Şimdi Ara

Teknoloji Marketlerinde Çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
18.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda; Bimeks, Teknosa, Media Markt, Darty, Mavi Bilgisayar, Vatan Computer, Electro Word vb Teknoloji Marketlerinde
    çalışan var mı? Veyahut çalışma şartları hakkında bilgisi olan?

-İş başvurularında ne gibi statü istiyorlar?
    -Part-Time çalışma imkanı var mı?
    -İşin kolay yönleri neler, zorlukları neler?

Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 30 Mart 2009; 22:24:50 >

• diğerlerini bilmem ama teknosa da işe alırken bir şey aramadıkları kesin çünkü teknosa çalışanlarının çoğu hiçbirşey bilmiyor
  • iş başwurularında genelde tanıdık vasıtası ile bu tarz marketlerde iş bulabilirsin.
  • @ emrecelik

Aslında bende bazı konularda çok bilgi sahibi değilim, örneğin Fotoğraf Makineleri, Kameralar, Lcd Tv'ler vs...
    Ama herhalde herkesi en iyi bildiği bölümde çalıştırırlar, bence öyle olmalı...
    Bu arada Teknosa çalışanlarına bende katılıyorum, pek bir şey bildikleri yok...
  • tek gerçek var...tip ve karizma var mı arkadaş??yoksa hiç uğraşma..diksiyonda önemli tabi...gerisini salla...teknosa özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozgur

Arkadaşlar aranızda; Bimeks, Teknosa, Media Markt, Darty, Mavi Bilgisayar, Vatan Computer vb Teknoloji Marketlerinde
    çalışan var mı? Veyahut çalışma şartları hakkında bilgisi olan?

-İş başvurularında ne gibi statü istiyorlar?
    -Part-Time çalışma imkanı var mı?
    -İşin kolay yönleri neler, zorlukları neler?

Bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler...

ben çalışmadım. fikirlerimi ve gözlemlerimi yazıyorum..

1) en az lise mezunu istiyorlar. örnek istersen bimeks' in sitesinde iş başvuru formu var, incele.

2) part-time çalışmanı imkanı var.

3) genelde bilmeyen soru sorar. sen şu iyi dersin ona inanır. ( ben hayatta inanma o ayrı bir konu ) teknolojik ürünleri bilenler neyin nerede olduğunu sorar. su katılmamış insanlara , hiç araştırmadan yapmadan gelip abuk subuk sorular soranlara katlanırım dersen çalış. zaten her şeyi bilmen gerekmez. mesela cep tel bölümüne bakarsın. o zaman da eksik bilgi varsa öğrenirsin.

• Bu konuda Teknosa gerçekten çok aciz. Çalışanları gerçekten bilinmesi gereken şeyleri bilmiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FRANSA TEKNOLOJİ MAĞAZALARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MediaMarkt ve TeknoSA satış temsilcisi için :
    -En az lise mezunu olmalısın
    -Part time çalışabilirsin ama işe girdikten sonra bu senin seçiminle değil alınacak personel sayısına göre değişir.
    -Kolay yönü sadece satın alınacak ürünün özelliklerini anlatıyorsun. Zor yönü eğer ürün hakkında bilgi sahibi değilsen müşterinin yaşadığı sorunu çözemiyorsun.
    -Sürekli ayaktasın ve saçmalıklara çözüm sunsanda dinlemiyorlar, tamam deyip 2 saat sonra tekrar geliyorlar , maaşı yetersiz. Geç saatlere kadar çalışabileceğinden pek özel hayatın olmuyor , bilgisayarlardan bunaldığından evdeyken bilgisayarını açmamaya tövbe ediyorsun vb.
  • Part time olarak çalışanlar varsa ne zaman, ne kadar çalıştıklarını ve aldıkları ücreti söyleyebilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

tek gerçek var...tip ve karizma var mı arkadaş??yoksa hiç uğraşma..diksiyonda önemli tabi...gerisini salla...teknosa özellikle

bu dediğin vatan bilgisayarda geçerli değil
  • -Tip konuşma yerinde
    -Üniversite öğrencisiyim
    -Para çok önemli değil ama tabi ki emeğimin karşılığını almak isterim...

Yakın zamanda Ankara'da Marketleri dolaşıp, bir araştırma yapayım bakalım...
  • bu gün vatanbilgisayarda Lcd tv almaya gelmiş bir aile vardı. bende yanlarında tvleri inceliyorum. ister istemez dikkatimi çektiler kız elamana bişeyler soruyo herif sorulara soruyla cevap veriyo

hmmm tabi evet. bu ürün 200hz dir. bu ürün full hd dir. diye sayıklayıp duruyo. sonra birden çekti gitti. bende dedim ben yardımcı oluyım size. kızla epeyce konuştum ne amaçla alacaklarını. sd yayınmı kullanacaklarını, izleme mesafelerinin ne olduğunu.. bütçelerinin ne olduğunu, blueray izliceklermi falan filan ıvır zıvır anlattım herşeyi. kızın eşide çok teşekkür etti ve senin gibileri şart burada falan dedi bir an gaza geldim. ama adım gibi eminim çalışma ihtiyacım olursa bu gibi yerlerde çok iyi hizmet verebileceğime eminim. aç kalmayacağımı anlamış oldum

vatanada buradan kocaman insan nitelikli eleman alır.. sap gibi duruyolar hepsi. ürünlerin kataloglarını ezberletmişler sadece

• quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

bu gün vatanbilgisayarda Lcd tv almaya gelmiş bir aile vardı. bende yanlarında tvleri inceliyorum. ister istemez dikkatimi çektiler kız elamana bişeyler soruyo herif sorulara soruyla cevap veriyo

hmmm tabi evet. bu ürün 200hz dir. bu ürün full hd dir. diye sayıklayıp duruyo. sonra birden çekti gitti. bende dedim ben yardımcı oluyım size. kızla epeyce konuştum ne amaçla alacaklarını. sd yayınmı kullanacaklarını, izleme mesafelerinin ne olduğunu.. bütçelerinin ne olduğunu, blueray izliceklermi falan filan ıvır zıvır anlattım herşeyi. kızın eşide çok teşekkür etti ve senin gibileri şart burada falan dedi bir an gaza geldim. ama adım gibi eminim çalışma ihtiyacım olursa bu gibi yerlerde çok iyi hizmet verebileceğime eminim. aç kalmayacağımı anlamış oldum

vatanada buradan kocaman insan nitelikli eleman alır.. sap gibi duruyolar hepsi. ürünlerin kataloglarını ezberletmişler sadece

bu olaya benzer olayları çok yaşadım,

pc konularında hele,

gerçekten doğru dürüst birşey bilmiyolar.

• Arkadaşım vatan bilgisayarda part time çalışıyor tanıdığı sayesinde girdi.
  • valla bnm bildigim kadarıyla ilk 2 şeye bakıolar biri ögrenim durumu 2 nerde açlıştıgın yada çalışma alanın
    ama bnce vatan bilgisayar çalışanların işi zor gbi haftanın 7 günü çalıolar ama 1 gün izin var herhalde o da haftaiçi oluyo çogu çalışanın ürünler hakkında hiç bilgisi yok geçnde gittim klavye almaya logitech g15 elinizde varmı diorum oneymiş dio oyunc klavyesi diorm bna gidip a4 tech klavyesni gösteriyo bna göre en iyi bölüm müzik sistemleri bölmü adamlar bütün gün müzik dinle topkabı şubesindekiler magazayı inletiyo z 5500 ile ama bazı kişiler işini severek yapıo her konuda yardımcı oluyo laptop bölümündeki çogu çalışan ne tür aradıgı bütçeyi hangi amaçla kullanacagını sorup öle bi model gösteriyo teknosa gbi valla bi ton model hepsi de işini görür demiooo ama istersen gold da çalışmış bi tnıdık var üstelik dh üyesi seni konuşturabilirim

istersen

• @wertyu361

Yer Ankara, irtibat kurabilirsen sevinirim...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 30 Mart 2009; 22:26:38 >
  • Arkadaşlar başka bilgisi olan yok mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz c

bu gün vatanbilgisayarda Lcd tv almaya gelmiş bir aile vardı. bende yanlarında tvleri inceliyorum. ister istemez dikkatimi çektiler kız elamana bişeyler soruyo herif sorulara soruyla cevap veriyo

eminim sen başarılısındır ama onlar ısrarcı niteliksiz eleman almaya

• quote:

Orjinalden alıntı: wertyu361

valla bnm bildigim kadarıyla ilk 2 şeye bakıolar biri ögrenim durumu 2 nerde açlıştıgın yada çalışma alanın
    ama bnce vatan bilgisayar çalışanların işi zor gbi haftanın 7 günü çalıolar ama 1 gün izin var herhalde o da haftaiçi oluyo çogu çalışanın ürünler hakkında hiç bilgisi yok geçnde gittim klavye almaya logitech g15 elinizde varmı diorum oneymiş dio oyunc klavyesi diorm bna gidip a4 tech klavyesni gösteriyo bna göre en iyi bölüm müzik sistemleri bölmü adamlar bütün gün müzik dinle topkabı şubesindekiler magazayı inletiyo z 5500 ile ama bazı kişiler işini severek yapıo her konuda yardımcı oluyo laptop bölümündeki çogu çalışan ne tür aradıgı bütçeyi hangi amaçla kullanacagını sorup öle bi model gösteriyo teknosa gbi valla bi ton model hepsi de işini görür demiooo ama istersen gold da çalışmış bi tnıdık var üstelik dh üyesi seni konuşturabilirim

istersen

vatan 2 gün çalıştırıp 1 gün izin kulandırtıyor. gün içersindede 2 kere açıkbüfede yemek yiyorsun

• maaşlar nasıl ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.