Bilig için teşekkür ederim. Mobil ödeme dediğiniz nedir anlamadım, ayrıca açıksa nasıl kapatılacak bilgi verebilir misiniz lütfen sağlıcakla |
TEKNOSACELL [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Tt mobilde ödemeler kısmından kapatın.
Mobil ödeme intetnette vs faturaniza veya faturasız bakiyenizden abonelik almanıza yarıyor. Veya ufak tefek internet harcamalarına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MOBILODEME IPTAL yazıp 5555'e kısa mesaj atarak hattınızı mobil ödemeye kapattırabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bilgiler için teşekkür ederim. Dün kontrol ettim. Ablamın telefonunda mobil ödeme zaten kapalıymış. Yine de bize yukarıda bahsettiğim ödemeleri yaptırdılar. Mobil ödeme kapalı da olsa demekki kazık atmaya devam edebiliyorlar. Bu sonucu çıkardım.
Turkcell ile sözleşmem bu ay bitiyor Teknocell de 1000 Dk. 8-10 GB internet olan avantajlı bir tarife var mı, Turkcell'de de tarifem bu civardaydı. Bunun için yenilemede benden 80 TL istiyorlar. (1100 dk 8GB internet)
sağlıcakla
-
-
Faturalı olunca böyle oluyo işte😏
Faturalı hatlardan kaçmak lazim🏃🏃♀️🏃♂️🏃♀️🏃🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃🏃
Faturasız bimcellde 1 senede (sanırım) 4 kez fahiş zamlar yiyince faturalıya kaçtım mecburen...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ek 6.35 TL eklenmiş.
Faturanın diğer sayfasında ne olduğu yazar.
-
Faturasız hatta vergi ödememiş miydin? Geçmiş aylardan borcun varsa odur.
Ama nasıl hesaplamışlar müşteri hizmetlerine danışın.
Doğrudur hocam. Devir eski yazanlar bimcellden kalanlar o zaman. Devir yeni yazan ise yeni güncel telsiz kullanım ücreti.
Faturada sıkıntı yok o zaman, kafamda soru işareti kalmadı teşekkürler.
Ayrıca şöyle bir durum gözüme çarptı; güncel telsiz ücretini benden 3,53 kesiyor ama geçmişten borcu olmayan diğer 2 hattan 4,23 kesmiş. Çok da önemli değil ama yine de bi orantısızlık mevcut. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normali zaten 4.23 muhtemelen sizin ödenmiş kısımlarınıdüşüp kalan aylara böldükleri için bu şekilde bir tutar çıkmış
Hocam ben yeni geçtim ama uygulamasına giriş yapılmıyor sil süpürü nasıl yaptınız siz? İoslarda mı çalışmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yerine göre farklılık gösterebilir hocam🤨
Türk Telekom online işlemler uygulamasını kurup bilgilerinizi girin.
Uygulama turuncu renklerde Teknosacell olarak gözükecektir.
1 hafta sonra sil süpür aktif olacak. Üst sağ köşede bildirim olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evimde yapıyorum testi. Odalardan dolayı bir farklılık yoktur sanırım
-
İlk başta denediğimde TT abonesi değilsiniz demişti sonrasında TT Mobil uygulamasında tekrar şifre alınca girebildim.
-
🤦♂️
Şehirden şehire,ilçeden ilçeye,mahalleden mahalleye,sokaktan sokağa,caddeden caddeye...
Farklılık gösterir😉
Ben Teknosacell'e yeni geçtim kalan kullanımlarımı göremiyorum. Sizlerde de böyle mi? Teknosacell uygulaması zaten açılmıyor, Telekomunki ise göstermiyor. ne yapmam gerek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X