Şimdi Ara

TEKNOSACELL [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
29
Favori
55.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturasız hattımı TeknosaCell Faturasıza taşıyamıyorum. Fatuasıza hat taşıma yapmıyoruz, yeni faturasız hat satıyoruz diyorlar.

• Çok bir işe yaramaz o zaman hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranızda faturasız teknosacell i var mı? Teknosa çalışanı olmayıpta faturasıza taşıyan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine433 M kullanıcısına yanıt

elmanına sordum sadece personel faydalanıyormuş.

• Geçiş işlemleri kolay mı? Yarın akşam tatile gideceğim. 1-2 saatte hallolur mu yeni sim kart vs. Yalnız teknosa sitesinde grup içi görüşme diyor. Türkcell falan arayamayacak mıyız? Ne karı varki o zaman?

• Arkadaşlar internet sitesini inceledim 99tlye 30 gb olan tarifesi var numara taşıyanlar için. Bende düşünüyorum ama nasıldır hızı falan video veya film vs izlerken takılma donma veya konuşurken sıkıntı vs oluyormu? Daha önce Türk telekom kullanmıştım bu söylediğim problemler vardı hala aynımı? kullananlar cevaplarsa sevinirim.

• Merhabalar faturasız da bu paketler hala geçerli mi çok uygun gözüküyor Turkcell den geçmeyi düşünüyorum bigisi olan var mı ?

TEKNOSACELL [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 16 Temmuz 2022; 12:25:3 >
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt

personele sana halka değil.

• belliydi zaten bu kadar uygun olmasında bir şey çıkıcağı bunu yayınlamaları saçma olmuş o zaman burada da sadece faturalı paketler mi mevcut ? vestel de öyleymiş faturasız uygun paket arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 16 Temmuz 2022; 12:59:34 >
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt

evet faturalı var sadece teknosacellde.

• Faturasızların sadece personel için geçerli olduğuna emin misiniz? Sitede bunun ile ilgili hiçbir şey yazmıyor. Faturasıza geçirmek isteyen bir şubenin işi olabilir mi?

teknosaya gidiyorsun elmanına soruyorsun verilen cevap o onların yalancısıyım.

Ben faturasız tarifeye geçmek için gitmiştim, sistemde arıza olduğu için gecemedim. Yarın gel halledelim demişti personel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri Hizmetlerini aradım, "faturasıza yalnızca personel mi geçiş yapabiliyor?" diye. Öyle bir şey olmadığını ama faturasıza geçebilmek için önce faturalıya geçip arkasından faturasıza geçiş talebinde bulunmak gerektiğini dile getirdi.
    Bence bu işte bir iş var.

• 26.08.2022 de pttcel faturalı taahhütüm doluyor.Mevcut paketimin üst paketimi aylık 99 tl teklif ettiler kabul etmedim.Faturalı teknocelle veya başka operatöre yakın zamanda geçen varmı en düşük paketin fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Temmuz 2022; 16:4:34 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

ne yaptınız bende aynı durumdayım. bu tarifede çok güzel ama referans bulmak lazım.

TEKNOSACELL [ANA KONU]bireysel.turktelekom.com.tr
    Sağlık Çalışanlarına Özel Tarifeler > Çalışanlar > Özel Programlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/calisanlar/sayfalar/kamu-calisanlarina-ozel/kamululara-ozel-tarifeler/saglik-calisanlarina-ozel-tarifeler-yeni-musteri.aspx
  • Bugün 1 numarayı da teknosacell faturasıza geçirdim Bimcellden. Faturasız olunca faturalıda istedikleri neredeyse hiç bir şeyi istemediler. Sadece güvenlik soruları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 5 Ağustos 2022; 19:48:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce teknosa ya gittim faturasiz hatta taşımak için, şuan hali hazırda turkcel kullanıyorum. Çalışan eleman faturasıza geçiş olmadığını faturaliya geçiş yapabileceğini veya sıfır hat satmaya çalıştı. Nasıl bir yol izlemeliyiz dostlar

• H A N kullanıcısına yanıt

değişken olabilir forum ist da sorduğumda personeli alıyoruz dedi iyi şansınız dönmüş olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.