Şimdi Ara

Telefon hattım da kesildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet bağlantımda arıza olması sebebiyle 1,5 - 2 saat önce telekomdan bir yetkili geldi.Evde kablolarda bir takım ölçümler yaptı sanırım kendine ait cihazlarla.Daha sonra apartman ile ilgili bir takım şeyleri ölçeceğini söyledi.Şu an adam geleli 1,5 saat oldu ve gitti mi yoksa hala aşağıda kablolarla mı uğraşıyor, yoksa saha dolabını mı kontrol ediyor, ne yapıyor bilmiyorum ama telefon hizmetim de kesildi.Bu kadar zaman alması gerçekten endişelendirmeye başladı beni.Başına gelenler varsa bu normal bir durum mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonicax -- 5 Mayıs 2012; 15:37:40 >

AMD Ryzen 7 3700X | ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT | HyperX Fury 2X8GB 3200MHz CL16 | FSP HYDRO G PRO 750W | SHARKOON TG6 RGB Tempered Glass | VIEWSONIC XG2705 LCD 1ms 144Hz
  • up!
    AMD Ryzen 7 3700X | ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT | HyperX Fury 2X8GB 3200MHz CL16 | FSP HYDRO G PRO 750W | SHARKOON TG6 RGB Tempered Glass | VIEWSONIC XG2705 LCD 1ms 144Hz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.