Şimdi Ara

Tekleme sorunu Tekrar başladı (Atiker)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda civic 2005 model Vtec 2 aracıma Atiker Lpg sistemi taktırdım İlk günlerde felan hiç bir sorunum yoktu 15 gün sonra tekleme başladı ufak'dan başladı şiddetlendi 1000-2000 devirleri arasında hızlanırken yapmaya başladı sonra her devirde motor ısınınca titretiyordu ayarlar kontrol edildi rolantide ayar yapıldı tekrar denedik yine tekleme yaptı sonra bujileri değiştirdim yine tekleme devam edince ustaya gittim baktı enjektör yerlerini değiştirdi olması gereken şeklini yaptı 3-4 gün hiç bir problem yoktu çokda güzel olmuştu yine teklemeye başladı Dip gaz yapınca sallama yapıyor öyle hızlanıyor hızlandıkca kesip kesip bırakıyor keserek hızlanıyor bu sorunu artık çözmek istiyorum iyice başım ağrıdı Taksici arkadaşıma sordum Beyin'den yapar dedi sizce değerli forum üyeleri neden yapmaktadır ? Ben ustaya söylüyeyim onları kontrol etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_emre34 -- 10 Mart 2013; 23:17:25 >

• Degerli arkadaşım bu problem mekanık malzeme ile ilgili bir problem olabilir fakat pc program ayarları ve enj nozullarını kontrol etmeleri gerekir pm bilgi gönderirsen daha net yardımcı olurum
    saygılar
  • Bugün bir ayar daha yapıldı bakalım olucak mı sorun
  • Ayar yapıldı yine aynı tekliyor lanet olsun nerden başladı bu tekleme ya başka yerede götürmek istemiyorum aracı nasıl çözücez anlamadım git gel git gel bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_emre34 -- 12 Mart 2013; 0:46:21 >
  • Merhaba, Demek ki gittiğiniz yer arızayı bulamıyor yada ayarı beceremiyor. Sizde çoğu kullanıcı gibi aynı hatayı yapmayın, başka bayiye götürün aracınızı. Geçmiş olsun.
  • pm iletişim bilgisi vedim saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSC Performans

Merhaba, Demek ki gittiğiniz yer arızayı bulamıyor yada ayarı beceremiyor. Sizde çoğu kullanıcı gibi aynı hatayı yapmayın, başka bayiye götürün aracınızı. Geçmiş olsun.

Mehmet abi bir yere yönlendirdi oraya gidicem inş, sorunum çözülür birde şimdi gaz varken ötme problemi başladı normal dururken bip bip uyarı sesi veriyor inş 2 sorunumda çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet ustama Çok teşekkür ediyorum İlgi ve alakası için Özel mesaj'dan Sorunun Isı sensöründe olabileceğini söyledi ve beni CMR OTOGAZ'a yönlendirdi oraya gittim Cumhur bey arkadaşımız kendiside okursa teşekkürlerimi iletiyorum Tekrar ayar yapıldı ve laptop u bağlıyarak test sürüşüne çıktık ve ısı sensörü problemini gördü araç zaten benzine geçti kaputu açıp düzeltti test ettik biraz daha sonra dükkandan ısı sensörü değişti ve sorunum çözüldü araç benzine atma vs yapmıyor teklemede şuanlık yok ve olmuycak gibi , mehmet ustam,cumhur bey tekrar aradı konuştuk kendilerine ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Mehmet ustama Çok teşekkür ediyorum İlgi ve alakası için Özel mesaj'dan Sorunun Isı sensöründe olabileceğini söyledi ve beni CMR OTOGAZ'a yönlendirdi oraya gittim Cumhur bey arkadaşımız kendiside okursa teşekkürlerimi iletiyorum Tekrar ayar yapıldı ve laptop u bağlıyarak test sürüşüne çıktık ve ısı sensörü problemini gördü araç zaten benzine geçti kaputu açıp düzeltti test ettik biraz daha sonra dükkandan ısı sensörü değişti ve sorunum çözüldü araç benzine atma vs yapmıyor teklemede şuanlık yok ve olmuycak gibi , mehmet ustam,cumhur bey tekrar aradı konuştuk kendilerine ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim.
    probleminizin cözülmesi inanın beni cok daha mutlu etmiştir.
    saygılarımı sunarım bir problem olursa 7/24 ulaşa bilirsiniz .

• Hocam aynı sorun bende devam ediyor. 2005 Honda Jazz Atiket tekliyor. Isınında dahada fazla oluyor. Her kafadan bir sese çıkıyor. Atiker servisleride gaz ayarı yapıp bir kablo değiştiriyorlar okadar. Bir nebze faydası olsada sadece 1 gün sonra aynı sorun devam ediyor ne 2 kez buji değiştirdim 3-4 kez ayar yaptırdım. Tam sorun ne ise bulmak istiyorum...

@By_emre34
    @m_kan teknik
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

Hocam aynı sorun bende devam ediyor. 2005 Honda Jazz Atiket tekliyor. Isınında dahada fazla oluyor. Her kafadan bir sese çıkıyor. Atiker servisleride gaz ayarı yapıp bir kablo değiştiriyorlar okadar. Bir nebze faydası olsada sadece 1 gün sonra aynı sorun devam ediyor ne 2 kez buji değiştirdim 3-4 kez ayar yaptırdım. Tam sorun ne ise bulmak istiyorum...

@By_emre34
    @m_kan teknik

Hocam sizin manifold yapınız diğerlerinden biraz farklıdır yanlış montaj bu teklemeye sebep olabilir istanbul avrupa veya anadolu yakasında iseniz 2 yaka içinde bir usta tavsiye edeyim onlar sorununuzu %100 olarak çözecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.