Şimdi Ara

TEKKEN 7 (PS4 / PS4 PRO ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
12
Favori
47.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim tekken 7 de rage art ve rage drive oyundayken nasıl yapıyoruz pratik modda yapıyorum ama arcade ve Treasure Battle de yapamadım nasıl yapıyoruz yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
  • sinanyk S kullanıcısına yanıt
    her oyuncunun deyisk tus hocam. genelde r2 oluyor. oyuncu seçdikden sonra loding ekranindayken sol alt kösede yaziyor olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    loading ekranın rage artın nasıl yapıldığı tuşla yazıyor ama arcade ve diğer dövüşlerde rage art açamadım pratikkte açtım r1 bende rage art tuşu oyundayken r1 r2 l1 l2 hepsine basıyorum hiçbirşey olmuyor..
    Hocam canınız azken yapıyorsunuz di mi ? Üstteki can çerçevesi kırmızı yanıp sönmeye başladığında kullanılıyor rage art ve drive.
  • anomaly teşşekkürler can az kaldığında yapınca oluyor sağolun hocam..
    Önemli değil iyi oyunlar.
  • Bu oyunda iki kolla yan yana arkadaşımızla aynı ekranda oynayabiliyor muyuz arkadaşlar?

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    tabi oyniyabilirsin

• Su oyunda rage art nedir arkadas !

• Tekken serisi icin tam bir sacmalik olmus.oyunun icerigine aykiri olmus resmen..

• Katılıyorum. Rage olayı oyunun akışını bozuyor.
  • Arkadaşlar Tekken 7 standart sürüm sahibiyim gizli karakter çıkarma olayı var mı yoksa bu 36 karakterlemi oynuyacağız devil kazuya gibi karakter çıkarma var mı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarifsizNeden

Su oyunda rage art nedir arkadas !

Street Fighter ın yaptığı şeyi ilk Mortal Kombat X taklit etti, şimdi Tekken durur mu? Eksik kalmaması lazım.

Eski kitleyi kaybedişlerinin sebebini yanlış yerde arıyorlar, SF x Tekken denedi, yok Akuma koydu, Rage Art çıkardı, oyun yapısını, fiziğini bozdu.

Sorun başka yerde, Tekken oyun fiziğini bozdu, havada kombo yemek için süzülen, fizik kurallarına aykırı bir şekilde top gibi sekmeye yer arayan, çoluk çocuğu eğlendiren bir oynanış oldu, o gerçek Tekken isminin markalaştığı gameplay ve oyun fiziği yok.
  • quote:

Rage art özelliği bence gayet güzel, zaten canın çok az kalınca yapabiliyorsun koruma da olunca da yemiyorsun.

Oyuna yeni bir özellik eklenmiş işte, o olmasın bu olmasın nasıl olacak ki, o zaman yeni oyunun bir anlamı kalmaz ki tekken 3 tekken 4 oynayalım daha iyi.

Kombo da istemiyorsunuz, yeni nesil bir dövüş oyununda kombo olmazsa olmazlardan, raund boyunca sürekli aynı hareketleri yapıp dövüşmek mi daha zevkli yoksa değişik kombinasyonlu bir çok kombo ile dövüşmek mi zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: junis

quote:

Rage art özelliği bence gayet güzel, zaten canın çok az kalınca yapabiliyorsun koruma da olunca da yemiyorsun.

Oyuna yeni bir özellik eklenmiş işte, o olmasın bu olmasın nasıl olacak ki, o zaman yeni oyunun bir anlamı kalmaz ki tekken 3 tekken 4 oynayalım daha iyi.

Kombo da istemiyorsunuz, yeni nesil bir dövüş oyununda kombo olmazsa olmazlardan, raund boyunca sürekli aynı hareketleri yapıp dövüşmek mi daha zevkli yoksa değişik kombinasyonlu bir çok kombo ile dövüşmek mi zevkli.

Havada uçurtma gibi süzülen adamlara 566747747 hit kombo yapmak zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

quote:

Tekken 1 oynadın mı bilmiyorum, yukarı çapraza zıpladığında sanki gökyüzüne çıkıyor adam, aynı şekilde bir tekme falan yediğinde uçan balon gibi yukarı doğru çıkıyorsun, buna bakınca Teken 7 daha gerçekçi benim gözümde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

quote:

Tekken 1 oynadın mı bilmiyorum, yukarı çapraza zıpladığında sanki gökyüzüne çıkıyor adam, aynı şekilde bir tekme falan yediğinde uçan balon gibi yukarı doğru çıkıyorsun, buna bakınca Teken 7 daha gerçekçi benim gözümde.

1 ve 2 dandikti ama döneminin yine çok iyi birer oyunuydu, Tekken ruhu 3 ile oturdu, Tekken oynanışı bu seriden itibaren sevildi, isim yaptı, marka haline geldi, playstation 2de Tag Tournament ile iyice popüler oldu, ve 4ün çıkışıyla büyük değişim yaşayan seri o günden itibaren yavaş yavaş söndü, söndükçe mutasyona uğradı, iyice değişti oynanış. Ruhunu kaybettiğini, seriyi yakından takip eden herkes söylüyor.

• Ben kombo olmasin demiyorum , oyunun sonunu getirmissin adam bir tusla oyuna ortak oluyor ya da oyunu kazaniyor , bu senin oyun keyfini oldurmuyor mu ? Ayni anda ben tekme tusuna basicam o rage art tusuna , benim vurusum caninin cok az kismini goturecek ama adam oyunu kazanacak . Ve ben bundan keyif alacagim..

• Tekken 7 - Övgü Fragmanı | PS4

• 740.7 mb güncelleme gelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.