Şimdi Ara

Bütçe sıkıntısız Telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar hangisini önerirsiniz ona göre sipariş verecegim birazdan diğerlerine göre artısıyla söylerseniz sevinirim
    Htc one M8
    Note 4
    Iphone 6
    Xperia z3
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım Rehberi -- 23 Kasım 2014; 22:12:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle m8 den başlıyım full metal bi yapiya sahip bi cihaz ios stabilitesinde ses kalitesi muhteşem otesi kamerasi çift kamera derinlik sensörü ve altta normal kamera çok iyi bi kameraya sahıp deil saydıgın cıhazların yanında ama gunu kurtarıcak kamerası var note 4 e geçersek tabletphone bi telefon touch wiz arayuzu duzeltmışmıdır bilemem kamerası olsun falan çok iyi cihaz alınır z3 e geçersek şahsı goruşum alınmaz neden mi z2 deki belli başlı kronik sorunlar devam ediyor sanırım ısınma olsun z2 dekı kadar olmasada ısınıyor kamera pembeleşmesi ayrıca 6 ayda bi telefon cıkartıyorlar z3 alıcan ocak şubat gibi z4 tanıtılcak dusun artık bence direk ele onu iphone 6 ya geçersek oda çok iyi cihaz ios stabilitesi ama ondada şöyle sorun var rami 1 gb ve 6s de 2 gb ram çıkma olayi var ole bişey olursa kotu olur onun dısında iphone 6 da alınır bana göre değer kaybetmeyen bi telefon soyle siralamak gerekir benim görüşüm iphone>m8>note4>z3 sıralamam kişiseldir kullandıgım cihazıda oneririm iphone 6 da note 4 de öneririm kesinlikle z3 önermem ölu yatırım olur paranada yazık olur

• quote:

Orijinalden alıntı: baranist

öncelikle m8 den başlıyım full metal bi yapiya sahip bi cihaz ios stabilitesinde ses kalitesi muhteşem otesi kamerasi çift kamera derinlik sensörü ve altta normal kamera çok iyi bi kameraya sahıp deil saydıgın cıhazların yanında ama gunu kurtarıcak kamerası var note 4 e geçersek tabletphone bi telefon touch wiz arayuzu duzeltmışmıdır bilemem kamerası olsun falan çok iyi cihaz alınır z3 e geçersek şahsı goruşum alınmaz neden mi z2 deki belli başlı kronik sorunlar devam ediyor sanırım ısınma olsun z2 dekı kadar olmasada ısınıyor kamera pembeleşmesi ayrıca 6 ayda bi telefon cıkartıyorlar z3 alıcan ocak şubat gibi z4 tanıtılcak dusun artık bence direk ele onu iphone 6 ya geçersek oda çok iyi cihaz ios stabilitesi ama ondada şöyle sorun var rami 1 gb ve 6s de 2 gb ram çıkma olayi var ole bişey olursa kotu olur onun dısında iphone 6 da alınır bana göre değer kaybetmeyen bi telefon soyle siralamak gerekir benim görüşüm iphone>m8>note4>z3 sıralamam kişiseldir kullandıgım cihazıda oneririm iphone 6 da note 4 de öneririm kesinlikle z3 önermem ölu yatırım olur paranada yazık olur

Kardeşim ben htc almak istiyorum çünkü şu mason markalarına para kazandırmak istemiyorum ama m9 çıktığında almak istediğimde m8 satarken çok mu zarar ederim htc Türkiye garantili 1899 - 189 - 100 = 1610
    Iphone 6 da 2015 TL ye geliyor acaba hangisini tercih etmeliyim gece bitmeden siparisi gelmem lazım

• M8 kullanip satmis bir android fani olarak suan z3 alirdim vakit varsa subat martda alim yapmak daha isabetli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

quote:

Orijinalden alıntı: baranist

öncelikle m8 den başlıyım full metal bi yapiya sahip bi cihaz ios stabilitesinde ses kalitesi muhteşem otesi kamerasi çift kamera derinlik sensörü ve altta normal kamera çok iyi bi kameraya sahıp deil saydıgın cıhazların yanında ama gunu kurtarıcak kamerası var note 4 e geçersek tabletphone bi telefon touch wiz arayuzu duzeltmışmıdır bilemem kamerası olsun falan çok iyi cihaz alınır z3 e geçersek şahsı goruşum alınmaz neden mi z2 deki belli başlı kronik sorunlar devam ediyor sanırım ısınma olsun z2 dekı kadar olmasada ısınıyor kamera pembeleşmesi ayrıca 6 ayda bi telefon cıkartıyorlar z3 alıcan ocak şubat gibi z4 tanıtılcak dusun artık bence direk ele onu iphone 6 ya geçersek oda çok iyi cihaz ios stabilitesi ama ondada şöyle sorun var rami 1 gb ve 6s de 2 gb ram çıkma olayi var ole bişey olursa kotu olur onun dısında iphone 6 da alınır bana göre değer kaybetmeyen bi telefon soyle siralamak gerekir benim görüşüm iphone>m8>note4>z3 sıralamam kişiseldir kullandıgım cihazıda oneririm iphone 6 da note 4 de öneririm kesinlikle z3 önermem ölu yatırım olur paranada yazık olur

Kardeşim ben htc almak istiyorum çünkü şu mason markalarına para kazandırmak istemiyorum ama m9 çıktığında almak istediğimde m8 satarken çok mu zarar ederim htc Türkiye garantili 1899 - 189 - 100 = 1610
    Iphone 6 da 2015 TL ye geliyor acaba hangisini tercih etmeliyim gece bitmeden siparisi gelmem lazım

m8 2 el satarken değeri duşebilir fiyatta düşmüyor ama satarken düşme olasılıgı var gibi m8 üzmez ama m9 ne zaman cıkcagı belli deil çok geç gelebilir bana göre şubattan önce tanıtılmaz m8 alsanız şubata kadar kullanırsınız daha sonralardada kullanırsınız bi sıkıntı vermez

• m8 veya note 4
  • Direk iphone 6 tartismasiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G3

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Direk iphone 6 tartismasiz.

Bence de tartışmasız Iphone 6. Şahsen benim için önemli olan ilk planda marka güvenirliliği geliyor. Şöyle ki... 10 gün kadar önce Apple Online Store'dan aldığım iphone 6'da ölü piksel çıktı. Aradım ve değişim istedim. Yenisi gelene kadar da telefonsuz kalmamak için sorunlu olanı kullanmak istediğimi belirttim, kabul ettiler. Yenisi geldi ve plus kullanmaya karar verdiğimden ücret iadesi biraz uzun sürebildiği için telefonu hemen sattım. Sorunlu olanı iade etmek için faturasının yollanmasını bekliyorum (fatura telefondan hariç sonra gönderiliyor). Fatura hala gelmedi. Bu gidişle plus elime ulaşana kadar iphone 6'yı kullanabilirim gibi gözüküyor. :) Başka marka olsa ölü pikseli belli bir sayıya kadar sorundan saymaz. Ben ölü piksel şikayeti ile Apple'ı aradığımda "sorun belirtmenize gerek yok, beğenmedim deseniz bile değişim/iade olur" dediler. Tabi bu ilk 14 günlük süre içerisinde müşteri lehine yapılan işlemler. Satın aldıktan sonra geçen 14 günlük süreçten sonra kullanıcı hatası olmayan (kullanıcı hatası olanın bile sorunsuz yenisi ile değiştirildiğini okumuştum) herhangi bir sorun sebebiyle de telefonunuz orijinal kutu ve içeriği hariç yenisi ile değiştiriliyor. Diğer çoğu markada servis, garanti, tamir olayları yüzünden yaşandığını gördüğümüz sıkıntılar ortada.

• Z4 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar hangisini önerirsiniz ona göre sipariş verecegim birazdan diğerlerine göre artısıyla söylerseniz sevinirim
    Htc one M8
    Note 4
    Iphone 6
    Xperia z3
    ...

En hızlı cihazı istiyorsan pili en çok dayanan telefonu istiyorsan z3 al ama z4 yakındır bunu göz önüne al. M8 kameradan kaybediyor. Note 4 ise bataryası z3 e yakın, performans olarakta öyle sony nin arayüzü çok stabil touchwiz öyle değil bu yüzden ama note 4 un biraz daha özellestirilebilir bilgisayar gibi sekmeler falan açması + bi özellik. İphone 6 ise ios bi cihaz olduğu için öncelikle sistemi belirlemelisin sistem farketmez dersen iphone 6 güzel bir cihaz ama bataryası, ekran küçüklüğünü göz önüne al. Benim ihtiyaçlarıma göre ben olsam note 4 alırım.

• Z3.

• iPhone 6 64 GB iyidir. Android alacaksan M9 ve Z4 çıkmasını bekle. Bir sonraki jenerasyon uçuk olacak ve bu Android'ler orta segmente düşecek.
  • iphone sever biri olarak objektif bakamıyorum ve tabi ki iphone 6 diyorum kardeş
  • Motorola Nexus 6 yı da listene eklemelisin. İçini hiç açmadım anakartı ne kadar kaliteli bilmiyorum. Belki biliyosunuzdur google motorola'nın mobile bölümünü telif haklarından faydalanabilmek için satın aldı. Mühendislik konusunda bu telefona ne kadar etkisi olmuştur bilemem araştırmak lazım. Bu arada yeni çıkan android sürümleri diğer modellerden en az 2-3 ay önce nexuslara gelecektir.
  • Bunların içinden note 4 alırdım.Seçeneklerde i6+ olsaydı ne kadar kütük gibi çerçeveleri olsada onu seçerdim.Performansda iphone 6 ve iphone 6+ hepsinden önde.Yüklü para verince uzun süre güçlü kalması istenir. İphone 6 yı ekranı küçük olduğu ve bataryası çok iyi olmadığı için almazdım kişisel tercih olarak.Bunlar sorun olmazsa iphone 6 çok iyi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 25 Kasım 2014; 12:45:49 >
  • Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt
    ip6 ya da 6+ 64 gb sizi uzun süre götürür. android alacaksanız z3 alın bekelyebilirseniz z4 yada m9 u bekleyın
  • Z3 tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

iPhone 6 64 GB iyidir. Android alacaksan M9 ve Z4 çıkmasını bekle. Bir sonraki jenerasyon uçuk olacak ve bu Android'ler orta segmente düşecek.

Benim aslında iphone 6 dememin sebebi değerinin alan çok olduğu için kolay düşmemesi Gönlümde ve kafamda M7 vardı taa o zaman şimdide M8 lakin M9 çıkacağı için almak istemedim hani fiyati çıktığında düşer diye birde biraz acil bir telefon ihtiyacım olduğundan güya hani M9 çıktığında çok zarar etmeden satarım ve bir M9 alırım düşüncesinde idim sizce nasıl bir yol izlemeliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

iPhone 6 64 GB iyidir. Android alacaksan M9 ve Z4 çıkmasını bekle. Bir sonraki jenerasyon uçuk olacak ve bu Android'ler orta segmente düşecek.

Benim aslında iphone 6 dememin sebebi değerinin alan çok olduğu için kolay düşmemesi Gönlümde ve kafamda M7 vardı taa o zaman şimdide M8 lakin M9 çıkacağı için almak istemedim hani fiyati çıktığında düşer diye birde biraz acil bir telefon ihtiyacım olduğundan güya hani M9 çıktığında çok zarar etmeden satarım ve bir M9 alırım düşüncesinde idim sizce nasıl bir yol izlemeliyim

iPhone 6 64 GB al arkana bakma daha. Aşağı yukarı aynı durumdaydık. Ben değerini boşverdim. Telefonlarda yeni bir devrim olana kadar kullanmayı düşünüyorum. Yani şöyle 7s veya artık 3 model sonra çıkacak telefona kadar en azından idare etmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.