Şimdi Ara

Telefona yüksek mah batarya takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende samsung s8 plus telefon var 3500 mah bataryası var son zamanlarda herkesin bildiği gibi xiomi telefonlarda 4500 mah seviyelerinde bataryalar var ben xiominin 4500 mah lık bataryasını alıp telefonuma taksam olurmu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Soket uymaz ki. Doğru ve düzgün şekilde modifiye edilirse tabiki kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soket yerini direk eski batarya ve yeni bataryayı soyup şarj devreleriyle birlikte değiştirmeyi düşünüyorum

• Asıl sorun acaba eski bataryanın yerine sıgarmı

• Yani teoride mümkün dimi mesela boyut olarak kasaya uyan ve soketlerinide düzgün bir şekilde değiştirip taksam pil verimi konusunda artış sağlamış olurum dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 23 Mart 2021; 15:58:10 >
  • geçen bir youtube kanalında iphone telefona nokia 3310 bataryası taktılar. teorik olarak voltaj değerleri tutsa da 3310 bataryası gerekli akım veremediği için iphone açıldıktan hemen sonra kapanıyordu.

siz de internetten voltaj ve akım değerlerine bakarsanız birbiriyle eşdeğerse olabilir, denemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram kadir

geçen bir youtube kanalında iphone telefona nokia 3310 bataryası taktılar. teorik olarak voltaj değerleri tutsa da 3310 bataryası gerekli akım veremediği için iphone açıldıktan hemen sonra kapanıyordu.

siz de internetten voltaj ve akım değerlerine bakarsanız birbiriyle eşdeğerse olabilir, denemekte fayda var.

iphone kendi bataryalarının peformansı biraz düşşe bile kapanıyor bu sebepten ötürü cpu hızını telefon kısıyor 2 3 yıl önce kriz çıkmıştı bununla alakalı bende bizzat yaşadım açıkcası iphone'u ayrı tutmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soketi uydursan bile yerine uymaz ki

• saasc S kullanıcısına yanıt
    İşte yerine uyacak bir batarya bulacağım s8 plasın ölçüleri ney acaba aynı ölçülere sahip olmalı yada daha küçük boyutlu olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 23 Mart 2021; 18:4:17 >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt

sadece fiziki boyutların uyması yeterli değildir. telefon bataryaların içinde, hücrelerin dengeli bir şekilde şarj olmasını sağlayan çipler var. hiçbir telefon üreticisi, başka bir bataryanın kullanılmasına izin vermez. bataryayı kullansan bile şarj edemezsin.

• dergul D kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdığımı okumadınız heralde s8 plus bataryasının şarj devresini yeni alacağım bataryanın artı eksiğine takacağım

ben bataryanın içindekinden bahsediyorum. donanımsal crak yeni birşey değil ve şirketler yıllardır buna karşı önlem alıyor. denemek sana kalmış ama, batarya ile uğraşacak isen, koruma önlemlerini almanı öneririm.

haberleri izlemiyon orjinaller bile patlıyor sen takarım yaparım diyorsun lion tehlikeli bir pil.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal pil kullanacağım yine çakma bir batarya kullanmayacağımki mı note 10 da değilde samsung s8 plasta kullanacağım patlasa mı note 10 da da patlar. Pil orjinal olduktan sonra birşey olmaz sadece artı ve eksisinden soketlerini değiştireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 24 Mart 2021; 13:39:49 >

o patlayın yananlar çakma değil.

• Hocam. Yüksek amperli lion bataryalar çok sıkıntılı, yine deneme yapabilirsiniz ama ısınma, düzgün şarj almama, hızlı şarj bitmesi, telefonun aniden kapanması veya doğru şarj seviyesi göstermeme sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bence deneyin ama orijinal bataryadan şaşmayın akıllı cihazlarda, naçizane tavsiyemdir.

Bir benzer işlemi ben de eski tablete uygulacağım ama pil bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 27 Mart 2021; 11:54:19 >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Hocam orjinal batarya kullanacağım tabikide mesela şuan s10 plus un bataryası 4100 mah büyük ihtimal s8 plus un bataryası ile aynı boyda yerinede olur gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 27 Mart 2021; 12:33:57 >

Soket konusunda sıkıntı olmuyorsa, orjinalliğe etkisi yok ise takın faydası olur.

• Soketleri kendim değiştireceğim s8 plus un soketini s10 plus un bataryası takacağım

Ne yaptınız hocam, denediniz mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.