Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi Bütçem Belli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun anaçipi yada ona benzer birşeyin çizilmesi nedeniyle yeni telefon almaya karar verdim .

Bütçem - 300-500 lira arası 300e yakın olsa iyi olur aylık 30 liralık taksitlerle ödeyebilirim yada 40 artık neyse .
    Kamera - farketmez 3.2 olur 5 olur
    Dokunmatık yada tuşlu olucak diye bir şart da yok dış görünüşü iyi olmalı ama .
    Wi-fi olursa çok çok iyi olur

• 5800 yada 6700 a bakabilirsin
  • Hocam 5800 çok kalın bence bide herkesde var o yüzden ilgimi çekmiyor.
  • SE W715 veya Nokia E52 ... Ama W715 in fiyatı daha uygun
  • SE W715 en iyi tercih olacaktır sizin için

fakat montei lindy gibi modellere bakabilirsin fakat bence hiç düşünmeyin
  • Monte S5620 nasıldır sizce ?
  • Daha önce W580i kullandım daha farklı modeller istiyorum walkman olmasın mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Monte S5620 nasıldır sizce ?

Bu fiyata en iyi modellerden biridir
  • LG GT540 Optimus tavsiye ederim.Çok ince ve kibar telefon.Android Os var.Wi-fi,3G ,3 inc ekran,divx oynatma,1500 mAh batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

LG GT540 Optimus tavsiye ederim.Çok ince ve kibar telefon.Android Os var.Wi-fi,3G ,3 inc ekran,divx oynatma,1500 mAh batarya

telefonu yeni görüyorum nasıl iştir ya .s 8 haziranda çıkmış çok yeni dha. özellikleri fiyatınla orantılı. iphone kadar pixel koymuş 320x480. 3 inç ekran ama rezistif çok kötü .s 256k renk .s mesafe sensörü var birde. 600 mhz işlemci 256mb ram. 3 mp autofocus kamera. agps. tek sorun ekranı olsa gerek
  • moto ve66 olabilir 350 tl fiyatı 5mp auto focuslu flaşlı kamera wifi ct linux vs var
  • Optimus önerenlere gülüyorum. Fanboysunuz siz fanboy. Lg arenayla aynı fiyattaki telefon nası gündeme getirilir böyle ?
  • ekranı kapasitif sanıyordum. farklı sitelerde farklı şeyler yazıyor .s arenanın ekranı yeter optimsun tüm özelliklerine.
  • Motorola zn5 var media markta 390 inceleme buradahttp://motomodtr.forumcommunity.net/?t=32329191
  • Başka varmı tevsiye walkman'de olabilir ama büyük ekran dokunmatik olursa çok hoş olur kamera 2.0 olsa bile bana yeter.
  • Birde rezistif ekranmı ? kapasitif ekran mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

Optimus önerenlere gülüyorum. Fanboysunuz siz fanboy. Lg arenayla aynı fiyattaki telefon nası gündeme getirilir böyle ?

dostum gitte wildfirecilere söyle fanboysunuz diye.Konuşma adabını düzelt artis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Monte S5620 nasıldır sizce ?

Samsung Monte ASLA önermem yazılımı samsung un geliştirdiği için çok kötü o yüzden aynı hatta daha fazla özelliklere sahip olan Nokia 5800 al uygulama ve oyun bakımından çok iyi ve kamerası da gerçekten iyi ama yine de sen bilirsin ben Ocak 2010 dan beri 5800 kullanıyorum gayet de memnunum içine bir de CFW yükledin mi süper telefon !
  • 5800 ile monteyi karşılaştırırsak:

tasarım monte
    dokunmatik monte
    pixeller 5800
    multimedya 5800
    işlemci ram 5800
    sar monte

5800 herkeste olduğu için özelliği kalmıyor fakat monteyi katlıyor özelliklerden .. ama dokunmatik ve tasarım berbat
  • Ne yapıcam bilemedim . 400-450 daha fazla geçmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.