Şimdi Ara

Baskısı çok eski olan bir kitap alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R'den 4 tane kitap siparis ettim. Sofie'nin Dünyası'na dikkat etmemisim baskı yılı 2002'ymis.

Baskı hatası falan çok olur mu ? İptal mi etsem acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 17 Şubat 2014; 3:02:34 >

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum en fazla sararmıştır.

edit: ha bu arada tek baskısı var kitabın değil mi? Ben öyle anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Şubat 2014; 3:00:11 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Kitap bu işte. Normalde bu kitabın 2013 baskısı da yapıldı.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=8922&sa=161167879

Acaba 2002 ile 2013 baskısı arasında fark var mıdır ? Genelde ilk baskılarda hep yazım imla hatası oluyor da onun için dedim. Bütün siparisi iptal etmem lazım, karta paranın iade olmasını beklemem lazım. Yani 1-2 hafta ugrastırır beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Kitap bu işte. Normalde bu kitabın 2013 baskısı da yapıldı.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=8922&sa=161167879

Acaba 2002 ile 2013 baskısı arasında fark var mıdır ? Genelde ilk baskılarda hep yazım imla hatası oluyor da onun için dedim. Bütün siparisi iptal etmem lazım, karta paranın iade olmasını beklemem lazım. Yani 1-2 hafta ugrastırır beni.

para 3 günde iade oluyor. Ancak sanmıyorum size eski bir kitap gönderekceklerini

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Hata oluyor diye yaklaşman iyi değil, zira birinci baskı kitaplar daha değerli oluyor. Bu arada 2013 baskısı varsa onu yollayacaklardır. Hani şey gibi düşün, çok iyi bir kitabın, çok tutmuş bir kitabın sende birinci baskısı var, insanlar 30u belki 50yi okurken.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum belki siteyi güncellememislerdir. İptal etmeye gerek yok. Gelsin de okuyalım bakalım.
  • Önemli olan içindekiler dostum sen okumana bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap ellerinde yoksa yeni baskıya geçiş yapıyorlar. Genellikle kolesikyoncular eski basım tercih ediyorlar.
  • Belki yanılıyorumdur ama bu kitabın 94 yılındaki baskısını gördüm 8 yılda olabildiğince hataları düzeltmişlerdir
  • acikcasi ben eski basimi daha cok seviyorum sayfalar daha hos geliyor ama tercih meselesi iciniz rahat etmiyorsa yenisini tercih edebilirsiniz onemli olan aklinizin digerinde kalmamasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha işleme bile almamıslar. Bu kitaplar gelmeyecek herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.