Şimdi Ara

Tekrar hazırlanacak arkadaşlara, MEZUN olarak tecrübelerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
21
Favori
59.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlara yardımcı olması açısından yukarı
  • AZİMLİ OLALIM..
  • Fizik lys için kolay bir kitap önerebilirmisin konuyu anlamama yönelik.İlk defa görecegim bu konuları.Elimde Birey A Lys fizik var + Dershanenin verdiği var kültür yayınları sanırım oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

Fizik lys için kolay bir kitap önerebilirmisin konuyu anlamama yönelik.İlk defa görecegim bu konuları.Elimde Birey A Lys fizik var + Dershanenin verdiği var kültür yayınları sanırım oda

FEM Simetri lys tavsiye edecektim ama onun da konu bitimindeki tesleri zor oluyordu hatırladığım kadarıyla..yine de bir bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 12 Aralık 2011; 20:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

Fizik lys için kolay bir kitap önerebilirmisin konuyu anlamama yönelik.İlk defa görecegim bu konuları.Elimde Birey A Lys fizik var + Dershanenin verdiği var kültür yayınları sanırım oda

FEM Simetri lys tavsiye edecektim ama onun da konu bitimindeki tesleri zor oluyordu hatırladığım kadarıyla..yine de bir bak derim

bakarım onada sonucta 5 test varsa 5ide kolay olmasın tabi ama ilk kitabı actıgım gibide kapatmayım atışlarda bile zorlanıyorum.
  • mezuna kalacaklar okusun.
  • Çok faydalı bir konu olmuş.Bende büyük bir ihtimalle mezuna kaldım.
    Bir up çekelim.
  • çok faydalı konu, bende mezunum geçen sene simeti ve femset çözmüştüm, bu sene kesinlikle şu kitabı çözmelisin dediğiniz kaynak var mıdır malum soru tipleri çok değişti. ne tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 2 Eylül 2012; 15:33:32 >
  • guzel yazi
  • Yararlı doğru söylüyor
  • faydalı konu teşekkürler :)
  • Duygularıma tercüman olmussun. Not: Bir LM.
  • 8 ay önce bu yazıyı okumuştum.Zamanın ne kadar çabuk geçtiğini bir kez daha anladım.Mezuna kalacaklar daha çok var deyip, çalışmamazlık yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

8 ay önce bu yazıyı okumuştum.Zamanın ne kadar çabuk geçtiğini bir kez daha anladım.Mezuna kalacaklar daha çok var deyip, çalışmamazlık yapmayın.

+1
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    Konu üzerinde küçük düzeltmeler ve küçük bir ekleme yaptım konu sonuna
    Umarım sınava hakkıyla hazırlanan arkadaşlar hakkı olanı da alır.

Bana hangi yayınları kullansam diye sormasanız iyi olur. Zira piyasa baya değişmiş, konularda değişiklikler olmuş... O konuda yardımcı olamayacağım maalesef, değişmeyen şey ise bir LM olmak ve o duyguyu yaşamak
  • öyle güzel anlatmışsın ki... bu ilk senem, daha ygs ye bile girmedik. ne yalan söyliyim mezuna kalasım geldi.
  • konuyu hortlattım galiba ama
    bende simdi 2.donemde okulu dondurup sınava çalışmak istiyorum arkadaşlar önerileriniz nedir yapmalımıyım okul puani olmadan 40 binlere çekebilirimiyim (( sınavda 83 bindeydim )) okuldan değilde ortama alışamadığımdan bunu yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye neden girmek istemiyorsun okul puanı da önemli sonuçta daha iyi okulların ortamı daha iyi olur genelde. Hem okul puanı kırılıp hem de geçen senekinin yuvarlak hesap 2 katı başarı göstermen hem de ocak ayında çalışmaya başlayacak olman, koşulların hepsi zorlayıcı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.