böyle bir başlık yoktu sanırım ... nette ortalama fps olarak bir çok karşılaştırma mevcut aslında ama kullancı uygulaması olarak ss li veya videolu paylaşım yapabilirz burda , özellikle tek kart ta 60 fps limiti altında kalıp CF de bu limiti aşabildiğimiz oyunları vurgularsak fayadalı olacaktır diye düşünüyorum ( karşılaştırma yapılırken driver , işletim sistemi ve pc donanımlarıda paylaşılırsa güzel olur )
şimdilik 4 oyundan oluşan bir video hazırladım ben , vsync açık ve kapalı durumlarıda var ( bu arada belirtelim ati driverdan zorlama vsync açmak pek bişey ifade etmiyor 3doverrider dan açarsanız tam olarak senkronizeye ulaşabiliyorsunuz , özellikle cf deki stuttering sorununa kesin çözüm diye düşünüyorum )
Ya bende ya da videoda sorun var ki izleyemedim dostum. Bir kontrol eder misin ?
bir sorun gözükmüyor bende
cozunurluk 1680 olunca cf pek farketmemis.ben 1920x1080'de deus ex, a.creed brotherhood ve bf3'de dusuk fps goruyorum son ayarda mesela brotherhood 40 kusur goruyordu bazi yerlerde.bf3'de 30 gordum ama beta oldugu icin cf destegi iyi degildir dediler.fear3 tek kartla oynanmiyordu simdi oynaniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
cozunurluk 1680 olunca cf pek farketmemis.ben 1920x1080'de deus ex, a.creed brotherhood ve bf3'de dusuk fps goruyorum son ayarda mesela brotherhood 40 kusur goruyordu bazi yerlerde.bf3'de 30 gordum ama beta oldugu icin cf destegi iyi degildir dediler.fear3 tek kartla oynanmiyordu simdi oynaniyor.
ben monitorden dolayı deneyemedim , o çöz. içinde senden bekliyoruz aslında burdada farkediyor baya , 4 oyundada denediğim ayarlarda tek kart 60 fps limiti altında kalıyor cf yapınca limitin bir hayli üstünü görebiliyor , 4xAA açık tabi
çok güzel konu olmuş...bişey sorucam şimdi 6850 cf yapsak 560 ın yada 570in performansının yukarısınımı verir yoksa aşağısındamı kalır?
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
bf3 beta olmasına rağmen bende cf perf. çok iyiydi her iki kartta %100 kullanılıyordu..
bana göre tek kartla çok akıcı olmayan hd6870 cf ile fps değerleri çok akıcı hale geliyordu..