Şimdi Ara

TEK BİR MAÇTA 360 DERECE DÖNMEK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek bir karşılaşmada Muslera (Galatasaray'ın 3 sezondur TÜM başarılarında BAŞROL) ortalama bir performans sergilediği için taşa tutuluyor, eleştirilmekten beter ediliyor. Kaleciliğinin eleştrilmesi yanısıra birde dünyadaki büyük takımların kalecileriyle kıyaslanıyor. Casillas sizce Real Madrid taraftarları için nekadar önemlidir? Son karşılaşmada 5 gol yiyen kaleci şuanda sıralamalarınızda kaçıncı sırada ? Casillas kaleci mi ? Takımınızda oynayabilir mi? Okadar çok şeyi ıskalıyoruz ki, sırf dikkat çekmek için saçma sapan konulara maruz kalıyoruz.

Muslera son yıllarda takımımıza gelen en iyi futbolcu, buna kuşkusu olan son 3 yıldır hiçbir futbol maçımızı izlememiş demektir.

Kariyerinde hiçbir bireysel başarısı olmayan bir dolu kaleci Musleradan üstün görülüyor. Dün geceden sabaha kadar 50 tane Ochoa konusu açılmış. İnsanlar TEK BİR MAÇINI izledikleri Meksikalıya aşık oluyor Muslerayı satıyor hemen Ochoa'yı alıyorlar.

Şaşırmamak gerek çünkü TEK BİR MAÇTA futbolculuktan çıkarılan Muslera ile Tanrı ilan edilen Ochoa'nın değeri tartışılamaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dostum 360 derece dönünce başladığın yere gelmiş oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cuvaldizi biraz da kendinize batirin.

Yazdiklarina da katiliyorum kesinlikle.

Tıkladığınıza pişman olmazsınız.Güzel bir hatıra.
  • 2 OCHOA konusu var, birisi bir üye arkadaşımız diğeride ben tarafından açıldı.
    50 tane falan yok ABARTMAYIN, insanlar ihtimaller üzerine konu açıyor ki bunu KISITLAYAMAZSIN

Benim açtığım OCHOA konusuda 17 EYLÜL 2013 tarihlidir, sadece hortlatıldı, yani dünden beri 1 tane açılmış.

Bi araştırın, bi abartmayın, Muslera şartlar dahilinde gidebilir, gidincede ede ödö etmeyin, OCHOA konusu açılıyor diye MUSLERA gitsin demiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Hocam futbolu bilmeyen adamlar foruma girip konu yazinca boyle sacma fikirler cikiyor iste.

Adamlar futbol seyircisi degil basinin sisirdigi futbol izleyicisi.

Sen hala nasıl yorum atabiliyorsun bu foruma? Bir tane adam gibi yönetici yok mu bu forumda?

Sen simdi cartere ve Revivale adam degiller mi dedin acik acik ??

Yoneticiler bu duruma sessiz kalmaz soyleyeyim... @carter @RevivaL

Dün burayı babanın ciftligine cevirdin herkesi provoke ettin yorumlarınla. Anlamıyorum gerçekten eskiden böyle degildi bu bölüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

2 OCHOA konusu var, birisi bir üye arkadaşımız diğeride ben tarafından açıldı.
    50 tane falan yok ABARTMAYIN, insanlar ihtimaller üzerine konu açıyor ki bunu KISITLAYAMAZSIN

Benim açtığım OCHOA konusuda 17 EYLÜL 2013 tarihlidir, sadece hortlatıldı, yani dünden beri 1 tane açılmış.

Bi araştırın, bi abartmayın, Muslera şartlar dahilinde gidebilir, gidincede ede ödö etmeyin, OCHOA konusu açılıyor diye MUSLERA gitsin demiyoruz.

EDE ÖDÜ etmek nedemek.

Burak gitsin X gelsin

Sneijder gitsin Q gelsin

Selçuk gitsin Y gelsin

Semih gitsin T gelsin

Herhangi bir mantığa veya herhangi bir habere bağlı kalmaksızın sadece içinden birini transfer etmek geldiği için abuk subuk konular açıyorsunuz. Herkes kafasına göre oyuncu konusu açıyor. Google a girrip TD aratan herkes bulduğu ilginç bir ismin konusunu açıyor. Yavaş yavaş teknik heyet tercihlerinizide paylaşmaya başlarsınız.

Ben birçok üye gibi GALATASARAY başlığına güncel bir haberi görmek amaçlı giriyor. Abuk subuk trilyon tane konudan DOĞRU haberi bulamaz oluyoruz.

ede ödö etmek, vah yavrum vah.

• Kaleci için kontenjan doldurmak çok abes Tr'de.
    Alırsın bi kaleci olur biter, şimdi kalede tolga ya da onur olsa Gs çok mu farklı olur.
    Ama birinci sınıf bir stoper, kanat ya da forvet olsa takım başka birşey olur.
    Kaleci önemsiz demiyorum ama etkisi oyun içi kadar değil.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

2 OCHOA konusu var, birisi bir üye arkadaşımız diğeride ben tarafından açıldı.

EDE ÖDÜ etmek nedemek.

Burak gitsin X gelsin

Sneijder gitsin Q gelsin

Selçuk gitsin Y gelsin

Semih gitsin T gelsin

Herhangi bir mantığa veya herhangi bir habere bağlı kalmaksızın sadece içinden birini transfer etmek geldiği için abuk subuk konular açıyorsunuz. Herkes kafasına göre oyuncu konusu açıyor. Google a girrip TD aratan herkes bulduğu ilginç bir ismin konusunu açıyor. Yavaş yavaş teknik heyet tercihlerinizide paylaşmaya başlarsınız.

Ben birçok üye gibi GALATASARAY başlığına güncel bir haberi görmek amaçlı giriyor. Abuk subuk trilyon tane konudan DOĞRU haberi bulamaz oluyoruz.

ede ödö etmek, vah yavrum vah.

Burası bir forum, herkes istediği konuyu açar kapanmasına yöneticiler karar verir kapatır.
    Bunun bilincine varsan zaten bu konu olmazdı.

• işte bunlar hep fm...

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Kaleci için kontenjan doldurmak çok abes Tr'de.
    Alırsın bi kaleci olur biter, şimdi kalede tolga ya da onur olsa Gs çok mu farklı olur.
    Ama birinci sınıf bir stoper, kanat ya da forvet olsa takım başka birşey olur.
    Kaleci önemsiz demiyorum ama etkisi oyun içi kadar değil.

Bencede öyle Muslera çok büyük bir takımda Kalecilik yapalir. Önünde dünyaca ünlü bir savunma hattı olursa hiç sırıtmaz hatta efsane olur.

Uruguay defansı malesef dökülüyor bunu göremiyor bu nedenden Muslerayı satıyoruz.

Dediğine katılıyorum, Onur transfer edilecekse Muslera satılabilir.

Muslerayı BAŞARISIZ, KÖTÜ KALECİ damgasıyla satmak YERİNE, Kontenjan için satmak daha adaletli.

• 360 ??

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.

Katılım zamanı: 3 Aralık 2006
  • Konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum konusunu baltaladim ancak dünkü olaydan sonra o uyenin yorum atabildigini görünce sinirime hakim olamadim.

Dostum 360 derece dönünce başladığın yere gelmiş oluyorsun.

kardeş bu kadar vurmasaydın ya bırak o kendi bildiği gibi sandaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

Dostum 360 derece dönünce başladığın yere gelmiş oluyorsun.

kardeş bu kadar vurmasaydın ya bırak o kendi bildiği gibi sandaydı

Aslında yazdığımı okusaydın anlayacaktın ama, eğlenmiş oldunuz sizde negüzel.

― Bruce Lee
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergov

fenerli trollerin gazına geliyorlar

Yav arkadaş git bi bak Muslera gitsin konularındaki Fenerbahçelilerin çoğu iyi kaleci, kalmalı, saçmalamayın falan diyor. Ulan kulübü kapatsalar suç Fenerliler olacak.

Orijinalden alıntı: Allâme

quote:

Orijinalden alıntı: bergov

fenerli trollerin gazına geliyorlar

Yav arkadaş git bi bak Muslera gitsin konularındaki Fenerbahçelilerin çoğu iyi kaleci, kalmalı, saçmalamayın falan diyor. Ulan kulübü kapatsalar suç Fenerliler olacak.

bu mevzu dünya kupasından çıktı.kosta rika maçında muslera 3.golü yedikten sonra fenerli trolleri görmeliydin dünya kupası konusunda.

― Bruce Lee
  • Ben Ochoa'yı Muslera gelmeden önce istiyordum. O zamanlar Fm'de iyiydi bir iki de videosunu izlemiştim ama Muslera varken gelsin demek saçmalıktır.

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ben Ochoa'yı Muslera gelmeden önce istiyordum. O zamanlar Fm'de iyiydi bir iki de videosunu izlemiştim ama Muslera varken gelsin demek saçmalıktır.

Fıfada global kapakta yer almıştı ronaldınho rooney ochoa 2006 yılıydı galiba . Bende orada tanımıştın yalan yok

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.