Şimdi Ara

Telefonu sarzda kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar s6 edge plus telefonum var. Sarza taktigimda surekli kullanmanin bataryaya bi zarari varmi sizce ?
    Misal ben telefonu sık sık kablolu olarak tv ye filan bagliyorum ve sarza takili halde duracak bu sekilde kullanmamin bataryaya zarari var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sabah s8 plus telefonumu şarj ederken mecburen kullanıyorum. Kötü hiç bir şey olacağını sanmıyorum
  • Zararlı diyenler olsada zaman zaman şarjdayken kullanırım yapmayan yoktur sanırım illaki lazım oluyor zannetmiyorum ama birşey olacağını bu zamana kadar her telefonda yaptım bunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 24 Eylül 2017; 20:53:10 >
  • S6 kullanip sarj demeyi bilmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bilinen bir zararı yoktur.
    Hatta daha faydalı olabilir.
    Bataryaların belirli bir şarj döngüsü vardır. Mesela 500 döngü var diyelim 500 kere tamamen doldurup boşalttığında batarya ruhunu teslim eder. Ama sen şarjdan çıkarmayıp batayanın boşalmasına engel olursan normal dayanıcağından daha fazla dayanabilir.
    Zaten en kötü ihtimalle bile batarya şarj tutmamaya başladığı an ve garantisi bitmişse telefoncularda tahminimce 30-80 TL gibi bir ücretle bataryayı değiştirebilirsin ya da garantisi bitmemiş ise ücretsiz değiştirebilirler.
  • Hiçbir zararı yok. Rahat rahat kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatlı olmakta fayda var. Bataryalara güven olmaz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.