Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu telefonlardan f/p olarak hangisi daha mantıklı? Önceliğim fiyat fayda olarak en uygun fiyatlı ve en iyi özelliğe sahip telefonu almak ama bunlar arasında hangisi alınır bir sıralama yaparsanız sevinirim.


    telefonda fazla uygulama kullanmıyorum sadece benim için pil ömrü iyi olsun, kasmasın, arada fotoğraf çekerim anı olarak bir iki tane kamerası idare etsin, güncelleme desteği olsun telefon iki senede çöp olmasın uygulama desteği erken kesilmesin aldığımda uzun süreli kullanabileyim, bunlar önemli.


    taksitle almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı ? Bana kalsa a05 alıp geçicem fakat, telefonun kutusundan şarj adaptörü çıkmaması bayağı canımı sıktı açıkcası.


    5499tl omix x3

    6200tl Casper m35

    6499tl Samsung galaxy a05

    6999tl techno Spark 10

    7299tl xiaomi redmi 12

    7899tl Samsung galaxy a15

    8499tl xiaomi redmi 13c

    8899tl techno spark 10 pro

    9499tl Samsung galaxy a24

    9749tl xiaomi redmi note 12

    10299tl techno camon 20








  • Vivo Y36 8.000 TL ( suya biraz dayanıklı) : Telefonu babam kullanıyor gayet memnun. 44 watt şarj aleti ile geliyor.

    Realme 11 4G 10.000 TL : 67 watt şarj aleti ile geliyor.

    Samsung Galaxy A34 11.000 TL (suya çok dayanıklı) : Şarj aleti çıkmıyor ve en fazla 25 watt destekliyor. 5000mah bataryayı 25 watt ile doldurmak biraz zaman alıcak.


    Yazdığın modeller arasında eli ayağı düzgün Redmi 12 var onunda Vivo y36dan bir farkı yok ve daha pahalı.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    Techno spark 10 nasıl hocam alınır mı sence ? Tam takım geliyor şarj aleti kılıfı kulaklığı vs uğraşmam hem özellikleri güzel geldi 16gb RAM vs var 256 depolama var ekranı felan fena değil gibi

  • Çöp marka

    Samsung a34 a24 bunlar iyi a34 özellikle seni fazlasiyla tatmin eder
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Samsunglarda şarj adaptörünün bile kutudan çıkmaması şaka gibi.Ucuzda değil, orjinal adaptör alayım desen 650 lira bayılacaksın ekstradan.Xiaomi ler nasıl sence, 2 günde bozulup elimde kalır mı ? Redmi 12 hoşuma gitti kutudan adaptör ve kılıfıyla çıkıyor en azından, 3 yılda güncelleme desteği varmış.Fiyatı da daha uygun.Biliyorum a24 çok daha iyi ama bana bir tık pahalı gibi geliyor fiyatı.

  • Sırf batarya sorunu yüzünden iPhone 6s den bu telefonlara geçilir mi? 6s den batarya hariç memnunum ama pili bitik şarjı 2 saat gitmiyor.Pili yenilersem en azından 5 6 saat gitse yeter ama eski telefona da para harcamak kumar.Faydası olmazsa boşuna para harcamış olucam batarya değişimine çünkü.En son 500 lira istiyorlardı değişime şimdi 750 800 olmuştur.
  • Xiaomi çöp yazilimla alir almaz elinde kalıyor

    15w şarj cihazı aldım ben çok da fark yok ve daha ucuz bana yetiyor
  • Bilmiyorum kullanıcılara sormalısın.

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Mediatek işlemcili telefonlara pek custom rom çıkmıyor zaten, mesela lineageos sadece 3 mediatek işlemcili cihaz için custom rom çıkarmış ve üçüde Xiaomi marka telefon.


    İlerde dört beş sene sonra android güncellemesi gelmediğinde bu tarz custom rom kurmak zorunda kalabilirim, bu alt model Samsunglara özellikle Mediatek işlemcililere rom çıkacağını sanmıyorum.Fakat lineageosun ileride redmi 12 için bir rom çıkarması daha olası görünüyor.


    eğer öyle bir şey olursa ileride Samsunglar çöp olurken redmi kullananlar yırtabilir.Neden bilmiyorum ama custom rom çıkan mediatek işlemcili tek telefonlar xiaomi ler.

  • Telefonu 4 seneden fazla kullanmak imkansiz samsung da o kadar guncelleme veriyor zaten samsung al geç
  • millet j7 leri bile cayır cayır kullanıyor bence samsung alın en az 4 sene güncel kalır en azından
  • Ben uzun uzun arastirdim.Sonuc olarak Samsung a24 de karar verdim.

    Yazdiginiz listede a24 alinabilesi telefon.İşlemci, ram, ekran, hafıza, batarya gayet iyi.

    Xiaomi yazılım desteğinin kısa olmasi, kronik sorunları olan modeller sokması piyasaya bi de yazılımının berbat olmasi nedeniyle beni kendinden soğutuyor.

    Ortalama 8000 bin kadar bütçem vardı.Sarj aleti de aldım orjinal mecburen.Memnunum.
  • karagece25 kullanıcısına yanıt

    Samsung a05 aldım fiyatı ve özellikleri bana yeterli geldi, iki gündür kullanıyorum memnunum. Yüz tanıma özelliği vs güzel çalışıyor zifiri karanlıkta bile iş görüyor.Alt segment bir telefon olmasına rağmen hiç donma kasma yaşamadım.Sarj aletini de vatan PC den orijinal aldım.


    Bu arada çok araştırdım bu Çinli telefonlarda bir çok sıkıntı olduğunu gördüm, iyi ki xiaomi felan almamışım. Yazılımı harbiden berbatmış ana menüde bile millete reklam gösteriyormuş, sensörleri vs düzgün çalışıyormuş. Yeni alıp bir kaç kullanımdan sonra telefonlarını açılmadığı için servise götürenler varmış kronik anakart arızaları vs. , uzun lafın kısası en iyisi samsung dan şaşmamak.


    Babamda samsung var 10 yıldır sorunsuz kullanıyor, evde 3 TV vardı ikisi vestel biri samsung. 15 yılın sonunda hayatta kalmayı başaran tek TV samsung oldu:)

  • Güle güle kullan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karagece25

    Güle güle kullan.

    Sana da hayırlı olsun  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.