Şimdi Ara

Tekken 6 ve Tekken: Bloodline Rebellion Xbox 360'a Geliyor! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
725
Cevap
0
Favori
43.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wassup homie!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

Orjinalden alıntı: MHos

quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

@lecturer, yalnız birde şöyle düşün.
    Blood Rebellion geliştirilip PS 3 e o şekilde çıkarılacak olmasaydı PS 3 sahipleri de Tekken 6 nın arcade versiyonuyla idare edecekti. Kaldı ki 2 tane fıs karakter haricinde bir fark yok.
    Ben yine de aynı haberi IGN de görüp, 360 çıkış tarihlerinde Tekken 6 yazmadıkça bu habere pek doğru gözüyle bakmıyorum.

Tekken DR çıkmadan önce de Lili ye fıs diyorlardı
    ama gel gör ki müptelaları var ve çok seviliyor
    tepkili yorumlar yapmazsan sevinirim

Olay öyle bi boyuta kaymış ki hani değişiklik yapılmadan önce çıkacak olan oyun Tekken 6 değilmiş gibi.
    Lili iyidir diyelim, Dragunov nasıl. Hiç alıpta oynadığımı hatırlamam. Ya da yeni karakterlerden şişko Bob.
    Oyunun ana karakterleri dururken kimsenin onları alacağını sanmıyorum. Hadi alındı da iyi karakterler diyelim. Xbox 360 için çıkıyor olması o 2 karakterin eksikliğini hissettirmez. Sony yazık ediyor. Kim ne derse desin. Şahsen şu haber beni PS 3 ü en az 2010 yılında tekrar alana kadar satma durumuna getirdi.

Bak ben sürekli yazıyorum
    Ben bir Tekken fanatiğiyim Bob karakteri bile benim için çok önemli
    Zafina nın tırnağı bile önemli benim için
    En ufak detaya bile dikkat ederim çünkü bu oyun benim hayatımdaki en ama en önemli oyun
    2 konsolda da karşılaştırırm Xbox ta daha iyiyse Xbox alırım Ps3
    Dragunov ile çok iyi oynayanlar var kötü yada dandik kavramını kabul etmiyorum ama bu oyunun multiplatform olması ile ilgili görüşlerine kısmen katılıyorum

Ülkemizde Xbox un kopya konsol olduğunu düşündüğümüzde bu oyuna 3 ytl veripte oynama hayalleri kuran kişileride kınıyorum
    Benim gözümde Xbox ta çıkmasından değil de 3 ytl. veripte oynayacak olan kişiler yüzünden hem Tekken - hem de çaba göstermeyen PS firması - not aldı .

quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

tekken playstationda yıllardır çıkan bir oyun,
    bu ne ezikliktir ki bayram yapıyorsunuz.

eziklik ağır bir kelime
    ama sevinmekte haklılar çünkü elle tutulur bir dövüş oyunu hiç bir zaman olmadı Xbox ta hiç bir zaman
    Ne DOA ne VF, Tekken in tırnağı olamaz
    Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 9 Ekim 2008; 16:00:06 >

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters

• ps3'e çıkacak Tekken ile x360'a çıkacak Tekken bir birinden farklı,
    ama neticede farklıda olsa resmi olarak xbox konsoluna ilk defa Tekken çıkacak bu bile başlı başına ayrı bir olay,
    varsın Tekken 1'i çıkarsınlar devamı nasıl olsa gelir ,
    parasız konsol sevdalıların oyun konsolu xbox360 seni bize böyle kırılacak şekilde hazırlayanları bu haberleri duydukça daha fazla seviyorum,
  • Oyunun gecikme sebebi anlaşıldı.Her iki konsola sahip biri olarak çok sevindim bu habere.Blood Rebellion'da kalıversin artık...

Orjinalden alıntı: John Petrucci

Bravo Defected

Zaten Tekken 6 çıkmıyor ki PS3'e, 2 karakter eklenmiş başka versiyonu geliyor. Nasıl aynı gün anlamadım, bilmeden insanları galyâna getirmenin amacı nedir. Ps3'e çıkacak oyunun ismi Blood Rebellion, insanlar PS3'te 7 oynarken, Xbox360'ta onu oynuyor olacaksınız büyük bir olasılıkla. Hadi gözün aydın.

Not: Konuyla alâkası yok ama, dikkat ettim, bir insan 10.000'e yakın mesaj gönderir de, da'yı hiç doğru ayıramaz mı ya?

anlaşılamayan şey de bu
    Tekken 5 ve Tekken DR ile aradaki farkı bu konu başlığı altında anlayan varsa senide anlayacaklardır
    Tıpkı Street Fighter 2 ile Street Fighter 2' arasındaki fark gibi bu da

ama daha sonra güncelleme gelir mi gelmez mi bilemeyiz
    Bekleyelim görelim

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters

• SF ve MK beklentisi içindeyken Tekken haberi iyi oldu ben daha çok SF ve MK oynayacağım ama çıkması gerçekten iyi oldu...

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Hayirli Olsun Tekkencilere
    #Playstation
  • tekken ilk oyunu 1994 ortalarında cıkmıştı. PS versiyonu ise 1995 sonlarında cıkmıştı yani ps1'in ilk zamanları idi o zaman böyle 3d bir oyun ps gibi bir konsola geldigi bende 95-96da almıştım ilk konsolumu çıkan her oyuna seviniyorduk ana bu dreamcast'de yok onları ezelim felan diye bir cabam hiç olmadı burdaki tavırlar gerçekten ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 9 Ekim 2008; 17:56:06 >
  • İyide Tekken'in yeni oyunu gelmiyor ki 360'a, adamların uzun bir zamadır oynadığı eski oyun Tekken 6 geliyor. Yeni yapılan Blood Rebellion hala PS3'e özel bir oyun. Bunda çok fazla sevinilecek bir şey olduğunu sanmıyorum, öyle büyütülecek bir şey değil.

Orjinalden alıntı: hell knight

İyide Tekken'in yeni oyunu gelmiyor ki 360'a, adamların uzun bir zamadır oynadığı eski oyun Tekken 6 geliyor. Yeni yapılan Blood Rebellion hala PS3'e özel bir oyun. Bunda çok fazla sevinilecek bir şey olduğunu sanmıyorum, öyle büyütülecek bir şey değil.

Türkiyede kaç yerde kim oynamış merak ettim yeni eski dediginiz oyun sadece arcade için çıktı ve şimdiye kadar hiç bir konsol için çıkmamış ve bana bu oyunun türkiyede kimin oynayıp eskittiginide bir söyleseniz. Online oynuyacak adam akıllı bir oyun geliyor Xbox360'a ve konsolun live alt yapısıda çok iyi, burdaki mevzu eski yada yeni degil yada ps3 mevzusu degil ki, Mevzu: Tekken 6 Xbox 360 çıkıyor ama yorumların konudan uzak olması ilginç.
  • http://www.gamespot.com/arcade/action/tekken6bloodlinerebellion/video/6198830

buradaki linkdeki videoda xbox ve ps3 e çıkacak yazıyor ve oyun ismi kalın ve büyük puntolarda işaretledim.,

eğer burada yazan doğruysa tekken 6 nın yenisi ps3 ve xbox a aynı anda geliyor
  • Arkadaslar olay eski yada yeni sürüm değil.Genel değerlendirmeler Sony'nin artık Ms tarafından kendi kalesinde vurulabiyor olması.Önce FF simdi ise Tekken 6.Ms devamlı bir hamle yapma cabası içinde Sony ise resmen izliyor.
  • MGS ve GOW serisi de XBOX a gelirse şaşırmam artık

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Arkadaslar olay eski yada yeni sürüm değil.Genel değerlendirmeler Sony'nin artık Ms tarafından kendi kalesinde vurulabiyor olması.Önce FF simdi ise Tekken 6.Ms devamlı bir hamle yapma cabası içinde Sony ise resmen izliyor.

Ne izleyecek abicim adamlar harıl harıl exclusive oyun çıkarmaya çalışıyorlar.Kala kala Ps3 tekken 6 ya mı kaldı.Adamlar zaten herşeyi parta ile satın alıyor.Amaç ps yi çökertip oyuncuları konsol platformundan koparıp tekrar asıl para kazandığı pc platformuna yöneltmek.

sony_55

2 taraftada exclusive var.Ama 2 tarafta yılların exclusive oyunlarını kaybetmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.MaD -- 9 Ekim 2008; 18:29:24 >

Wassup homie!!!!
  • Yahu MGS GOW GT5 gelir falan diyenler herhalde oyuncaklar ülkesinde yaşıyorlar
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.