Şimdi Ara

telefonum programlardan cikmaya basladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar artik telefonumda bazi programlari actigimda bi sure sonra kendiliginden cikiyor, bazilarinda ise daha program tam acilmadan cikiyor. oysa ki bu programlari zamaninda sorunsuz kullaniyordum. acaba problem ne olabilir?

• Ram yetersizliğinden olabilir, eğer Sbsettings yüklü ise ordan kullanmadığın uygulamaları kapat(Safari, iPod vb.). Free up memory seçeneğini kullanmanın da faydası olur. Eğer Winterboard ile tema kullanıyorsan, kullanmamanı tavsiye ederim.
  • sbsetyings'ten kullanmadigim programlari nasil kapatabilirim? hide icons secenegi var ama o silmiyoki.
  • Uzun özüm yolu telefonu kapatıp yeniden başlatmak :) bende scan diye bir program var onu kullanıyorum ram yeri açıyor arada çalıstıryorum
  • Wi-fi' yi açıp kapattığın bölümde Process adlı bir simge vardır(eğer eski versiyonu kullanıyorsan güncellemelisin) ordan yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3t

Uzun özüm yolu telefonu kapatıp yeniden başlatmak :) bende scan diye bir program var onu kullanıyorum ram yeri açıyor arada çalıstıryorum

Selam
    Bende de aynı sorun var fakat RAM kullanımı olduğunu sanmıyorum,acıp kapayınca tekrar düzelmiyor çünkü.
    Muhtelemen Apple'in 3rd praty yazılımları kullanımı kısıtlandırması ile ilgili.
    Gelişme kaydeden var mı arkadaşlar?
    3GS+16GB+TCELL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.