Şimdi Ara

Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
4
Favori
89.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kaspersky kurdum. ama lisansı ile ilgili bir problem çıktı. şimdi ise programı kaldıramıyorum. programın ikonu sağ altta görünmediği halde çalıştığını söylüyor ve kaldırmıyor. sanırım program gizili çalışıyor. bu programı naasıl silebilirim? yardım lütfen....!
  • ben kaspersky kurdum. ama lisansı ile ilgili bir problem çıktı. şimdi ise programı kaldıramıyorum. programın ikonu sağ altta görünmediği halde çalıştığını söylüyor ve kaldırmıyor. sanırım program gizili çalışıyor. bu programı naasıl silebilirim? yardım lütfen....!
  • İnternet bağlantım gitti ne yapmalıyım?

Pc nize virüs bulaşmış olaiblir o yüzdende nete giremeyebilirsiniz...
  • Merhabalar..

Modemim markası ttnet'in verdği AirTies rt-103TT modeli..

pc'mi açtıktan sonra ortalama 10/15 dakikada bir kesilme oluyor.ttnet'in arıza merkezini
    aradıgımda bana ayırıcıdan telefon bağlantısını çıkarmamı söylediler.Bende denedim.Ama
    bu seferde yarım saat,45 dakikada bir kesilme gerçekleşiyor.

Ne yapmam gerekir..Lütfen yardımlarınızı ve tavsiyelerizi bekliyorum.

Teşekkürler..
  • komşunun modemini dene onda problem yoksa modeminde sorum vardır ....modemde dorum oyksa hatta ...modem kablosuz mu?
  • Sorunun çözümü belli oldu.İşletim sistemimde kavo adlı bir virüs varmış.Yeni türemiş bu virüs,bilgisayarcı arkadaşım
    combofix isimli bir silme programı ile virüsü temizledi,modem eski halini aldı.Ayrıca bu virüs klavye ve mause'da
    kitliyormuş..

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Sorunun çözümü belli oldu.İşletim sistemimde kavo adlı bir virüs varmış.Yeni türemiş bu virüs,bilgisayarcı arkadaşım
    combofix isimli bir silme programı ile virüsü temizledi,modem eski halini aldı.Ayrıca bu virüs klavye ve mause'da
    kitliyormuş..

Teşekkürler.

quote:

İnternet bağlantım gitti ne yapmalıyım?

Pc nize virüs bulaşmış olaiblir o yüzdende nete giremeyebilirsiniz...

1. Sayfaya eklenmesi gerek
  • süper bilgiler yaaaa
  • arkadaşlar arama motorundan arma yapıyoruz ya daha sonradan bir harfe bastığımızda onunla ilgili girdiğimiz adresler gösteriliyor. nasıl sileceğim yardım edin ya olmuyor...
  • bilgiler için çok teşekkür ederim emeğine sağlık arkadaşım... ama benim bi sorunum var pc ile ilgili.. daha yeni topladım... bugün 6 gün yani ilk 3 gün güzel çalışıyodu sonra beklenmedik bi anda mavi ekran çıktı ses sonlandı sistem kapatıldı yazıyodu.. reset attım düzeldi bir kaç kere oldu aynı şey.. ama şu anda bi sorun yok.. benimde içime sinmiyo tekrar olurmu diye parçalarda bi sorun olabilirmi? son 2 gündür bi problem yok..

anakart: gigabyte GA-945GCM-S2L
    işlemci : dual core E2200 2,2 ghz 1mb önbellek
    ram : 1gb kingston 667 mhz ddr2
    hard disk:samsung 250gb sata 2 16mb önbellek

ve bu sistemde beklediğim hızı alamıyorum, daha önce pentium 4 kullanıyodum arasında çok bi fark göremedim.. fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: masum değiliz

arkadaşlar arama motorundan arma yapıyoruz ya daha sonradan bir harfe bastığımızda onunla ilgili girdiğimiz adresler gösteriliyor. nasıl sileceğim yardım edin ya olmuyor...

arkadaşım araçlar/internet seçenekleri ordanda gözatma geçmişi var. tümünü sil dersin kurtulursun. eğer toolbar da kullanıyorsan onunda yanındaki oka tıkla geçmişi sil var sil gitsin hepsi bukadar.
    istersen internet seçeneklerinde sayfaların hafızada tutulacağı gün sayısınıda 1 yada 0 yap. işin kolaylaşsın.

• Bu güzel ve işe yarar bilgileri emek ve zaman harcayarak derlediğin ve bizlerle paylaştığın için teşekkürler
  • çiçek gibi bilgiler
  • arkadaşlar ses kartım onboard ve bazen sağ taraftan cızırtı geliyor acaba tozlanma gibi bir şey olabilirmi.
  • selam arkadaşlar belki yeri değil ama bir şey danışmak istiyorum .yardımcı olursanız çok sevinirm.dün teknosadan asus marka bir laptop aldım .satan eleman ilk başlangıç ayarlarını yaparken batarya bitti ve fişe takıp devam ettti işleme.pc açılışında ekran kartı ile ilgili bir hata veriyor. elemanlar ne oldugunu çözemedediler ve bu gün asus merkeze danışacaklarını söylediler .sizce bataryanın bitmesi sinden kaynaklanan bir problemi vardır yoksa farklı bir şeymi.yardımlarınız için tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: as1000

selam arkadaşlar belki yeri değil ama bir şey danışmak istiyorum .yardımcı olursanız çok sevinirm.dün teknosadan asus marka bir laptop aldım .satan eleman ilk başlangıç ayarlarını yaparken batarya bitti ve fişe takıp devam ettti işleme.pc açılışında ekran kartı ile ilgili bir hata veriyor. elemanlar ne oldugunu çözemedediler ve bu gün asus merkeze danışacaklarını söylediler .sizce bataryanın bitmesi sinden kaynaklanan bir problemi vardır yoksa farklı bir şeymi.yardımlarınız için tşk.

sanırım o eleman işe yeni başlamış yada ilk ürününü satıyor :)) bataryanın bitiyor vaziyette olduğunu nasıl göremezsin ya, antika bi eleman belli..!
  • pfff. hll olsun. çok güzel çalışma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna

pfff. hll olsun. çok güzel çalışma.

Sağol dostum emek verdim baya zamanında :)
  • Arkadaşlar merhaba hepinize. Benim Sorunum ŞU ;
    Büyük boyutlu oyunlar oynarken bilgisayar donuyor ve tek care bilgisayarı kasadan kapatmak veya yeniden başlatmak oluyor. Ben sorunun Ses Kartından olduğunu düşünüyorum çünkü Counter-Strike'ı sessiz oynarken yani hoparlör fişi takılı değilken takılmadı uzun bi süre ve kapattım ama sesi açınca on dakika sonra gibi dondu kaldı ekran gene. Sorun ses kartında mı sizce yoksa çok mu ısınıyo veya daha başka birşey olabilir mi. Bir de aldığım adam bana sanal çift çekirdek olduğunu söyledi onunla bi ilgisi var mıdır? Küçük oyunlarda veya film izlerken bi takılma yok bu arada. Şimdiden Teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end26 -- 5 Aralık 2008; 15:58:03 >
  • mustang Çok tesekkuler . Bir sorum Olcak Bırde ben Bu sızın verdıgınız Youtube ye gırme yolunu denedım Oldu Cok tesekkuler . Bu ınternetın hızını etkılemez demı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.