Şimdi Ara

Telefonum wifiden kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
47.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim telefonum evdeki wifiden sürekli kopuyor ve otomatik tekrar bağlanıyor başka wifilerde bu sorun olmuyor ve bizim evde başka bir telefon bağlansa veya bilgisayarım hiç kopmuyor sadece telefonumda oluyor ve son 4aydır bu sorun yaşanıyor eskiden yoktu nasıl düzeltebilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonun Wi-Fi'den Sürekli Kopması Sorunu ve Çözümleri

Sorunun Nedenleri:

• Zayıf Wi-Fi sinyali
    • Çakışan Wi-Fi kanalları
    • Yönlendiricinizin eski bellenimi
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı
    • Telefonunuzun ağ ayarlarında bir sorun
    • Telefonunuzun işletim sisteminin eski olması

Çözümleri:

Sinyal Gücünü Kontrol Edin: Telefonunuzu yönlendiriciye yaklaştırın ve sinyal gücünü kontrol edin. Sinyal zayıfsa, yönlendiriciyi daha merkezi bir konuma taşıyabilir veya bir menzil genişletici kullanabilirsiniz.

Wi-Fi Kanalını Değiştirin: Yakındaki diğer yönlendiricilerle çakışan bir Wi-Fi kanalı kullanıyorsanız, sinyal paraziti yaşayabilirsiniz. Yönlendiricinizin ayarlarını kontrol edin ve daha az kullanılan bir kanala geçin.

Yönlendiricinizin Bellenimini Güncelleyin: Yönlendiricinizin bellenimi eski olduğunda, ağ kararlılığını etkileyebilecek hatalar içerebilir. Yönlendiricinizin üreticisinin web sitesini ziyaret edin ve en son bellenim güncellemelerini kontrol edin.

Güvenlik Duvarını veya Antivirüs Yazılımını Kontrol Edin: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımınız, telefonunuzun Wi-Fi ağına bağlanmasını engelleyebilir. Bu yazılımların ayarlarını kontrol edin ve Wi-Fi erişimine izin verin.

Ağ Ayarlarınızı Sıfırlayın: Telefonunuzun ağ ayarlarını sıfırlamak, Wi-Fi sorunlarını çözebilir. Bu, zapisli tüm Wi-Fi ağlarını ve parolalarını sileceğini unutmayın.

İşletim Sisteminizi Güncelleyin: Telefonunuzun işletim sistemi eski olduğunda, ağ bağlantısında sorunlara neden olabilecek hatalar içerebilir. Telefonunuzun üreticisinin web sitesini ziyaret edin ve en son işletim sistemi güncellemelerini kontrol edin.

Diğer İpuçları:

• Yönlendiricinizi yeniden başlatın.
    • Telefonunuzu kapatıp yeniden açın.
    • Herhangi bir fiziksel engel olmadığından emin olun (örn. duvarlar, mikrodalgalar).
    • Başka bir cihazla aynı Wi-Fi ağına bağlanmayı deneyin. sorun devam ediyorsa, yönlendiricinizde veya internet bağlantınızda bir sorun olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • telefondan wifi ağını unut seçeneğiyle, ağ bağlantını sıfırla. bazen çakışma olup hızı düşebiliyor veya kopmalar yaşanabiliyor.

bunları yaptığın halde sorun devam ediyorsa telefon güncellemesi veya uygulama sıkıntı çıkartıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.