< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Önceden çok uğraşırdım ama artık gerek kalmadı. Rootlayıp, rom atıp eklediğimiz özelliklerin çoğu default olarak geliyor yeni android sürümlerinde. Xposed modüllerini çok kullanırdım mesela ama gerek kalmadı artık.
Bir de safetynet, knox, trim-area gibi şeyler soğuttu zaman içinde roottan, romdan. İşten güçten dolayı uğraşacak zaman kalmadı bide. Telefon iş güç sebebiyle sürekli lazım oluyor haliyle romda olabilecek bir ril bugı, batarya optimizasyon sıkıntısı vs. bütün her şeyi bozabilir sırf bu yüzden one ui beta testine bile katılmadım. |
Allah sabır versin
|
Yeni bir telefon aldığımda ilk işim rootlamak olurdu ama LG V30'da buna gerek duymadım. Arayüzü stabil ve saçma sapağın uygulamalar yüklü gelmiyor.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 10 Kasım 2019; 3:7:35 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:3:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 10 Kasım 2019; 12:21:32 > |