Şimdi Ara

Tek Gözde Kanlanma, Bilgisi Olanlar YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
44.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler göz doktoruna gitmeden size danışmak istedim konuya gelirsek sol gözümün beyaz tabakasında hafif yayılmış bir şekilde kanlanma var ama sağ gözde bir sorun yok ben de telaş ettim bilgisi olanlar yardım edebilirmi?

Edit:Sağlık bölümünede konu açtım ancak pek giren olmadığı için oraya yanıt alamadım.

-Ciddi olmayan dalga geçecek olan mesaj atmasın

• göz bozukluğu olabilir astigmat-miyop gibi çok uzun süre gözleri yoracak işlerle uğraşıyorsan olabilir,gözlerde sulanma oluyor mu ?
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

göz bozukluğu olabilir astigmat-miyop gibi çok uzun süre gözleri yoracak işlerle uğraşıyorsan olabilir,gözlerde sulanma oluyor mu ?

Sulanma değilde kaşıntı bazen çok fazla oluyor bu aralar fazla çalışıyorum birde 1 2 haftadır var kanlanma
  • aynı olay bende de var sağ gözümde sol tarafa bakınca belli oluyor yoksa içerde kalıyor kanlanmış kaç aydır aynı geçmedi
  • İşin ilginç tarafı ağrı sızı da yok aynaya baktığımda belli oluyor sadece
  • Bende 5 yıldır var aynı sorun.Gitmediğim doktor kalmadı hepsi alerji diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Bende 5 yıldır var aynı sorun.Gitmediğim doktor kalmadı hepsi alerji diyor.

Bikaç güne göz doktora gidecem umarım kalıcı birşey değildir çünkü hiç hoş durmuyor
  •  Tek Gözde Kanlanma, Bilgisi Olanlar YARDIM LÜTFEN!!!
  • ben yazın geceleri ışığı söndürüp pc kullanırdım. 1 kaç gün sonra gözde kanlanma başladı. ilk başlarda dedim ışıksız pc kullanmaktan değildir 1 hafta daha kullandım bu şekil baktım olacak gibi değil geceleri ışık açık devam ettim göz 2 günde kendine geldi. gözünü bir şekilde çok yoruyo olabilirsin.
  • Bir tanıdıkta vardı. Beyaz kısım tamamen kırmızılaşmış. Eğer yanlış hatırlamıyorsam kılcal damar patlamış öyle olmuş.
    Erkenden yatıp dinlen geçmezse doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist

Tek Gözde Kanlanma, Bilgisi Olanlar YARDIM LÜTFEN!!!

Yok allahtan bukadar fazla değil

gözün yuvarlak kahverengi kısmının altında hafif yayılmış kırmızılık var

Not : resmi görünce tırstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluksoy

Beyler göz doktoruna gitmeden size danışmak istedim konuya gelirsek sol gözümün beyaz tabakasında hafif yayılmış bir şekilde kanlanma var ama sağ gözde bir sorun yok ben de telaş ettim bilgisi olanlar yardım edebilirmi?

Edit:Sağlık bölümünede konu açtım ancak pek giren olmadığı için oraya yanıt alamadım.

Son durum nedir? Bende de suan ayni sorun var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    Daha 2 hafta önce aynı sorundan kardeşimi götürdüm doktora.kılcal damar patlamış 4 tane damla verdi 3 günde geçti çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum ama doktora gitmeyi ihmal etme

• benim gözümde 5-6 senedir var. Ateşlenip gözüme kan inmişti. O gün bugündür geçmedi. Kaç farklı doktora gittim geçmeyeceğini söyledi. Damla verdiler ama yararı olmadı. Güneşe filan çıkınca kırmızılık artıyor. Belki sende de böyle bir şey olabilir. Kaç senedir nazarlik olarak duruyor. edit: 2011 konuşuymuş meğer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui-Generis52 -- 28 Eylül 2014; 11:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

quote:

Beyler göz doktoruna gitmeden size danışmak istedim konuya gelirsek sol gözümün beyaz tabakasında hafif yayılmış bir şekilde kanlanma var ama sağ gözde bir sorun yok ben de telaş ettim bilgisi olanlar yardım edebilirmi?

Cevap alamazsin o arkadastan artik.2 sene once kor olmustu. Sonrada intahar etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

quote:

Cevap alamazsin o arkadastan artik.2 sene once kor olmustu. Sonrada intahar etti

bende vardı aynı durum , doktora gittim geçti yorgunluktan vs oluyormuş , bazı insanlarda oluyor o kılcal damarlar hassas olursa göz yorulunca kızarırmış , ve bide güneşe bakınca uçuşan haşereler görebilirsiniz yada çok parlak bi yere bakınca ama senede en az 1 kere muayneye git kardeşim sıkma canını bi sorun yok ben kafama taktım 1 ayda psikolojiyi bozcaktım

• Pc basında cok kaldıgından olabilir veya uykusuzluk bugun pcyle ugrasma iyice dinlen sabaha gecmezse doktora gorun

Konu 2011den kalmaymıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 28 Eylül 2014; 12:03:45 >
  • gözüne ışık tut
    bakamıyorsan menenjit olabilir

bakabiliyorsan konjonktivit - kirpik dibi iltihabı falandır
  • Mangekou Sharinganı açmıçsın. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.