Şimdi Ara

teklif formu hazırlama ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKK AACCCCİİİİİLLLLLLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz klima temizliği işindeyiz haftaya bir yere teklif formu hazırlıcaz ama nasıl yapacağımızı bilmiyoruz ne lazım ne yazalım arkadaşlar bi bilen varsa bir yardım edin çooook acil güne formu verecez lütfen sulandırmasın buda bizim ekmek teknemiz lütfen yardım.

MatLab ve OrCAD ile ilgili soru veya sorunlarınız için PM yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • up

MatLab ve OrCAD ile ilgili soru veya sorunlarınız için PM yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • Teklif formunda yapılacak iş ile ilgili deyatlar yazılır..Bir nevi proforma fatura gibi bir seydir..

Şablonlar var aslında nette..

İşe başlama bitiş tarihi,işçilik,garanti,varsa daha sonra yapılacak işlemler vs..

Edit:http://office.microsoft.com/tr-tr/templates/TC010472731055.aspx?CategoryID=CT061993371055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 11 Ocak 2010; 20:42:22 >
  • saol kardeşim bunu tıp merkezine verecez bir sorun çıkmaz değil mi ?çok önemli bu iş 1000 lira para söz konusu

• Fiyat teklif formu olarak hazırla işte..Neden sorun çıksın ki..

İlk önce telefonda ya da yüzyüze görüş fiyatta anlaşırsanız geç teklif formunu teyit etsinler sana sonra düzgün bir şekilde işini yaparak teslim et..

Ödeme şekli ve vadesini de mutlaka görüş..Herşeye tamam tamam deyip zor durumda kalmayın sakın..

Daha fazla destek gerekirse pm den ulaşabilirsin bana..

İyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su Firmamıza İsim Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.