Şimdi Ara

Telefonun hızı neden düşüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi cep telefonu olursa olsun bir yerden sonra telefonun hızı düşer neden böyle oluyor?

• e.e.m E kullanıcısına yanıt
    Uygulama yüklendikce hafıza doluyor hafıza doldukca yer azalıyor yer azaldıkca kasmaya başlıyor.Çok kullanımda ram performansı düşüyor içine toz kaçıyor.vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Uygulama yüklendikce hafıza doluyor hafıza doldukca yer azalıyor yer azaldıkca kasmaya başlıyor.Çok kullanımda ram performansı düşüyor içine toz kaçıyor.vsvs

Uygulamaları kaldırsamda olmuyor galiba biz uygulamaları kaldırsak bile o uygulamaların belirli kalıntıları oluyor doğru mudur?
  • eskiyor çalıştıkça işlemci,ram vs. eski hızı gibi çalışamaz tabiiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trenchtown-_-

eskiyor çalıştıkça işlemci,ram vs. eski hızı gibi çalışamaz tabiiki

Eskimesinden kast ettiğin nedir ki? Zamanla içindeki ne değişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.e.m

quote:

Orijinalden alıntı: Trenchtown-_-

eskiyor çalıştıkça işlemci,ram vs. eski hızı gibi çalışamaz tabiiki

Eskimesinden kast ettiğin nedir ki? Zamanla içindeki ne değişiyor?

mesela bi düğmeye 1000 kere basarsın zamanla bozulur basmamaya başlar onun gibi
  • Android Windows Xp gibi.Zamanla sistem şişiyor ve kasma yapıyor.O yüzden arada bir format yapmak iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.e.m

quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Uygulamaları kaldırsamda olmuyor galiba biz uygulamaları kaldırsak bile o uygulamaların belirli kalıntıları oluyor doğru mudur?

evet
  • Bunda markaların satış politikalarının bile etkisi var,en basitinden güncelleme geldikçe bir yerden sonra cihaz çekilmez bir hal alabiliyor,tabi ben hiç kulanılamayacak bir duruma gelen yavaşlama görmedim ama kimisine inanılmaz hantal gelebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bunda markaların satış politikalarının bile etkisi var,en basitinden güncelleme geldikçe bir yerden sonra cihaz çekilmez bir hal alabiliyor,tabi ben hiç kulanılamayacak bir duruma gelen yavaşlama görmedim ama kimisine inanılmaz hantal gelebiliyor.

bkz. Galaxy S3 4.3 güncellemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.