Asus Striker 2 Formula 0 kutusunda 300 YTL Asus Striker Extreme 7 ay kullanılmış 235 YTL ve çok az kullanılmış deneme amaçlı 300 YTL Asus Maxsimus Formula 0 kutusunda 300 YTL
bu 3 anakart arasında kaldım ama Asus Striker Extreme Agırlıklı basıyor. Açıkcası uzun süreden sonra güzel sağlam bir bilgisayar Toplamak istiyorum almışken anakartı sağlam alayım diorum anakarttan donanımdan Hiç anlamam en azından merak alanıma girmedi ama iş başa düşünce araştırmak gerekiyo bütcem 300 YTL civarı 2. el alcam sonuçta sizin gibi bu işin içinde bu işin ehli insanlara sormadanda edemedim çünki bişi alıcağım zman donanımhaber'e sormadan alamıyom artık :) Oyun ve Program kullanıcam Pcde sadece overclocktan anlamam ama anlatılanları yaparım :)
size göre ne yapmalıyım yoksa bunları unutuk önerebileceğiniz başka bi anakart varmı alsam yada satarmısınız :) Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ki bunlara ek olarak eğer şu anakartı alırsan bunlarıda yanında al hiçbir sorun yaşamıyom derseniz onlarıda değerlendircem bundan sonra Ram işlemci ekran kartı falan filan var işte....
Neyse uzatmıyım sizlere ve engin tecrübelerinize güveniyorum açıkcası
SAYGILAR
Striker II formula almanı öneririm. Şu an en güncel ürün sayılabilir. ve 0 alacağın içinde 3 yılda garantisi mevcut.
Fakat sağlam bir sistem kurmak istiyorsan ve sorun yaşamayayım dersen, öncelikle bu anakarta iyi bir psuya ve kasa içi hava sürkülasyonu iyi olan bir kasa , ve anakart için önerilen ramleri kullanmanı tavsiye ederim.
www.asus.com adresinden anakart için QVL list bulabilirsin.
Saygılar....
@engin karakuş Teşekkürler açıklayıcı cevap olmuş..
Engin arkadaş haklı,almışken hem garantili almak önemli,hemde striker 2 ler gayet geçerli kartlar.
Asus Striker Extreme Den vazgeçdiyonuz yani tmmdır ozman :) Formula 2 üzerine yogunlaşıyom ben peki bu anakart yanında
Intel® Core™2 Quad Q6600 NVIDIA EN8800 GTS G90 640 MB RAM PCIEXPRESS OCZ 4GB (2x2) 800 Platinum DDR2 RAM Tagan 2 Force II 500W Güç Kaynağı THERMALTAKE SopranoRS 101 Samsung 500GB 7200 rpm 16mb sata2 (HD502LJ Modeli)
Alsam Sizce Nasıl olur düşündüğüm ve alıcaklı listemde olan parçalar bunlar acaba bir sorun yaşarmıyım ?
Sistemin gayet güzel fakat işlemci konusunda kesin kararlımısın? Yani o/c yapıcakmısın, yapıcağın işlemler çok ağırmı lucak? Yoksa oyun vs. içinmi topluyorsun?
Kararlı değilim işlemci için Oyun için topluyorum sayılabilir benim aklımdaki parçaları yazdım sadece sizinle paylaşmak için en uygun hangisi ise sorun yaşamazsam onu alıcam zaten peki siz ne önerirsiniz ?