Şimdi Ara

Telefon seçmek zor işmiş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar günlerdir telefon araştırması yapıyorum fakat hala hangi telefonu alacağıma karar vermiş değilim.Tercihlerim arasında 1. sırada Samsunglar geliyor,özellikle de u600 ve u700 modelleri.Fakat bu forumda okuduğum yorumlar genelde bu telefonların çok sorunlu olduğu izlenimini bıraktı bende.U700'deki soyulma problemi ve telefonun kamerasının gerçek bir 3.2 mp performansı vermeyişi açıkcası bu telefondan soğuttu beni.Ses olayı çok önemli olmasa da kamera benim için önemli diyebilirim,zira yanımda mp3 çalarımı sürekli taşıyabilirim ama sürekli kamera taşımak problem olur.Sizce 300 ile 500 ytl arasında alabileceğim,sadece kamera yönünden değil,her yönden ortalamanın üstünde olan telefon modelleri nelerdir?Yardımlarınızı bekliyorum çünkü telefon seçmek cidden zor bir iş...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: ftwda

    Arkadaşlar günlerdir telefon araştırması yapıyorum fakat hala hangi telefonu alacağıma karar vermiş değilim.Tercihlerim arasında 1. sırada Samsunglar geliyor,özellikle de u600 ve u700 modelleri.Fakat bu forumda okuduğum yorumlar genelde bu telefonların çok sorunlu olduğu izlenimini bıraktı bende.U700'deki soyulma problemi ve telefonun kamerasının gerçek bir 3.2 mp performansı vermeyişi açıkcası bu telefondan soğuttu beni.Ses olayı çok önemli olmasa da kamera benim için önemli diyebilirim,zira yanımda mp3 çalarımı sürekli taşıyabilirim ama sürekli kamera taşımak problem olur.Sizce 300 ile 500 ytl arasında alabileceğim,sadece kamera yönünden değil,her yönden ortalamanın üstünde olan telefon modelleri nelerdir?Yardımlarınızı bekliyorum çünkü telefon seçmek cidden zor bir iş...

    samsung hakkındaki düşüncelerin çok dogru dediğin fiyata

    se k 790 modeli k 810 modellerini öneririm fotoları yorumları forumda mevcut




  • samsung gerçekten çok şık olmasına rağmen özellik bakımından çok eksik telefonlar üretiyor...
    se modellerinin ise birçoğu gerçekten çok başarılı... özellikle w910i ve k810i güzel telefonlardır...
    eğer nokiadan yana kullancaksan tercihini yeni çıkan e66 özellik ve görünüm bakımından harika yalnız sıfırı şu anda 750 lira civarında bir süre fiyatının düşmesini bekleyebilirsin
  • N73 hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
  • senı bılmem ama bende bakıorum telefon ıkı model arasında kaldım . benq t60 ve nokıa e66 ıkısınden bırı olcak ancak benq t60 agır basıo tabı telefondan beklentı onemlı . tasarım ve ıncelık hafıflık ıstıorum artık ben zamanında pıyasadakı en ıyı tellerı kulandım ama artık yeter tasarım ve kulanıslılıga onem verıorum.
  • Madem işin içinde foto var ve 500 ytl ye kadar çıkabiliyorsun neden gidip K810i almıyorsun..

    Boşa zaman kaybetme doğru en yakın telciye veya 2. el bölümüne.. Marş Maaaarşş..
  • bu fiyata ve istediğin özelliklere k810i çok iyi bir tercih olur
  • http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=94632&ref=akakce&v=1.19.9

    Fiyatıda 526 ytl sanırım öyle güzel bir telefon için o paraya değer derim bu benim görüşüm.incelemede fayda var derim.
  • samsunga karsı ne antıpatı nede sempatı beslıorum kulanmadımda ama arkadasımda vardı elıme alıp bakmıstım 5 dakka sonra telefonun ustundekı o donen sey yuzunden telefonu fırlatıodum arkadas elımden zor aldı herhalde yeterınce acıklayıcı olmustur. adam öldürür o ortadakı donen tus bahsetıgın modeller ıcın soledım .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 22 Ağustos 2008; 20:48:58 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dozdoz

    samsunga karsı ne antıpatı nede sempatı beslıorum kulanmadımda ama arkadasımda vardı elıme alıp bakmıstım 5 dakka sonra telefonun ustundekı o donen sey yuzunden telefonu fırlatıodum arkadas elımden zor aldı herhalde yeterınce acıklayıcı olmustur. adam öldürür o ortadakı donen tus bahsetıgın modeller ıcın soledım .


    metalik görünümlü joystik mi? öyle bir uyuz oluyorumki o modellere. sinir küpü diyebilirim.çok hassas ve bozulma riski de yüksek zamanla kullandıkça temassızlık yüzünden bastırmak zorunda bırakıyor adamı.




  • Biliyorum çok şey istiyorum ama ince bi telefon arayışı içindeyimK810i'nin özellikleri çok iyi fakat boyuttan kaybediyor.Sanırım boyut ve kamera kalitesi ikilisinin birinden ödün vermem gerekecek..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ftwda

    Biliyorum çok şey istiyorum ama ince bi telefon arayışı içindeyimK810i'nin özellikleri çok iyi fakat boyuttan kaybediyor.Sanırım boyut ve kamera kalitesi ikilisinin birinden ödün vermem gerekecek..



    Pazarlama stratejisi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ftwda

    Biliyorum çok şey istiyorum ama ince bi telefon arayışı içindeyimK810i'nin özellikleri çok iyi fakat boyuttan kaybediyor.Sanırım boyut ve kamera kalitesi ikilisinin birinden ödün vermem gerekecek..


    boyutu ortalama, göründüğü kadar büyük değildir. telefonu görüp de söylüyorsan onu bilemem..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:c:E:E:E:m:.


    quote:

    Orjinalden alıntı: ftwda

    Biliyorum çok şey istiyorum ama ince bi telefon arayışı içindeyimK810i'nin özellikleri çok iyi fakat boyuttan kaybediyor.Sanırım boyut ve kamera kalitesi ikilisinin birinden ödün vermem gerekecek..


    boyutu ortalama, göründüğü kadar büyük değildir. telefonu görüp de söylüyorsan onu bilemem..

    k 810 boyutları büyük değildir yeterince kullanışlı bir cihazdır cihazı görmenizi tavsiye ederim




  • K810i modelini inceledim arkadaşlar.Fakat bana hala kaba olduğunu düşünüyorum.Belki de önyargıyla gittiğim içindirSanırım tercihimi k770i modelinden yana kullanıcam,hem kibar hem de kamerası ve özellikleri gayet iyi bir telefon..
  • k770 k810 kdr olmasada oldukca tatmin edici bir cihaz
  • arkadaşlar ben sizlerden görüşleriniz almak istiyorum telefonumu denize düşürdükten sonra telefona fazla para vermek istemiyorm ama kullanışlı, pratik ve son teknoloji wlan gibi olmasını isterm ama hem bütçem kısıtlı hemde neredeyse yaşadığım olaydan sonra 3310 alsam yeter diycm çin malı almayı düşünüyorum sitede bunla ilgili çok uyarı var benm için tek cazip yanı fiyatı ama tek korktuğum yanıda sar değeri kendimce şöyle bir düşünüyorum 900YTL vericm nokia N81 yada fazla uçmadan diyelim ki 600YTL lik bi cihaz alıp en fazla gözüm gibi bakıp 2 sene kullanıcm onun yerine 160YTL falan gibi verip çin malı alsam yaklaşıp 1 sene kullansam maddi açıdan kara geçmiş olurm ama tek korkum dediğim gibi sar değeri yani sağlığım uzun konuşmalar yaptığım için bu riski düşünüorm kafam karışık ark. aldı kullanıo hiç bi şikayeti yok bende alıp görüşme falan yapmıştm bende bi sorun yaşamadm kulanışında da sorun yaşamamıştm ama enim ki kısa süreli tecrübe çin malı için sizin düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.