Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım gercekten guzel bılgıler tesekkurler
  • Ya ben bu hard disk hızlandırma yaptım bilgisayarım'dan simgeleri kayboldular Başkasına olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51E94CA49 -- 2 Şubat 2009; 17:29:58 >
  • Vallahi çok yararlı bilgiler var ellerine sağlık süper paylaşım...
  • ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım
  • ya beyler demin bi sorun oldu nbz2k9 oynuyordum torrent çekiyordum ve winanp açıktı mavi ekran geldi bi sorun tespit edildi vs. diye sorun ne ?
  • ellerine kollarına saglık cok iyi çalısma
  • TESEKKÜRLER HARİKA BİR CALIŞMA
  • Ayrıca başlıkta açmıştım ama çok ilgi görmedi ... birde burdan sorayım ...

Laptop'um lenovo N500 ...

Herşey normal çalışıyordu ama şu anda hoparlörden ses gelirken kulaklık girişine kulaklığı taktığımda ses gelmiyor kesiliyor hoparlörden de gelmiyor araştırmalarım sonucu driveri yenile yükle falan. hepsini yaptım ama sorun hala devam ediyor... acaba çıkış yanmış olabilir mi ?

Sebebini soracak olursanız ... ?

daha 3 saat önce kulaklıktan geliyordu ses ama, arkadaşım 2 tane hoparlör getirdi onu bağladık elektriğe falan sonra ben jak'ı giridm kulaklığa ses gelmedi hoparlörümü yanlış bağladık diye baktık hoparlörün in out'unu yanlış bağlamışız. Değiştidik ama ses hala gelmedi sonra kulaklığı taktım ses yok ... kulaklık çıkışından hiç ses gelmiyor.

Gerçi kulaklığı takarken cazırtı var yanmış bir şeyden o sesler gelmez heralde ama anlamadım gitti ses kartını sildim tekrar yükledim.
    güncelledim herşeyi denedim ama yok sorun hala devam ediyor... başka kulaklık ve hoparlörde denedim hiç bir şekilde ses gelmiyor ... Ama dediğim gibi kulaklığı takıp çıkarttığımda cızırtı falan geliyor. Hem ayrıca kulaklığı taktığımda tıpkı normal çalıştığında ki gibi hoparlörlerin sesini kesiyor ... ama işte kulaklıktan ses gelmior sadece takarken o cızırtı var ...

ayrıca ses kartı sürücü ismim de ; Conexant high definition Smartaudio 221

bu...

lütfen yardım edin ...

• bazı şeyler işime yaradı teşekkürler
  • arkadaslar merhaba.hemen anlatıyorum.
    vista ultimate 32bit sp1 yukledim eng olarak.
    sonra guncellestirmeler yapılırken turkce dil desteginide ekledim ve yukledim.
    denetim masasındaki cogu ayar turkce olduktan sonra calısmaz hale geldi onceden hicbir sorun yokken.
    ornegin bolge dil seceneklerine tıklayıp acmaya calısıyorum geri eng yapmak icin ama tıklayınca hicbirsey olmuyor.
    yada ses ayarlarına girmek istiyorum veya goruntu ayarlarına.... yine hicbirsey olmuyor...
    kısacası denetim masasındaki cogu ayarlara giremiyorum sizce nedir sorun ve nasıl cozulur?
  • Arkadaşlar,

explorer 6 kullanıyordum,bunu 7'ye yükselttim ama memnun değilim.Şimdi program kaldırdan kaldıırsam
    tekrar 6'ya dönecekmi?Yoksa başka bir işlemmi yapmam gerekecek?

Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Çok güzel çalışma teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: freelove

arkadaşlar bişi sorucam size..pc yi açtığımda ekranda yani masaüstünde garip bişiler oluo.renkler değişio takılıo fln masaüstü resmi ilginç tuhaf bişi oluo nednse..bilgisayarı beklemeye alıorm yarım saat 1 saat sonra açıorm ekranda yine aynısı oluo fare oynamıo bile..ancak restart atıorm öle düzelio..sizce bunun nedeni nedir ya?? çok sinirimi bozdu.. anakart yada ekran kartım da sorun olabilir diye düşündüm ve ekran kartımın driver ını yükledm ama yine düzelmedi..sizce nie böle oluo?? tşkkr ederm

tamamen katılıyom
  • Ya Benim Bunlardan Çok ayrı Bi Sorunum Var,Yardım Edebilirseniz Sevinecegim...

Bilgisayarımın Kasasında Ön Ses Panel Çıkışı Bulunmaktadır,Yanlız Bu Panele Ben Kulaklıgın Jakını Takarken,İçine Biraz Gitti Görünüşte Sorun Yok Ama Dahada Ses Gelmemeye Başladı ?? Ve Şöyle Bi Durumla Karşı Karşıyayım ki O Günden Sonra Video Sitelerine Anakart Arka Çıkış Paneşdende Ses Alamıyorum ? Ön Tatafta Mikrofo Giriş Yeri Var Buraya Takarak,Pcden Onu Kulaklık Olarka Gösterdigim Zaman İnternetten Videoların Seslerini Alabiliyorum ? Sizce Neden Kaynaklanmaktadır ??

Bana Yardımcı Olabilirseniz Sevirim,Şimdiden Teşekkürler...
  • güzel ve çok faydalı olmuş konu açılmadan önce mutlaka buraya bakılmalı görüşündeyim
  • teşekkür ederim yardımınız oldu
  • ellerine sağlık güzel olmuş
  • arkadaşlar benim masaüstünün dvdrom'u bazı dvd'lerimi okumamaya başladı. takınca boş dvd olarak görüyor. bu yüzden fifa07'yi yükleyemiyorm. laptop var onda problem yok çatır çatır okuyo yazıyo. ondan kopya yaptım dvd'yi ama yine okumadı.

dvd'yi neroda kopya yaparken hangi ayarlarda kopyalayayım da okumasını sağlayayım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis48 -- 14 Mart 2009; 11:41:24 >
  • hocam mümkünse yardımcı olabilirmisiniz alt+f4 özelliğini nasıl kaldırırım yardımcı olurmusunuz tşkler şimdiden....
  • güzel bir çalışma teşekkürler mutlaka işimize yarayacak birşeyler olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.