Şimdi Ara

Tek cilt mi ayrı ayrı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yüzüklerin Efendisi ve Yerdeniz serilerini okumak istiyorum. İki kitabın da tüm kitaplarının toplandığı ciltler mevcut. Kullanan varsa eğer bu ciltlerin kalitesi nasıldır ? Tek tek mi almak iyidir tek cilt olarak mı almak iyidir ?

• Merhaba, bahsettiginiz iki seriyi de once normal ince kapakli kitaplardan okuyup sonrasinda kutuphanemde bulunsun istedigim icin ciltli olanlarini almistim. Sonrasinda yerdenizi ciltli olandan tekrar okudum. Yuzuklerin efendisinin ciltli kitabina dokunmaya kiyamiyorum.

Simdi öncelikle sunu belirtmekte fayda var. Okumaya kolayligi acisindan kesinlikle ciltli olanlari ONERMİYORUM. Zaten onlari yaninizda tasimakta da zorluk cekersiniz ev disinda okurum diyorsaniz. Kaldi ki yuzuklerin efendisinin ciltli kitabinin puntolari biraz kucuk. Okuyan arkadaslar biraz gozu yordugunu soyluyorlar. Yerdeniz de bu durum soz konusu degil fakat yuzuklerin efendisi ve yerdeniz ciltli kitaplari arasinda bi kalite farki var. Yuzuklerin efendisi şömizli bir kitap, evladiyelik. Yerdeniz ise sadece karton kapakli , 6 kitap bir arada kitabi gibi.

Hepsinden onemlisi ise su , fantastik kurguya asina degil iseniz kitaplari sevememe gibi bir durum ortaya cikabilir. O zaman tek tek ince kapaklilari alip okumanizda fayda var.

Ayrica dedigim ciltli olanlari (ozellikle de yuzuklerin efendisi) pek okuma kolayligi saglamayacaktir.

Serileri cok seviyorsunuz ve koleksiyon amaciniz da varsa o zaman kesinlikle ciltli olanlari alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alptekin111 kullanıcısına yanıt
    Fantasik kurgu seviyorum. Açıkçası tek tek aldığım kitapları uç kısımları aşınınca canım sıkılıyor :) Kütüphanede de ciltli olanlar daha hoş durur diye düşünüyorum. Otostopçunun Galaksi Rehberi var elimde, tamam çok kalın ama çok da güzel duruyor.
  • 1000 sayfa kitabı taşımak zor olur ama kütüphaneye böyle 10-15 kitap koyunca da çok güzel görünür. Tavsiyem ciltli olanları alman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle başka film var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.