Bazı bakkallar paketin içinden tek sigara satıyorlar 25 Kuruş gibi paralara. Acaba bunun suçu nedir ?,
bırak napıcan satsın uğraşmayın böyle şeylerle
Yer Diyarbakır. %85 hatta daha fazla denebilir bütün mini market tarzı yerlerde bulabilirsiniz. Televizyonlarda görürsünüz kaçak sigara getirirken yakalananları ama Diyarbakır'da ofis adında bir semt var oranın uzun 2 caddesi vardır. O caddeler üzerinde seyyar tezgah halinde istediğiniz kaçak sigarayı bulabilirsiniz. Zabıta , polis öndelerinden geçiyor.. Buraya gelince gördüm yani
Durum şudur ki cezası var deniyor ama her yerde uygulanmıyor
bizim burdada var 75krşa satıyor nerden biliyon demeyin gecen gördüm biri aldı alanlar hep 15 yaşında çoçuklar aklı başında adam almaz zaten
quote:
Orijinalden alıntı: felaj
bizim burdada var 75krşa satıyor nerden biliyon demeyin gecen gördüm biri aldı alanlar hep 15 yaşında çoçuklar aklı başında adam almaz zaten
Demekki insan büyüyünce aklı büyümüyormuş..
Bende 16 yaşındayım, paket bitince alıyorum tek dal.
ankarada nerdeyse bütün bakkallarda satılır tek sigara
her durumda Dal'da olsa pakette olsa 18 yaş altı birine satması yasak, 15-16 yasindakilere satıyorlarsa şikayet edin
Güzelbahçe'de vardı sanırım.
yasakmı istanbul her 5 bakkaldan. marketten vs. en az 2 tanesinde dal sigara bulursunuz zaten hep14 ile 17 yaş arası gençlik alıyor
oho ne diyosunuz siz bizim lisenin arka bahçesinde sigara partisi yapıyorlar geçen sene ilkokulda pisirik tipler koca sigara tüttürüyorlar
geçen sene üniversitenin kantininde satılıodu yaçok para var o işte bi paket sigara 4 lira adam20 taneyi 50 kuruşdan satınca 10 lira geçio eline günde 2 paket geçse kar 12 lira ayda 360 lira:D
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
Güzelbahçe'de vardı sanırım.
Merak ettim şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Dwight Stifler
quote:
ben sana bişey mi dedim bizim burdakiler böle ceplerinde para yok eline para geçince alıyolar bitane bakarsan tek olarakta senin yaşlardakiler alıyolar hep ben hiç görmedim 30 yaşında adamın tek sigara aldını
geçen biri ceza altı 6 ay ama cezası ertelendi.habertürkte okumuştum sanırım
biz hiç uğraşmıyoz koyuyoz ortaya 50 krş 4 kişi 2 tl ye gaulosse alıyoz sonra kişi başına 5 sigara düşüyo böylelikle tanesi 10 krş a geliyo
quote:
kardeş sen bide vanı gör ben diyarbakırlıyım ama van merkez kacak cenneti diyarbakırda 1.25 tl olan kacak sigara van merkezde 75 krş
quote:
Orijinalden alıntı: Dwight Stifler
quote:
Evet şuan şahit oldum.
18 yaşından küçüklere satılıyorsa şikayet edebilirsin ama 18 yaş büyükler alıyorsa bi suçu yok
Eskişehirde hiç yok rastlamadım.. olsa keşke güzel mantık yanında çok para yoksa bozuklarla alırsın idare eder biraz