Telefona yüksek mah batarya takmak

-
-
Soket uymaz ki. Doğru ve düzgün şekilde modifiye edilirse tabiki kullanılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soket yerini direk eski batarya ve yeni bataryayı soyup şarj devreleriyle birlikte değiştirmeyi düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asıl sorun acaba eski bataryanın yerine sıgarmı
Yani teoride mümkün dimi mesela boyut olarak kasaya uyan ve soketlerinide düzgün bir şekilde değiştirip taksam pil verimi konusunda artış sağlamış olurum dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 23 Mart 2021; 15:58:10 >
geçen bir youtube kanalında iphone telefona nokia 3310 bataryası taktılar. teorik olarak voltaj değerleri tutsa da 3310 bataryası gerekli akım veremediği için iphone açıldıktan hemen sonra kapanıyordu.
siz de internetten voltaj ve akım değerlerine bakarsanız birbiriyle eşdeğerse olabilir, denemekte fayda var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bayram kadirgeçen bir youtube kanalında iphone telefona nokia 3310 bataryası taktılar. teorik olarak voltaj değerleri tutsa da 3310 bataryası gerekli akım veremediği için iphone açıldıktan hemen sonra kapanıyordu.
siz de internetten voltaj ve akım değerlerine bakarsanız birbiriyle eşdeğerse olabilir, denemekte fayda var.
iphone kendi bataryalarının peformansı biraz düşşe bile kapanıyor bu sebepten ötürü cpu hızını telefon kısıyor 2 3 yıl önce kriz çıkmıştı bununla alakalı bende bizzat yaşadım açıkcası iphone'u ayrı tutmak lazım
-
soketi uydursan bile yerine uymaz ki
-
İşte yerine uyacak bir batarya bulacağım s8 plasın ölçüleri ney acaba aynı ölçülere sahip olmalı yada daha küçük boyutlu olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 23 Mart 2021; 18:4:17 >
sadece fiziki boyutların uyması yeterli değildir. telefon bataryaların içinde, hücrelerin dengeli bir şekilde şarj olmasını sağlayan çipler var. hiçbir telefon üreticisi, başka bir bataryanın kullanılmasına izin vermez. bataryayı kullansan bile şarj edemezsin.
-
Yukarıda yazdığımı okumadınız heralde s8 plus bataryasının şarj devresini yeni alacağım bataryanın artı eksiğine takacağım
ben bataryanın içindekinden bahsediyorum. donanımsal crak yeni birşey değil ve şirketler yıllardır buna karşı önlem alıyor. denemek sana kalmış ama, batarya ile uğraşacak isen, koruma önlemlerini almanı öneririm.
-
haberleri izlemiyon orjinaller bile patlıyor sen takarım yaparım diyorsun lion tehlikeli bir pil.
-
Hocam orjinal pil kullanacağım yine çakma bir batarya kullanmayacağımki mı note 10 da değilde samsung s8 plasta kullanacağım patlasa mı note 10 da da patlar. Pil orjinal olduktan sonra birşey olmaz sadece artı ve eksisinden soketlerini değiştireceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 24 Mart 2021; 13:39:49 >
o patlayın yananlar çakma değil.
-
Hocam. Yüksek amperli lion bataryalar çok sıkıntılı, yine deneme yapabilirsiniz ama ısınma, düzgün şarj almama, hızlı şarj bitmesi, telefonun aniden kapanması veya doğru şarj seviyesi göstermeme sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bence deneyin ama orijinal bataryadan şaşmayın akıllı cihazlarda, naçizane tavsiyemdir.
Bir benzer işlemi ben de eski tablete uygulacağım ama pil bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 27 Mart 2021; 11:54:19 > -
Hocam orjinal batarya kullanacağım tabikide mesela şuan s10 plus un bataryası 4100 mah büyük ihtimal s8 plus un bataryası ile aynı boyda yerinede olur gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 27 Mart 2021; 12:33:57 >
Soket konusunda sıkıntı olmuyorsa, orjinalliğe etkisi yok ise takın faydası olur.
-
Soketleri kendim değiştireceğim s8 plus un soketini s10 plus un bataryası takacağım
Ne yaptınız hocam, denediniz mi?
Benzer içerikler
- buzdolabı gazı nasıl doldurulur
- buattan elektrik alma
- koşu bandı e6 hatası nasıl giderilir
- 12 voltu 5 volta düşürme
- fişi prize takınca neden kıvılcım çıkar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X