Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alpacino55

pc kapatmak icin pc acıkken fişinden cekiyorum pc zarar verirmi

sorman bile hata!!

açma/kapama düğmesine 5saniye basılı tut. fiş çekmekten iyidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis48

Msn Messengerde Engelleyeni Görme Konusunda Aşağıda Verilen Bilgi Yanlış

araçlar-seçenekler-gizlilik te soldaki listeden şüphelendiğiniz adresin üzerine sağ tıkladığınızda sil aktifse engellendiğiniz ortaya çıkmaz o kişinin sizi sildiği ortaya çıkar

benim bildiğim en kolay yöntem google'a msn delete yazıyorum. en baştaki "blockstatus.com/msn/delete-checker" adresine girip bakıyorum.
    bilginize..

o kişinin sizi sildiği ortaya çıkmaz. kesin bir doğruluk payı yoktur..
  • öncelikle çok teşekkrler gercekten yararlı bilgiler... emek verip paylaşmışssınız emeğinize sağlık
  • selam arkadaslar, benim fi tarihinden kalma inno3d fx 5200 ekran kartim var ve driverini bi turlu bulamiyorum nvidiadan indirdigim hicbir surucu olmadi keza kendi sitesinde suruyu bulamadim. yardimci olursaniz sevinicem
  • çok yararlı bilgiler basit gibi görünüyor ama işimizi görebilecek şeyler
  • eline sağlık gerçekten önemli bilgiler
  • Slm. Hocam Aerocool Tgun kasa aldım.. Kasa kurulumu hakkında içinden çıkan kitapçıktan pek bir yardım alamadım. Mesela kasanın ön kısımdan gelen kabloları bağlayamadım. İki tane fan kablosu ve ayrıca iki tane daha 4 li girişi olan kablo geliyor ayrıca power-reset bağlantı kablolarına benzeyen ince ama acaip bir kablo daha var bir bileniniz varsa lütfen yardım bekliyorum..Bu arada kasayı açmayı başardım ama ön lcd panelde fan göstergeleri 0 ve warning yanıp sönüyor yani hep alarm durumunda.. Yardımcı olursanız sevinirim..
  • tesekkurler emegın ıcın
  • arkadaşlar bilgisayarı açtığımda ekran açılıyo ama görüntü yok monitörü kasaya bağlayan fişi çıkarttığımda monitör de yeşil mavi kırmızı gibi renkler oluyo ayrıca kasadan sürekli belli aralıklarla sinyal gibi sesi geliyo kasayı temizledim yine aynı klavye çalışıyo ama maus çalışmıyo. acil bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • bilgisayarımda vista ultimate yüklüydü...bikaç güncelleştirme yaptım bide bikaç program yükledim...programlardan biri hatırladığım kadarıyla disk birleştirme diğeri de dosyaları .iso ya çevirme kalıp programı falandı...kapatıp açıldığında bilgisayar GRUB4DOS 0.4.2 (2007-01-07),Memory:631 K/3068M , CodeEnd:0x3C6FC gibi bi dos ekranında takıldı kaldı bilgisayar...bilgisayarıma daha önceden xp yüklüydü,vista kurdum,daha sonra windows.old klasörünüde sildim...arastırdım bu program çift işletim sistminde boot programı falanmış...fakat ben böle bi program yülemedim...nerden geldi anlayamadım...yardımcı olursanız sevinirim...çok acil laptop kalıyo sürekli o ekranda
  • elleriniz dert görmesin teşekkürler..
  • arkadaşlar yardııııııııııııııııııımm.. ya ben bilgisayarı açıyorum ama önüme sadece duvarkağıdı çıkıyor hiçir imleç çıkmıyor.. ama yeniden başlatınca yine aynı şey oluyor ama bu sefer 3 4 dk sora açılıyor nedendir bu acaba????????????????????
  • Arkadaşlar bilgisayarımda mause ile masaüstüne sağ tıkladığımda gelen pencere, normalin üstünde 5,6 sanyie geç geliyor.Ayrıca kalsörlere sağ tıkladığımda yada bir dosya için deL / shit+ deL Yaptığımda aynı durum söz konusu.Daha 2 gün önce böyle bir sorunum yoktu. Bunun nedenini bilen varmı ??
  • BU SORUYU HANGİ BÖLÜME SORACIĞIMI BİLEMEDİM EĞER YANLIŞ YERE YAZDIYSAN KUSURA BAKMAYIN BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BİLGİSAYARINA TAKİP PROGRAMI YÜKLENİP YÜKLENMEDİĞİNİ ANLIYA BİLİRMİSİN BU MERAK EDİYORUM CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Allah razı olsun çok faydalı olmuş
  • merhabalar daha once sitede ki bir cozumlemeyle cd dvd rom umdaki sorunu halletmistim. ayni cozumlemeyi baska bir bilgisayara uyguladim fakat cozumsuz kaldi ayrica fazla cozumleme yaptigim icin su an arkadasimin klavyesi de calismiyo acer marka dizustu mausu kullanabiliyorum . run dada regedit takili kaldi regedit e ulasabiliyorum burdan bir cozumleme onerebilirmisiniz cok tesekkurler bu arada cd dvd rom aciliyo fakat cd yada dvd yi okumuyo yardimci olacak arkadaslar burdan ve musa_lies@hotmail den ulasabilirler simdiden tesekkurler.
  • @mustang

Ellerine Sağlık
  • arkdsalar bana yardmcı olun bi problem var ancak sız cozersiniz
  • bn siteye qirdiqimde tıklıyorum linki pencereyi yarım acıo bılqıler fln yok donuo beklyıor tıkladımmı tam acılmasını istiyorum ... bi yardımcı olun bana
  • ltfn cvp bekleyıorum arkdaslar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.