Şimdi Ara

telefon bırakmak:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sıra telefon ya da bilgisayar yüzünden aşırı vakit kaybettiğimi fark ettim diyelim o gün ödevim varsa ya da konu bitirmem gerekiyorsa yapmayıp internette vakit öldürüyordum biraz da konuların aşırı birikmesinin verdiği sıkılmışlıkla ders çalışmak istemiyorum içinizde telefonunu kısa bir süreliğine bırakan var mı ne öneriyorsunuz (11.sınıf için)

• '' ... biraz da konuların aşırı birikmesinin verdiği sıkılmışlıkla ders çalışmak istemiyorum ... ''
    Hocam bu tamamen sorumluluktan kaçıp onu ertelemektir. Direkt telefonu bırakmak yerine harcadığınız süreyi kademeli olarak azaltabilirsiniz. Ders çalışacağınız zaman uçak moduna alabilirsiniz.
  • Airline Manager ve arada bir donanımhabere girmek dışında telefonu kullanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu olay bende de var mesela sürekli türkçe ve matematik çalışıyorum çünkü onlarda birazda olsa ilerledim. Geometri ve fene hiç başlamadığım için hiç kitabı açıp bir şeylere bakmak içimden gelmiyor.
  • Detox var direk kitliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun kendinize neden diye. Neden fen veya geometri çalışmak istemiyorum ? Çünkü zor görünüyor, korku veriyor tıpkı karanlıktan korktuğumuz gibi. Düşünmek lazım biz karanlıktan neden korkarız diye. Cevap basit: bilmediğin, göremediğin şeyden korkarsın çünkü onun hakkında fikrin yoktur. Hocam size önerim ön yargınızı kırın, bir sabah açın youtube'dan bir geometri ve fen kanalı, alın önünüze bir defter ve çalışmaya başlayın. İlk başlarda zor gelecek, anlamıyorum, çözemiyorum, çok yanlışım çıkıyor diyeceksiniz ama bu yanlışların üzerine ne kadar giderseniz o kadar iyi olacaksanız hocam. Tek yapmanız gereken başlamak.
  • hocam öyle olmasına öyle de konular o kadar çok birikti ki nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum masaya ders çalışmak amacıyla oturuyorum çalışmamak için ne kadar boş video varsa hepsini pcden izliyorum sonra bir bakıyorum saat 11 12 olmuş günüm böyle ölüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon şarj almıyor
    4 yıl önce açıldı
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 gün boyunca biyoloji dinleyip tek bir soru çözemediğim olduğu için biyolojiden nefret ediyorum biraz.
  • bilgisayar için de var mı
    hocam biyolojiyi dinlemektense özet çıkarta çıkarta özene özene konulara çalışın artı test çözmeye başlayınca hız kazanırsınız
  • kkramelll kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizin gibiydim. Bu 4 yılın matematiğini nasıl bitireceğim diyordum ve korkumdan gözümde o kadar çok büyüdü ki çalışmadım. Matematikten kaçtım, peki sonuç ? Tekrar hazırlanıyorum, kendime bir plan yaptım. Acele etmeden, anlayarak ve üstüne giderek çaba harcadım. Ve şuan kendime diyorum ki ne kadar aptalmışım, zamanıma yazık etmişim diyorum. Tek yapmanız gereken plan yapıp başlamanızdır.
  • hocam mesela nasıl başladınız nasıl plan oluşturdunuz ben de habire plan yapıyorum ama boşa icraat yok
    Hocam biyolojinin kilit noktası biraz daha konuyu tam kavrayıp tekrar etmekte yatıyor. 2018'de biyoloji için bir kitap bile bitirmedim, sadece not tuttuğum defterimi her gün yaklaşık 15-30 dk. okudum. Karekök tyt kitabını da yarım yamalak çözdüm ve tyt'de full, ayt'de 12 net yaptım. Konuları birbiriyle bağdaştırmalısınız hocam. Asla pes etmeyin.
  • kkramelll kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm konuları yazdım bir kağıda tyt/ayt olmak üzere. Sonra günlere böldüm, mesela 2 gün üslü sayılar, 2 gün köklü vs. Ardından ilk günü konu anlatım ve 1-2 test, 2. gün tamamen test çözmekle geçirdim. Yapamadıklarımı tekrar tekrar ve tekrar çözmeye denedim. En son çözümlerini öğrendim ve onları ayırdım. 2-3 haftada bir tekrar etmeye çalışıyorum. Şu an tyt bitti ayt'de dizilere geçeceğim.
  • umarım yılmam hocam sağ olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.