Şimdi Ara

tek katlı baskı devre çıkaran ve simülasyon yapan program lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana tek katlı baskı devre çıkaracak ve simülasyon yapacak program lazım proteusun hangi sürümü yapıyo veya başka program varmı daha önce yazdım ama acayip bir link verdiler indiremedim

• arkadaşım ben anlatamadım herhalde sizin verdiğiniz linkteki preteus 2 veya daha fazla katlı çıkaruyo bana tek katlı çıkaran lazım yani yollar kesişmeyecek bana hazır olacak sizin gönderdikleriniz daha profesyonel yani onu benim elle ve ya pnp kağıdıyla yapmam imkansız onların özel makinaları var elle yapılabilir ama çok zahmetli dezavantajı devrenin büyük olması ama buda benim için önemli değil varsa tek katlı çıkaran program lazım
  • ??????

tek kat çizersen tek kat olur.
  • arkadaşım ben devreyi çizip simülayonu yapıp footprintleri ve kılıfları atıktan sonra simülasyonu yapıp sadece alt tarafı yani mavi çizgili baskı devre istiyorum o program hem kırmız hemde mavi çizgi gösteriyo bana sadece mavi çizgi lazım böyle birşey yoksa da önemli değil artıl kemdimiz pcb ortamında yapacaz mesajlerın için teşekkür ederim
    herkese iyi çalışmalar....
  • mehmetaaaa,monitorün renk ayarlarıyla oynayarak kırmızılarıda mavi yapabilirsin.Yada aşağıdaki daha zor yöntemleri deneyebilirsin.
    Alıntı:(Teşekkür borcumuz elbetteki)
    Proteus da Tek yüzlü çizim için: autoroute -edit strategies-
    istemediğin katmanı none kısmına getirirsen açık olan renkde
    yada layera tek yüzlü olarak çizim yapacaktır.

Şematikten pcb ye çevirecek arkadaşlar için:
    Önce şematikdeki elemanları birebir alarak kılıflarını incelemeleri
    gerekir daha sonra kütüphaneden bu yada buna yakın kılıflar eklenir ve
    kısa devre olması gereken bacaklar arası netler oluşturulur ve auto route seçeneği seçilir.

Bir başka tavsiye nasihatı:
    Tools / Auto Router / Edit Strategies /Pair 1 (Hoz) ve Pair 1 (Ver) aynı katman olsun.
    Diğer Pair 'lar NONE.
    Bu işlemi hem tactics: signal hem de tactics: power icin yapmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 8 Ekim 2005, 12:27:31 >

• bana yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim ama ben proteusu kullanmayı biliyorum zaten dediklerinizide yaptım ama olmuyor par1 hor. istemiyorum yani bana sadece tek bir renk lazım yani hem vertical hemde horizantal aynı renk olacak ve birbirleriyle kesişmeyecek proteusun örnek devrelerinde yaptım olmuyor ayrıca ben proteus 6.2 yi kullanıyorum msn adresim mehmetaa16@hotmail.com burdan iletişime geçelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır arkadaşlar ben problemi çözdüm hepinize çok teşşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.