Şimdi işte güçte çalışmak istemiyorum artık. Oteller bölgesinde seneye bu aylarda triplex villam yapılıyor. 100-150 metre karşısı deniz ve sahil boyunca 5 yıldızlı otellerle ve alışveriş merkezleriyle dolu hep turist lokasyon çok canlı. değer olarak hatrı sayılıır bir para ama ben satmak istemiyorum gelir kapısı elde etmek istiyorum. Airbnb kanunları da değişti artık turizm bölgesindeki müstakil ev ve villaların değeri çok artacak bu sayede çünkü site içerisindeki ev veya dairelere airbnb yapmak baya zorlaşacak artık. Ne diyorsunuz arkadaşlar airbnb yapan bu konulara vakıf biri var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 26 Nisan 2024; 22:26:18 > |
Tek çarem airbnb kaldı

-
-
Burası türkiye ve yaşadığın yer de dünya; bişey olur inşaat durur veya bi anlaşmazlık çıkar, temel bile atılmadan çeker gider.. inşaat biter ve belki senin ömrün de biter de oturmak, yararlanmak nasip olmayabilir... bunu demek istedim..o yüzden tapu eline geçince bunu napıcam diye dertlenmeye başlayabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Nisan 2024; 18:21:7 > -
ne yasiyon birader sen zaten tapulu arsam muteahhitle anlasildi bana yorma diyon da sen de hic yok belli
-
Dh de zaten sana bu konuda tavsiye verecek cok adam var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dusunsene 1 milyon 250 bin dolarlik villan var bunu degerlendirmek istiyorsun sonra gidip konu disina konu aciyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm neyi çekemiyonuz ben anlamıyorum. ben airbnb getirisi nasıldır yapan var mı onu soruyorum belki çıkar biri
ki daha olmadı da seneye baharda yapılacak neyse ilginç ya herkes nefretle dolmuş burda
-
Hocam hayali güzel ama şimdi ondan yazdım
brom yap bi sepet, içinde temettü veren hisse de olsun, tr'de 1+1 dört beş adet ev de olsun kira getirisi, eurobond-altın fonu da olsun, abd'de usd kira getirili konut da olsun, al-sat yapmak için keş para da olsun. o kadar parayı tek bir şeye bağlama ne olacağı belli olmaz.
-
peki kardeş sağ ol ama dediğim gibi antalya'daysan da gelip gösteririm yeri bizde yalan olmaz. bu forum hiç ummadığın bilgili adamlarla dolu. uğramaz uğramaz ciddi konularda gelir uğrar yazar. eskiyiz burda bakma bir grup bazı ezik loser troller var. onlar yok etti zaten burayı.
-
yok reis. borsada size hep buz dağının görünen güzel yüzünü gösteriyorlar. 10 sene önce alsaydın şu kadar olacaktı diyorlar ama dolu batan hisseyi kimse söylemiyor. ne kadar takip etsen analiz yapsan da kumar. bir tek eurobond risksiz yani onun da var tabi ama borsa gibi değil.
ha tamam batmayacak sağlam kemikleşmiş koç iş bankası vs gibi şeylere uzun vadede girilebilinir eve temettülerle de lot da arttırabilinir belki ama ama yine de benlik değil.
borsanın tavan yapması için faizin düşmesi lazım. ayrıyetten zaten şu an görünür de değer biçilen para belki 5 sene sonra satılacak belki de daha düşük bir fiyata. çünkü emlak da artık düşüyor, düşecek bu faiz ortamında. gerçi burda turistler yabancılar alıyor ama burayı pek satma taraftarı değilim.
buranın değeri de asıl airbnb'den gelecek. şu an ki yasayla airbnb yapmak artık zorlaşıyor sadece müstakil villalarda çok kolay bu da talebi çok fena arttıracak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 26 Nisan 2024; 22:25:45 >
-
Kaliteli bir yaşam için her sabah;
Erken kalk✅
Yeni bir dil öğren✅
Yazılım öğren✅
19 litre su iç✅
Kendi holdingini kur✅
Kendine güven✅
Bu ulkede hersey bir garip isliyor. Dunyanin bircok yerinde Airbnbde tutmak istediginiz evi uygulama uzerinden tutarsiniz. Turkiyede buda bir garip, ev sahibi onaylarsa yada onaylayip vazgecedebiliyor. Takvimde bos olan evvtutulamiyor vs, musteri kasmak icin. Bir nevi Taksicilik gibi musteri seciyorlar. Evi size ayirip baskasi sizden daha uzun istemisse sizi iptal edebiliyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Antalya'ya gelmek isterim hocam hayatımda hiç gitmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 26 Nisan 2024; 23:10:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Dh de zaten sana bu konuda tavsiye verecek cok adam var
|
Dusunsene 1 milyon 250 bin dolarlik villan var bunu degerlendirmek istiyorsun sonra gidip konu disina konu aciyorsun
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X