Bildirim
Telefonu yapmak için 500 TL istediler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En önemli şeyi atlamışsınız telefon ne ? -
evet arkadasın dediği gibi telefon ne general mobile oppo falansa pahalı
iphone falansa ortalama herkes o fiyatı ceker
-
Telefon marka modelini söylemen lazım hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
En önemli şeyi atlamışsınız telefon ne ?Daha önemlisini söylüyorum, yeni telefon alacak paran yoksa s... s... yaptıracaksın telefonun bir önemi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 9 Mart 2021; 15:14:24 > -
Yine iyiymiş mesela gm8 vs cihaz 1300₺ idi ilk çıktığında 1000₺den ele alıcam, Ön cam 150₺,Arka kapak 80₺,jak girişi 70₺ bu bile 300₺ tutuyor ki bu cihazın götü başı ayrı oynuyor. -
Telefon huawei mate 10 lite yan sanayi takarsam 325 tl dedi orijinali 450 tl yan sanayisi olmuyormuş mecbur orjinalini taktı 450 tl ye yaptırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran fiyatları pahalı, bende 650₺ e taktırmıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Ekran fiyatları pahalı, bende 650₺ e taktırmıştım.Bana yan sanayi takayım orjinalinden farkı yok maliyeti ucuz dedi benim telefona olmamış orjinal taktırmak zorunda kaldım 380 tl.
-
Cikma al ucuz oluyo genelde -
Başkan pahalıya yaptırmışsın bak şimdi o telefonda tek zahmetli iş ön camı çıkartıp 0 ön camı ekrana montelemek, bunun dışında jak değişimi arka kapak falan zaten iş bile değil. Adam ön cam okalatma işlemini 100 liraya tanıdığa yaptırsa ön camda 80 lira olsun 180 arka kapak 50 desen jak 30 falandır maliyeti 260 falan sen 450 lira para ödemişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı
Başkan pahalıya yaptırmışsın bak şimdi o telefonda tek zahmetli iş ön camı çıkartıp 0 ön camı ekrana montelemek, bunun dışında jak değişimi arka kapak falan zaten iş bile değil. Adam ön cam okalatma işlemini 100 liraya tanıdığa yaptırsa ön camda 80 lira olsun 180 arka kapak 50 desen jak 30 falandır maliyeti 260 falan sen 450 lira para ödemişsin.ah be kardeşim orjinal kapak ve ön cam takıldı komple, sadece ön ekranı 350 tl zaten.
-
her şey ucmus ta 2015te aldıgım telefonun bataryasına 220tl diyor adamlar.hayırlı ugurlu olsun
-
1 yıl önce note 3'ün ekrana 600tl istemişlerdi zaten 2 ay önce ikinci el almıştım 600 tl'ye:) 1050 tl'ye 2.el başka telefon aldım.hala aynı telefonu kullanıyorum note 3'ü de emekli ettik 2 ay dayandı bana .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynd -- 9 Mart 2021; 19:26:18 > -
Knk o telefonun parçaları çinden dolar ile geliyor adam ön ekran ve arka kapağı $40 a mal ediyorsa sana 280₺ den yapcak hali yok heralde o da kâr edecek işçilik parası alacak
Cam orjinal değildir. Çakmanın kalitelisidir. Acemi telefoncular bile bilmez bunu. Sonuçta hep toptancıdan alıyorlar. Ama sıkıntı yaratmaz uzun süre kullanırsın. -
Piyasadaki ekranlar arasında dağlar kadar fark var, akilliphone'dan çıtalı redmi note 5 ekranı aldım kardeşime inanılmaz kötü. Stuck pixel sorunu, dokunmatik sorunu, ölü piksel sorunu, kalibrasyonun çöp olmasından kaynaklı beyaz dengesi problemi. Bunların hepsi korkunç seviyede var. Telefoncuya versen sana büyük ihtimalle bildiği düzgün ekranı kullanır o yüzden bildiğin yapabildiğin iş bile olsa telefoncuya yaptırmak daha mantıklı oluyor.
Aynı ekranı bir de aliexpress'ten aldım, orijinalden bile iyi çıktı onu da söylemeden geçmeyeyim. -
Kendim telefon tamircisinin yanındayım sana fiyatları söyleyeyim.Ön cam 180 TL ye değişir, kulaklık girişi de en fazla 80-90 TL ye halledilir,arka kapak için kasa fiyatida 120-150 TL olması lazım -
Senin ekranın sağlam anladığım kadarı ile sadece ön dokunmatik değişecek
Benzer içerikler
- izopropil alkol nedir
- rüyada astral seyahat yapmak
- horlayan birinin yanında nasıl uyunur
- neden polis olmak istiyorsun
- kapalı omuz ameliyatı yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X