuldu. fotoğraflara giriyorum tüm fotoğraflara basıyorum şifre soruyor oradan telefonu açıyorum sonra üstten kaydırarak arama kısmına gelip uygulamalara öyle aratarak ulaşıyorum. sıkıntıdan başka bir şey değil pişmanlık
    Allah sabır versin

• Önceden çok uğraşırdım ama artık gerek kalmadı. Rootlayıp, rom atıp eklediğimiz özelliklerin çoğu default olarak geliyor yeni android sürümlerinde. Xposed modüllerini çok kullanırdım mesela ama gerek kalmadı artık.
    Bir de safetynet, knox, trim-area gibi şeyler soğuttu zaman içinde roottan, romdan.
    İşten güçten dolayı uğraşacak zaman kalmadı bide. Telefon iş güç sebebiyle sürekli lazım oluyor haliyle romda olabilecek bir ril bugı, batarya optimizasyon sıkıntısı vs. bütün her şeyi bozabilir sırf bu yüzden one ui beta testine bile katılmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 10 Kasım 2019; 3:7:35 >
  • O ne oluyor ?

• Yeni bir telefon aldığımda ilk işim rootlamak olurdu ama LG V30'da buna gerek duymadım. Arayüzü stabil ve saçma sapağın uygulamalar yüklü gelmiyor.

• İki telefon var biri rootlu. Diğerini unlock yapmaya üşeniyorum. Yoksa hemen rootlardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır.

Aslında roota ihtiyacı var, saçma sapan çöp uygulama var bir sürü. İlk aldığımda kıyamadım, şimdi de alıştım bu şekilde ihtiyaç duymuyorum.
  • iphoneda jb kullanisli ama androidde pek birseye yaramiyor

• Rootlu, magisk yüklü.

• Rootsuz android mi olur 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garanti bozulur

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:3:33 >
  • Root+lineage kurulu

• Note 3 kullaniyorum rootladim roottan yararlanan ise yaracsk tek bir uygulama yok
    Root isteyen uygulamalarin ayni isi rootsuzda yapan versiyonlarida var ama evo 3d zmaninda telefona eklemedigim ozellik kalmamisti once amaze cam kurup kamera kalitesini acaip arttirmistim sonra beats audio ve srs yi ayni anda aktive edip sesi sinof atlatmistim islemciyi oc yapip genel sistemi hizlandirip pilini ust modelle yenilemistim eski sony mp3 player in kulakligi ilede adeta bam baska deneyim elde etmistim tabi mp3 player olarak maven playeri kullandim

• Valla S7 edge de normalde 4k 60 fps desteği yok ama adamlar rom ile getirmişler. Çok şaşırdım meğerse destekliyormuş.

Titanium backup diye bir program var sırf onun için root atılır.

• Tertemiz Lineage OS 16 rom var ama rootsuz, roota pek gerek yok. Stabilizasyon yetiyor, zaten Lenovo P2 var 5.100 mAh bataryalı 4 gün şarj dayanıyor 12 saat ekran ömrüyle
  • magisk kurulu. kendi modüllerim dahil olmak üzere bir çok modül kullanıyorum. cihazımda pixel 3 ile aynı kamera olduğu için google camera bile kurulu ve çok güzel işler çıkarabiliyor. fiyatı da pixel cihazlara göre 1/4 oranında falan.

rootsuz cihaz kullanılmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 10 Kasım 2019; 12:21:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.