Sizin onerileriniz nedir beyler? Ben acikcasi tek forvetten yanayim. Performansina gore baros veya elmanderden hangisinin 11 oynayacagi degisir
Çift! Yanlış...
Hey gidi hey, ne oynardık be.
Tek
Fatih Terim in tek forvet oynatacağını düşünüyorum.
Felipe Melo Sabri-----------------Selçuk
Kazım----------------------Yabancı
Baros[Elmander]
Kazım ın oynatılacağını ve ortasahanın da bu şekilde olacağını düşünürsek tek forvet oynamaktan başka seçenek kalmıyor.
Genel olarak tek santrafor severim ama rijkaard döneminin getirdiği kötü alışkanlık, tek bir sisteme bağımlılık olmamalı. yeri gelir çift santrafor olur yeri gelir tek defansif ortasaha olur. maça göre hatta maç içinde yeri gelince değişmeli.
defans ve orta sahaya yabancı alırsak zaten ilerde elmander - baros oynayamazki , yabancı sınırına takılıyoruz ... türk forvet alırlarsa olabilir yada kazım oynar
Arda gittiği için artık istesek de çift oynayamayız. Zaten çift forvet oynayacak kadromuz da yok.
quote:
Orijinalden alıntı: John Locke
Arda gittiği için artık istesek de çift oynayamayız. Zaten çift forvet oynayacak kadromuz da yok.
ardanın yerine tabi adam lazım ama direk arda ile alakası yok bunun elimizde türk golcü yok , sorun bu
bu donemın taktiği 4-2-3-1 olmalı baroş un arkasına kazım diego ve arshavin olursa tadından yenmez
Çift forvet isterim fakat çift forvete ne eldeki durum izin verir ne de Fatih hoca oynatır.
Arda'nın gitmesinden sonra yabancı forvet alınacağını zannetmiyorum. yerli forvet bulabilirlerse ki yok nasıl olacak bu iş yerli ransferinden bahsediyor hep sinyor Terim.alınacak yerli kaldı mı ?
Tamam ben de isterim 4-3-3 oynayalım. İki tane içeri yardıran kanat forvet bir tane normal forvetle oynayalım ama olmuyor işte. Onun için çift!
3 forvet iyi olur aslında.Zaten adam akıllı kanat oyuncumuz yok.