Şimdi Ara

Telefon ile bilgisayar üzerinde müzik çalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonun sesini dijital olarak bilgisayarda çalmanın bir yolu var mıdır?
    Mesela bluetooth ile telefonlar arabalara ve kulaklıklara ses gönderebiliyor, biz bunu windows üzerinde yapabilir miyiz?
    Başka çözümlere de açığım.

• keşke telefonunu da belirtseydin
    samsung ise samsung kies iş görür.
  • Anakartında veya ses kartında spdif in girişi varsa spdif çıkışlı bir Bluetooth ses adaptörü ile istediğini yapabilirsin. Sesi Bluetooth ile adaptöre yollarsın. Adaptörden kablo ile bilgisayarın spdif girişine verirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanturan kullanıcısına yanıt
    xiaomi mi5
  • spdif girişim var ama laptop sahibiyim wireless kartının içinde dahili bluetooth özelliği de var, ne yapabilirim bu durumda?

• By_Bilinmeyen B kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar ile telefonu eşleştir. Eşleştirmeyi yaptıktan sonra telefonda müzik açtığında bilgisayarda da çalmaya başlar. Ben hep öyle yaparım.

Veya aygıtlar ve yazıcılardan aygıtın sayfasına girip oradan ses çalmayı seçebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon ve bilgisayardan spotify ac. Telefonunu kumanda olarak kullanabilirsiniz spotifyda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Bilgisayar ile telefonu eşleştir. Eşleştirmeyi yaptıktan sonra telefonda müzik açtığında bilgisayarda da çalmaya başlar. Ben hep öyle yaparım.

Veya aygıtlar ve yazıcılardan aygıtın sayfasına girip oradan ses çalmayı seçebilirsiniz.
    telefon pc ile sorunsuz eşleşiyor dosya alıp da gönderebiliyorum. fakat telefondan müzik açtığımda, pcde "stereo bağlantısı kullanılamaz" hatası alıyorum. sesi bir türlü pc ye aktaramıyorum ses gitmiyor. konuyu hortlattım kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.