Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elinize sağlık verilen bilgiler gerçekten çok yararlı Yanlız çok detaylı bir şekilde windows vista kullanma fırsatım olmadığından bu verilen çözümlerin hangileri windows vista da geçersiz bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunder-Head -- 2 Ocak 2009; 18:07:02 >
  • Arkadaşlar Peki Bir sorum daha var lütfen bu soruyo cevaplayın sizden başka bişey istemem
    şimdi bilgisyarda ekran kartım nvidia geforce 8600 gt güç kayanağı yok.
    mesela you tubeden bi video açıyorum bilgisyar direk kapanıyor,mesela bi oyun açıyorum call of duty 5 aynı hata bilgisyar ekran kartıyla ilgili bir iş yaptığımda bilgisyar hop kapanıp donuyor lütfen yardım edin
    lütfen yardım edin

• Ellerine sağlık güzel bilgiler var
  • arkadaşlaşlar buradaki yazılan yorumların hepsini gözden geçirdim çok güzel yararlı bilgiler var ama aradığım cevabı bulamadım.köyün bakkalında ayni zamanda muhtarın bilgisayarındaki proplem,pc ye modemden gelen kabloyu takınca pc donuyor hiç bir işlem yapmıyor.kablo takılı değilken normal çalışıyor,ne yapılmalı.oyun oynanmıyor çok basit mayın tarlası gibi oyunlar var,çok proğram yüklü değil.markası vestel.intel pentium4cpu2.40 ghz 224m ram 244ghz yazıyor.bir arkadaş remi düşük dedi.ama daha önnceleri çalışıyordu ayni remle.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

arkadaşlaşlar buradaki yazılan yorumların hepsini gözden geçirdim çok güzel yararlı bilgiler var ama aradığım cevabı bulamadım.köyün bakkalında ayni zamanda muhtarın bilgisayarındaki proplem,pc ye modemden gelen kabloyu takınca pc donuyor hiç bir işlem yapmıyor.kablo takılı değilken normal çalışıyor,ne yapılmalı.oyun oynanmıyor çok basit mayın tarlası gibi oyunlar var,çok proğram yüklü değil.markası vestel.intel pentium4cpu2.40 ghz 224m ram 244ghz yazıyor.bir arkadaş remi düşük dedi.ama daha önnceleri çalışıyordu ayni remle.teşekkürler

Bilgisayarım kısayolu sağ tık özellikler/donanım/aygıt yöneticisine gelin. Ağ bağdaştırıcılarım altında ethernet kartınız var ona sağ tıklayıp kaldır diyin ve bilgisayarı kapatıp açın.

Buna rağmen sorun devam ediyorsa ve bu ethernet kartı ankarta bütünleşik değilse kasayı açın ve ethernet kartını çıkarıp tekrar takın.

Yine olmazsa ethernet kablosunda sorun oalbilir. Modem bağlantılarını kontrol edin. Olmazsa başka bir kablo deneyiniz..

• teşekürler arkadaş kıymetli vaktinizden zaman ayırıp cevap verdiğiniz için.yarın köye gidince yazdıklarını yapacağım.olursa yarın yazrım olmassa akşam yazarım sonuçları.yazmayı unuttum kasa tamire gitti 2 gün sonra geldi 3 gün sonra yine ayni sorun.selamlar
  • quote:

teşekürler arkadaş kıymetli vaktinizden zaman ayırıp cevap verdiğiniz için.yarın köye gidince yazdıklarını yapacağım.olursa yarın yazrım olmassa akşam yazarım sonuçları.yazmayı unuttum kasa tamire gitti 2 gün sonra geldi 3 gün sonra yine ayni sorun.selamlar

Bu sorun tekrar ettiyse anakartda bi sorun da oalbilir.. Belki ayrıca bi ethernet kartı alsanız daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

teşekürler arkadaş kıymetli vaktinizden zaman ayırıp cevap verdiğiniz için.yarın köye gidince yazdıklarını yapacağım.olursa yarın yazrım olmassa akşam yazarım sonuçları.yazmayı unuttum kasa tamire gitti 2 gün sonra geldi 3 gün sonra yine ayni sorun.selamlar

Bu sorun tekrar ettiyse anakartda bi sorun da oalbilir.. Belki ayrıca bi ethernet kartı alsanız daha iyi olur

teşekkürler ,hata kablodan olsa laptop da denedik sorun yoktu,
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler ,hata kablodan olsa laptop da denedik sorun yoktu,

O zaman bilgisayarın anakartında ethernet kartında yoğunlaşmak laızm

• teşekkürler yarın yazdıklarınızı uygulayacağım.kendi kendimize yapacağımız başka işlemler varmı ethernet kartını söküp takmak dışında
  • quote:

teşekkürler yarın yazdıklarınızı uygulayacağım.kendi kendimize yapacağımız başka işlemler varmı ethernet kartını söküp takmak dışında

Yukarda dediğim gibi aygıt yöneticisindeki etherneti kaldırmayı deneyebilirsiniz. Bi de anakrt üzerinden sökme takma
  • quote:

quote:

teşekkürler yarın yazdıklarınızı uygulayacağım.kendi kendimize yapacağımız başka işlemler varmı ethernet kartını söküp takmak dışında

Yukarda dediğim gibi aygıt yöneticisindeki etherneti kaldırmayı deneyebilirsiniz. Bi de anakrt üzerinden sökme takma

tamam.avast vürüs proğramı var bu da sorun yaparmı.arkadaş kusura bakma çok unutkanım bunları tek mesajda yazmam gerekirdi.unutkanlık yüzünden 220 volt ceyran ile çok tanışma fırsatım oldu

• quote:

quote:

arkadaş yazdığın tüm önerileri denedim olmuyor,sanırım ethernet kartı bozuk
  • allllahhh razı olsun. çok sağol
  • selamlar iyi akşamlar. arkadaşlar bir sorum olacak. bilgisayarımdan kaspersky 2009 u kaldırdım ve hemen ardından download sorunu başladı. ne güncelleme n de herhangi bir dosyayı indiriyor. yeniden başlattım işe yaramadı. sorun nerden kaynaklanıyor olabilir. yardımcı olursanız seviinirim.
  • çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
  • Slm arkadaşlar ben hatice tesadüfen girdim bu siteye ve çok hoşuma gitti gerçekten böyle bilgilerin paylaşılması çok güzel gerçekten bende bişeyler öğrenmek ve kendimi geliştirmek için üye oldum.benim sorunum bilgisayarıma virüs programı kuramıyorum bi türlü deli oldum kavpersky kuruyorum oda aktif olmuyo anyamadım hiç bişeyyy şimdiden yapacağınız yardımlar için çok teşekkürler... :):)
  • teşekkürler
  • PaylaSim İciN Tsk ler Hardware (donanim) Monitor hatasinda bahsetmissin BenDe buna Benzer bi sorun Var fkt hata almiyorum yada F1 e basin yoq
    Hardware monitoR
    -------------------------
    CPU temp. 73 CPU fan speed .2225 RHP
    system sten. speed . 0

.................... Uptade Success gibi bi Ekran geliyo daha ilerlemiyo ( Oyun oynarken dondu ki bazen basima gelirdi Fan deistim sorun kalmadi simdi baktim butun fan lar calisio ama sicaklik 70-90 degerleri araSİNDA AMA TUTUYORUM BUZ GİBİ bOLE Bİ SACMALİK yoq guvenlik icin mi acmiyo anlamadim bi yardim plx)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.