Şimdi Ara

Tek eşlilik mi, çok eşlilik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Tek eşlilik mi, çok eşlilik mi ?

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2013)
Giriş

Tek eşlilik mi, çok eşlilik mi ? Tek eşlilik mi, çok eşlilik mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 8 Aralık 2013; 2:39:55 >

• O ne lan? "1 kadının dırdırına, çenesine ömür boyu katlanmak mı?" diyorsun, onun yerine gidip on kadının dırdırını çekeyim diyorsun. Birini bile çekemezken, çoğunu nasıl çekeceksin? Bu yüzden eşsizlik en iyi seçenek. Eşsiz olmak, eşi benzeri olmamak en iyisi.
  • bi' tane olsun ama benim dünyam olsun..

• 1 kadinin cenesine dirdirina katlanmak mi?
    Yas kac sincap?
    Sevdigim biriyse dirdiri olmaz bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadinlar da 2 kocayla takilsin o zaman. Senin 10 kadina ilgi gosterirken kalan vakti diger kocasi gostersin. Kabul edersin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Kadinlar da 2 kocayla takilsin o zaman. Senin 10 kadina ilgi gosterirken kalan vakti diger kocasi gostersin. Kabul edersin herhalde

Öylesi var mı ya? Diğer kocası da kabul ederse niye olmasın lan. Gayet mantıklıymış.
  • 1 taneden aldığın huzuru 10 taneden alamadıktan sonra ne gerek var ben 1 taneden yanayım ah ah sevdiceğim benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

O ne lan? "1 kadının dırdırına, çenesine ömür boyu katlanmak mı?" diyorsun, onun yerine gidip on kadının dırdırını çekeyim diyorsun. Birini bile çekemezken, çoğunu nasıl çekeceksin? Bu yüzden eşsizlik en iyi seçenek. Eşsiz olmak, eşi benzeri olmamak en iyisi.

Bir kadının dırdırını 3. aydan sonra çekmeye baslarsın. Sen de maksimum 3 ay takılırsan dırdır çekmezsin.

Mantıgı anladın ?
  • forum baya duygusal çıktı iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

O ne lan? "1 kadının dırdırına, çenesine ömür boyu katlanmak mı?" diyorsun, onun yerine gidip on kadının dırdırını çekeyim diyorsun. Birini bile çekemezken, çoğunu nasıl çekeceksin? Bu yüzden eşsizlik en iyi seçenek. Eşsiz olmak, eşi benzeri olmamak en iyisi.

Bir kadının dırdırını 3. aydan sonra çekmeye baslarsın. Sen de maksimum 3 ay takılırsan dırdır çekmezsin.

Mantıgı anladın ?

Valla ben bi üç aylık sipariş edeyim o zaman. Bizimkileri genelde pazartesi alıp perşembe iade veriyorum. 3 ay dırdır etmeyen kadın, uzun ömürlü süt (UHT) gibi bir şeymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

1 kadinin cenesine dirdirina katlanmak mi?
    Yas kac sincap?
    Sevdigim biriyse dirdiri olmaz bunun.

Forum da sanırsın nüfüs müdürlügü

Herkes de bir yaş sorma merakı

Yarın diğer bütün bilgilerimle beraber adresine fakslarım jack
  • quote:

quote:

Kadinlar da 2 kocayla takilsin o zaman. Senin 10 kadina ilgi gosterirken kalan vakti diger kocasi gostersin. Kabul edersin herhalde

Öylesi var mı ya? Diğer kocası da kabul ederse niye olmasın lan. Gayet mantıklıymış.

Oldugunu sanmiyorum da hep kadin acisindan bakiliyor olaya. Bir de kendi acindan bak bakalim nasil oluyormus

• Onu bunu bilmemde;

Kovana arı lazım,
    Horoza darı lazım,
    Bana bi karı lazım,
    O da bu ara lazım.

• quote:

Başuvuruları ben almıyorum

Bu işin basvurusu, kaubulü yok

İsteyen çok eşli olsun, isteyen tek eşli

İsteyen 7 kocayla takılsın

Ben kendi hayatıma ve kadınlarıma bakarım
  • Cok eslilik kadar sacma bir sey olamaz. Evlilik dedigin sey, birbirini seven iki insanin hayatlarini birlestirmesidir. Cok eslilikte kadin resmen ikinci sinif insan konumuna dusuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.