Şimdi Ara

telefon seçiminde kararsız kaldım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba yeni bir telefon alacağım fakat bir kaç model arasında kararsız kaldım tabi bunların başında galaxy s3 ve iphone 5 var ama blackberry nin de yeni z10 'u da fena gözükmüyor aşağıdaki gibi bir karşılaştırma var gönlümden bb geçiyor ama hiç bilmem işletim sistemini falan

http://www.teknoturkiye.net/2013-subat-akilli-telefon-karsilastirmasi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromedaxe -- 1 Şubat 2013; 12:53:19 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

şu bir gerçek apple iphone hiç bir zaman teknik özellikleriyle kıyaslanmamalı! cihazın rami 500mb karşısındaki cihaz 2gb ram olsada apple yinede daha fazla performans kalite veriyor ve tüm bunları yaparken donma kasılma yapmıyor fakat 2gb rami olan cihaz buna rağmen bazı şeyleri yapamıyor günde 1 defa kapatıp açma gibi garip garip yollara başvurmanız gerekebiliyor.

samsungun giderek ekranı genişletmesinin tek bir sebebi var oda ortak donanımı sığdıracak kapasiteyi aşmalarıdır. bakınız s3 mini tam bir hayal kırıklığı, s3 ile neredeyse hiç bir alakası yok. farkındaysanız apple ve diğerleri diye bir tabir vardır.

gerçektende öyle apple'ı bir kenara kaldırırsanız diğerlerinin arasında seçim yapmak çok zor olmamalı teknik özellikleri ihtiyacınıza göre seçmek yeterlidir.

blackberry her zaman kullanıcıları genel anlamda zor durumda bırakmıştır sadece profesyonel kullanıcılar rahatlıkla kullanabiliyor fakat blackberrynin bu yeni cihazı için net bir yorum yapamayacağım aynı şeyi nexus içinde söylüyorum nexus'u denemedim ama şu sıralar güzel işler çıkarıyorlar yani fena değil lumia 920'e gelecek olursak mesut çeviğin incelemesini incelerseniz daha açıklayıcı olabilir. bir çok uygulama zaten cihaza entegre geliyor.

şuanda hangimiz telefonu alo demek ve mesaj çekmek için alıyor ? öyle olsaydı hepimiz 1100 filan alırdık nokia 920'de 1100 mantığıyla hareket ediyor market bomboş ve sadece cihazın üzerinde ne varsa (şuan için) onu kullanıyorsınız. benim şahsi önerim kesinlikle donanımını kıyaslama gereği duymadan daima iphone almaktır (şuan için) iphone'nun 1 numaralı telefon olduğunu düşünüyorum hoşçakalın.

• İhtiyaçların şekil durması,ios sistem,4 inch bana yeter,arada da bir kaç güzel oyun oynarım gerisi önemli değil diyosan İP5

Büyük Ekranda film,video izlerim,rahat rahat oyun oynarım gerekirse kol bile bağlarım,4 çekirdek bana kullanım kolaylığı sağlar,androide alışığım,hareket sensörleri çok gelişmiş olsun,internet gezinti deneyimi yüksek olsun,kamera özellikleri çok çeşitli olsun,menü geçişleri artistlik olsun diyorsan S3 al veya Note 2 al hatta s4 nisan da çıkacak onu bekleyebilirsin.Fakat saf android deneyimi istiyorsan NEXUS4 al

Lumia ve htc wp8 ler bence çok yeni bir teknoloji en az 1-1,5 yılı var sistem daha oturmadı

BBM çok önemli fazla oyun,film,video,menü geçişi,hareket sensörü vs. benim işime yaramaz diyorsan da z10 al

En iyisi sen bir kağıda bir telefondan beklediğin şeyler neler bütçen ne kadar yaz ona göre bir telefon al bakarsın htc ve ya samsung un orta segment telefonlarından biri bile ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabilir.Gereksiz tüketici olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 1 Şubat 2013; 13:50:19 >

• arkadaşlar iphone 5 almaya karar verdim yorumlarınız için teşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.