Şimdi Ara

Tek başına tatil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar antalyada falan tatil yapmak istiyorum araç var fakat tekim. her türlü tavsiyeye açığım. mesafe cok uzak gerçi istanbulda oturuyorum ama çok uzun zaman oldu tatil yapmayalı. Bütçe çok fazla yok.

• up

• tek başınıza standart bi tatile gitmek (otel vs) sıkıcı olur. bunun yerine kamplı etkinliklere gidin ki oralarda birileriyle tanışıp vakit geçirmek çok kolay oluyo.

mesela 3 buçuk ay sonra 18. Gökova Bisiklet Turu var. çok uygun fiyatlı bi tur. ona katılın. otele falan para bayılacağınıza gidin bi bisiklet alın, araca taşıyıcı alın, takın bisikleti araca, bi de çadır alın. gidin Muğla-Marmaris-Çubucak-Datça-Bodrum-Akbük-Ören-Akyaka gezin mis gibi 1 hafta. insanlarla kolayca tanışırsınız orada zaten.

ya da, yürüyüş ekipmanları alıp yürüyüş kulüplerine üye olun ve onların etkinliklerine gidip Karia yolu ya da Likya yolunu yürüyün. korkmayın katılıma göre ayarlanıyo yani hafif yürüyüşler yapılıyo. oralarda da eğlenip, insanlarla tanşırsınız.

ya da, face'deki dağcılık sayfalarına kaydolun. onların güzel tatil etkinlikleri oluyo. gidip Olimpos'da falan tatil yapıyolar, bazı günlerde de kaya tırmanışı falan yapıyolar. ben gittim çok güzeldi. ilk defa kaya tırmanışı yapmıştım.

tek başınıza tatil yapmanın bence en mantıklı yolu bu tarz bişey yapmak. onun dışında geleneksel tatil yöntemleri için (pansiyon kiralayıp sabit bi yerde denize girmek falan) bunlarda hep arkadaş ile gitmek mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Haziran 2024; 11:4:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

sahil kentlerinde karı düşürebilir doğru otellerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli Olarak Yaptığım iş. Enuygun'a giriyorm keseme uygun oteli bulup , kendi başıma dertsiz tasasız tatilimi yapıyorum. Tabi herkesin yapabileceği şey değil , Yapabilene ise çok keyifli.

• Yapılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir çok ülkeye tek başıma gidip geldim ama Antalya' da asla tek başıma tatil yapmadım.

Öyle yada böyle bir arkadaş veya akraba denk geldi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.