Şimdi Ara

Teksas Katliamı: Başlangıç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bu filme gitmeyi düşünüyorumda acaba izleyen birileri yorum yapabilirmi

• Bende gidicem bu hafta sonu, çok merak ettim.. Güzel bir yapıma benziyor..
  • beyler bu filmin eski ilk versiyonu dehşet birşeydi onu izlemenizi tavsiye ederim.

tabiki bu filmede giderim mutlaka ama ilkinde manyağın biri insanları balyoz ve testere ile öldürüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit4342 -- 6 Aralık 2006; 3:36:43 >
  • arkadaşlar gitmeyin, paranıza yazık dandik bi film... yani vasatın üzerinde not verilmez... o kadar korku filmine gittim hiç birisini beğenmiyorum.. en son dabbe ve saw 3 etkiledi beni....

yinede siz bilirsiniz, filmin fragmanına bakıpta karar verdiyseniz yanılırsınız...
  • amaçsız sadece vahşete dayalı bir film olmuş..Ancak vahşet sahnelerinden hoşlananlar baya beğenecektir eminim..
    Genel olarak izlenebilir ama çok da birşey beklemeden gidin derim..
  • bence flim gayet güzel olmuş... testereye benziyor flim...
  • Evet eski olan mükemmeldi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH GELENEKSEL ÖLÜM KAMPI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

arkadaşlar gitmeyin, paranıza yazık dandik bi film... yani vasatın üzerinde not verilmez... o kadar korku filmine gittim hiç birisini beğenmiyorum.. en son dabbe ve saw 3 etkiledi beni....

yinede siz bilirsiniz, filmin fragmanına bakıpta karar verdiyseniz yanılırsınız...

dabbe mi??
  • Farkında mısınız bilmiyorum arkadaşlar ama teksas katliamı, mumya evi ve sabahın bu saatinde aklıma gelmeyen üçbeş korku filmi hep aynı kurgu içerisinde. Gizem son bulmuyo, filmde başrolü oluşturanlar hep fakülteli gençler oluyor, genelde ilk ölen kız oluyor, ufak bi gizem oluyor vs vs...

Film genel anlamda iyi, giderseniz paranıza yazık olmaz. Ama giderken ne beklediğinize göre değişir Saw performansı beklemeyin
  • Fragmanı pek bir güzeldi halbuki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Fragmanı pek bir güzeldi halbuki

filmde zaten 3-5 güzel heyecanlı sahne oluyor onu gragmana koyuyorlar başka da bir şey yok
    oldum olası vaheşt kan dolu filmleri sevmeme korkudan ziyade iğrenç sahneler oluyor hepsi bu...

izlemedim ve de izlemeyi düşünmüyorum...
  • İzlemeyin arkadaşlar,izlemeyin!

Şimdi filmden geldim iğrençlikten başka bişey yok..Film bitsin de cıkayım diye dua ettim.

Vahset(elektirikli testereyle insanlar kesiliyor,derileri yüzülüp,parmakları kesilip yeniyor.)

• artık korku filmi diye birşey kalmadı,her yeni filmde vahşet dozu arttıkça artıyor vahşet oranı arttıkça film güzel oluyor,bu filmi izledim ve ne yazıkki begenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: falcon246

İzlemeyin arkadaşlar,izlemeyin!

Şimdi filmden geldim iğrençlikten başka bişey yok..Film bitsin de cıkayım diye dua ettim.

Vahset(elektirikli testereyle insanlar kesiliyor,derileri yüzülüp,parmakları kesilip yeniyor.)

Ben daha once kasabadaki katliam diye film izledim acaba dewamı olabilir mi???
    anlatılanlar bu filme biraz benziyor daa ondan...

• bence 1 ve 2 side çok güzel ve etkileyici kesinlikle tavsiye ederim ama testere ile aynı kefeye koymayın atmosver olarak bence texas daha iyi insanı kasıyor testerede sadece 1 beni çok etkilemişti onun dışında 2 ve 3 de güzeldi ama çok kasmadı beni
  • Bu filmi bi insan nasıl beğenebilir ?Anlamıyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: falcon246

Bu filmi bi insan nasıl beğenebilir ?Anlamıyorum!

zevkler ve renkler tartışılmaz ben gore filmleri çok seviyorum
  • Tamam o zaman arkadaşım sorun yok !!
  • İyi de bu film zaten kült olmuş bir film. Yeni bir şey olsa beğenmezdim belki taklit filan derdim ama işkenceyi bu filmlerden gördük zamanında. Geçen yıl da "Testere Geri Döndü" ismiyle "Texas Katliamı" günümüz uyarlamasıyla çekilmişti. Onu da izleyenler için çoğu kişi ve mekan yanıdık geliyor insana. Geçen yılki sanırım 1979'daki olayı anlatıyordu, bu da ilk nasıl başlamış olaylar onu anlatmış. Bazı olaylara da açıklık getiriyor. Mesela evdeki elemanın tekerlekli sandalyede olmasının sebebi gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

arkadaşlar gitmeyin, paranıza yazık dandik bi film... yani vasatın üzerinde not verilmez... o kadar korku filmine gittim hiç birisini beğenmiyorum.. en son dabbe ve saw 3 etkiledi beni....

dabbemi omu güzel ve bir de testere korku hee ilginç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.