Şimdi Ara

Telefon Özellikli Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İş yerimde kullanacağım özellikle telefon gibi arama alan ve arama yapan bir tablet arıyorum. Kaliteli ve uzun yıllar gözüm kapalı kullanabileceğim bir cihaz olsa yeter. Ücreti bu şartlarda önemli değil.

Önerileriniz nedir acaba?

Tablet Samsung ise aynı hesabı kullanıp telefon izniyle Çalışıyordu.

Çözüm 2:
    Telefon+Tablet Android aynı ağda ise karekod okutup tablet ile aramak mümkün..

Ama direk simkart takayım numara çevirelim olayı yok.
    Simkart esprisi Avrupa kullanım için.
    Mesela Gürcistan gibi ülkelerde yada Avrupa'da aylık sınırsız mobil internet paketleri var 300-500₺.
    1 simkart alıp yada qr Esim ile tablette kullanmak için..

Bende Türk Telekom 80gb mobil Paket var bitmiyor!
    Ama genel olarak simkartli alacaksan alma
    Telefonumln interneti Bağlantı paylaşım diye bir şey var.
    Hotspot onu kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 16 Temmuz 2026; 5:18:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eskilerden lenovo ve huawenin sim kartlı tabletleri vardı .lenovo kullandım tam olarak arama yapmıyordu ama ben ona rom atıp tel gibi kullanıyordum

birde şans eseri telci bir arkadaşdan öylesine ugraşma amacı ile bir huawei marka tablet almıştım. tabletden kimsede yoktu süper bir şeydi ekran kalitesi çok iydi. 3gb ram vs bu direk tel özellikliydi. ekran kasa oranok iydi .onu baya tel gibi kullandım , sonra salak gibi satmıştım.pişman oldum ama.

sonra geçenlerde böyle bir tablet arayışına girdim , daha önce kullandıgımın bir üst versiyonunu buldum 2000 tl ye başka şehirden kargoyla zar zor aldım. direk tel özellikli 4 gb ram felan ekran kalitesi çok fazla iyi.

önceki huawei kasası bundan çok iydi 7 inçti..bu 8.4

aslında şöyle tabletler çıkarsalar yok satar , zaten tablette huawei iyi.adamlar zamanında tel özelligi katmış.

1. şuanki tabletim

alttaki ilk tabletim ,alttaki çok fazla iydi .

Telefon Özellikli Tablet

Telefon Özellikli Tablet

• Tablet olarak değilde bu katlanır cihazlar olarak foldlar falan bu iş için olur. Onun harici 5g özellikli işte sim kart esim vs takılıp kullanılan tabletler var. Ancak bu tabletlerde arama özelliği bt kulaklık bağlasanız bile yok. Sadece onlardaki hat takma işi internet için. Eskiden yöntemleri vardı sim kart takılabilen tabletlere ufak bir açık ile root ile vs telefon özelliği getirilebiliyordu, ancak bu artık yok. Dolayısıyla anca işte katlanabilir fold cihazlar bu işe uygun. Onların da iç ekranları 8 inç falan, bu da bir tablet için ufak gelebilir.

İpad telefon olarak kullanmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.